Groepen segmenten en tags en audiences samenvoegen

Mailchimp trainingenGratis cursusBasiscursusSegmenterenStrategisch mailenAutomation
groepen segmenten en tags
Mailchimp partner badge

Training over groepen, segmenten en tags


Deze training over groepen, segmenten en tags is voor mensen die al basiskennis over Mailchimp hebben. Als je die kennis niet hebt, lees dan gewoon verder want daar is een oplossing voor.

Je weet al hoe je een nieuwsbrief maakt, maar het managen van je Audience met alle adressen op dezelfde lijst is net even te veel voor je. Hierdoor heb je meerdere Audiences in je account staan, maar het is toch nog redelijk overzichtelijk.

groepen segmenten en tags en audiences samenvoegen

Als je meerdere Audiences hebt met formulieren daaraan gekoppeld die instromen op verschillende Audiences, of als je Automations hebt gekoppeld aan verschillende Audiences, dan is training van een halve dag en zelfs van een hele dag vaak te kort. We hebben dan een andere oplossing nodig, daar kun je hier meer over lezen.

Als je kiest voor een cursus over groepen, segmenten en tags dan leer ik je alles wat je moet weten over hoe dit systeem in elkaar zit. We beginnen ook direct want we werken hands-on. Maar waarschijnlijk krijgen we dat niet af. Dus je gaat er zelf na de cursus mee verder. Als je het dan ineens niet meer weet is dat niet erg, want ik geef je support achteraf.

Training van een halve dag

Deze training over groepen, segmenten en tags is een een-op-een training van een dagdeel. Je kunt dit doen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar of online met vergadersoftware, net wat je wilt en misschien ook afhankelijk van waar je woont.

Je krijgt:

  1. Een training
  2. En als je weggaat een handleiding met daarin de besproken stof
  3. Een week e-mail support over de besproken stof
  4. Koffie en thee

De tarieven voor een halve of een hele dag training kun je vinden op de pagina waar je ook een afspraak kunt maken.

Samenvoegen met een andere cursus

Deze training kun je ook samenvoegen met een andere cursus. Je kunt ‘m bijvoorbeeld samenvoegen met de basiscursus Mailchimp of met de training over Mailchimp Automation. Maar of dat verstandig is hangt onder meer af van hoe ingewikkeld je account nu is ingericht.

Als je veel Audiences hebt en je hebt daar veel formulieren aangekoppeld die allemaal in verschillende Audiences instromen, dan hebben we er handen vol werk aan om dit goed in orde te maken.

Maar als je net begint en een extra Audience hebt aangemaakt en je wilt die adressen netjes invoegen en gelijk weten hoe het wel moet zodat je niet weer in deze situatie komt, dan is er veel meer ruimte om extra elementen in je training in te voegen.

Als je van deze training een training van een hele dag maakt krijg je een week extra support achteraf en je handleiding is dan natuurlijk ook uitgebreider, want in een hele dag doen we meer. Daarnaast krijg je dan ook een lunch van me aangeboden.Mijn Mailchimp cursussen geef ik een-op-een en ik maak ze op maat. Ik bouw ze op uit modules die op de plank liggen. En die modules pas ik aan aan jouw behoeften.

Hierdoor kan ik veel dieper gaan dan de gemiddelde Mailchimp cursus die aan een groep gegeven wordt. Terwijl de prijs een vergelijking met glans kan doorstaan.

Erkende Mailchimp trainer


Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Ik ben een Mailchimp expert sinds 2015 en erkend als Mailchimp trainer sinds 2016.

Mailchimp expert en mailchimp partner

Deze training kan ik online geven of in mijn kantoor in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

Mailchimp partner badge

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.