Je bent hier: Home » Mailchimp Expert » Gratis Mailchimp cursus inline editor

Gratis Mailchimp cursus inline editor

Mailchimp trainingenGratis cursusBasiscursusSegmenterenStrategisch mailenAutomation
Gratis Mailchimp cursus
Mailchimp partner badge

Gratis Mailchimp cursus met de  inline editor

De inline editor maakt het heel gemakkelijk om mooie, strakke nieuwsbrieven te maken. In de kopafbeelding kun je dat zien.

Er staan een aantal nieuwsbrieven “voorgekookt” klaar, maar als jouw kleur hier niet bij staat is er geen man overboord want je kunt de kleuren gewoon wijzigen.

inline editor

Gratis Mailchimp cursus inline editor voor starters

Deze Mailchimp inline editor geeft strakkere resultaten, hij makkelijk in het gebruik en veel minder gevoelig voor fouten. Ik vind ‘m daarom erg geschikt voor Mailchimp starters.

Hiermee bedoel ik niet dat je helemaal niets fout kunt doen, want dat kan natuurlijk altijd. Ik bedoel hiermee dat bij de inline editor allerlei noodzakelijke zaken niet meer verstopt staan.

Alt-tekst

Er zijn dingen die je moet doen als je een nieuwsbrief maakt, zoals bijvoorbeeld het invullen van een alt-tekst bij een afbeelding. Maar dat doet bijna niemand, want niemand ziet het linkje dat je moet aanklikken voor je die alt-tekst kunt invullen.

Bij de inline editor staat dit niet verstopt waardoor je dit ook niet zo makkelijk zult vergeten. In deze gratis Mailchimp cursus vertel ik je “hoe het moet”.

Plakvenster

Ik denk ook aan het plakvenster dat je bij Mailchimp drag-en-drop beslist moet gebruiken als je tekst plakt. Want als je dat niet doet, dan plak je opmaak mee. Maar niemand weet dat dit moet, dus niemand doet het. Maar bij de inline editor kun je dit hoofdstuk gewoon vergeten.

Met deze inline editor zijn deze problemen opgelost. Ik verwacht dat je nu gemakkelijk ziet wat je moet doen. En als je dat dan ook gewoon doet, dan gaat alles goed.

Gratis Mailchimp cursus

Voor je gemak heb ik een gratis Mailchimp cursus gemaakt over deze inline editor. Ik ben enthousiast.

Voor meer tips over Mailchimp ga je naar de handleiding Mailchimp. En als je zo’n gratis cursus niet ziet zitten, dan heb ik ook echte Mailchimp cursussen voor je. Een-op-een voor de prijs van een groepscursus. Wat wil je nog meer?

Haal de gratis Mailchimp cursus nu direct op en ga aan de slag!


Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

Mailchimp partner badge