Mailchimp cursus op maat

Mailchimp cursus op maat is een vraaggestuurde Mailchimp cursus waar jij de inhoud van bepaalt. Dit is een vraaggestuurd uur met vergadersoftware Google Meet.

Deze vraaggestuurde Mailchimp cursus is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

Dit kan voor Mailchimp én voor Mailerlite


Mailchimp cursus van een uur

Vraaggestuurde cursus Mailchimp

Vraaggestuurde cursus Mailchimp van een uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.

Aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp cursus is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof.

Je leert precies datgene waar je nu behoefte aan hebt.

We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.


Jouw Mailchimp cursus op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.

Voordelen van deze cursus Mailchimp op maat

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan onderwerpen die je al lang al weet. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Meer reviews

Mailchimp cursus online

Hier kun je de online cursus reserveren die we doen met vergadersoftware.

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je cursus over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.


Privacybeleid en annuleringsvoorwaarden

Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith Skype sessie
Judith minicursus MailChimp

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware

Hoeveel lessen heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 cursus genoeg om te leren wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je 65 euro excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.

Als Mailchimp nieuw voor je is

Maar als MailChimp nieuw voor je is en je alles nog moet leren, dan hebben we niet genoeg aan een uur. Als je nog helemaal niets weet, dan heb je meer uren nodig en dan heb je ook niet helder wat je precies zou moeten leren. Logisch toch? Voor jou heb ik een basiscursus Mailchimp.

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?


Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Veiligheid en AVG

Bij deze cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Wat kun je leren in een uur

Jij bepaalt de inhoud van je cursus, maar een uur is natuurlijk niet van elastiek. Er is een grens aan wat we kunnen behandelen in een uur. Ik geef je daarom een paar voorbeelden van onderwerpen die netjes in een uur passen.

Denk eraan: dit zijn alleen voorbeelden. Als jij iets heel anders wilt leren vind ik dat prima. Deze voorbeelden dienen om je een indruk te geven van wat er haalbaar is in een uur.

Nieuwsbrief maken

Denk dan aan vragen als: hoe lang moet een nieuwsbrief zijn, waar zit alles voor het design? Hoe vaak kun je een nieuwsbrief versturen zonder vervelend te worden voor je lezers? Dat kunnen we allemaal in een uur bespreken.

Audience management

Je hebt in het verleden te veel lijsten aangemaakt. En nu wil je naar een andere versie van Mailchimp. Hierdoor kun je al die lijsten niet houden, want je krijgt nu 3 of 5 Audiences. Je moet lijsten gaan samenvoegen en dat moet op een handige manier, zodat je nog steeds hetzelfde kunt als voorheen. Hoe pak je dat aan?

Automation

  • Je wilt een Automation workflow maken, maar je weet niet hoe je dat moet doen.
  • Of je hebt al een mooie workflow gemaakt, maar als je jezelf inschrijft gebeurt er niets.

Maar een klant laat weten dat ze je e-mail wel heeft gehad. Maar dat niet alleen: je klant heeft ook een heel andere verouderde e-mail gehad. Kortom, er gaat iets niet goed, maar je kunt het allemaal niet echt volgen.

Statistieken duiden

Je verstuurt regelmatig een nieuwsbrief, maar je weet eigenlijk niet wat hij precies doet. Je hebt wel eens gekeken bij de statistieken, maar je ziet daar nauwelijks betekenis in.

Personaliseren

Je wilt je nieuwsbrief personaliseren en daarbij wil je graag iets verder gaan dan alleen een voornaam in de aanhef te zetten. En je wilt graag weten hoe je dat zou kunnen doen.

Nogmaals, in deze blokjes zie voorbeelden van wat er ongeveer kan in een uur. Als jij iets heel anders wilt leren, vraag er dan gewoon om en we zien dan wel waar het schip strandt.


Annuleringsvoorwaarden cursus van een uur

Annuleringvoorwaarden cursus van een uur

Als je er niet bent op de afgesproken tijd en ook geen tijdig afbericht hebt gestuurd, dan ga ik er vanuit dat je de cursus niet (meer) wilt volgen. Je hebt dan geen recht op teruggave van je cursusgeld.

Mailchimp partner
Mailchimp cursus door erkende Mailchimp trainer

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.


Je bent hier: Home » Mailchimp expert » Mailchimp cursus op maat
Mailchimp cursus op maat was last modified: by