Mailchimp e-mailstrategie gesprek

E-mailstrategie gesprek: als het om e-mailstrategie gaat dan weten planten precies hoe het moet: veel concurrentie en weinig bestuivers: maak een grote en opvallende bloem zodat je veel bezoekers trekt. Maar als er heel weinig concurrentie is dan heb je als plant genoeg aan kleine, onopvallende bloemen en daar kun je veel energie mee besparen.

Als je moeite hebt met het bepalen van je strategie dan kun je ook hulp krijgen in de vorm van een gesprek per Skype, per telefoon of in mijn kantoor in Heiloo. Een e-mailstrategie gesprek kan eenmalig zijn. Maar afhankelijk van waar het precies over gaat kun je ook kiezen voor meerdere gesprekken.

Een e-mailstrategie gesprek is zinvol

Een e-mailstrategie gesprek kan helderheid geven in o.a. de volgende situaties:

Als je net met e-mailmarketing begint en geen flauw idee hebt hoe je het aan moet pakken of wat je ervan mag verwachten.

Als je het gevoel hebt dat je iets verkeerd doet omdat je niet de resultaten haalt die je wilt.

Of als je twijfelt over wat je schrijven moet, hoeveel je zou moeten schrijven en hoe vaak je zou moeten mailen.

En als je twijfelt of je wel op de juiste dag mailt. En als je niet weet of je wel de beste tijd om te mailen gekozen hebt.

Ook als je veel afmeldingen krijgt en twijfelt of je doelgroep je e-mails wel wil lezen is dit een zinvol gesprek

Of als je open rate en je click rate erg laag zijn.

Maar ook als mensen wel openen en wel op je links klikken, maar niemand wordt klant.

En vooral als je open rate laag is en je nauwelijks afmeldingen krijgt

E-mailstrategie gesprek

Het eerste gesprek kost 65 euro excl. btw. Voor deze prijs krijg je een uur hulp: een gesprek van 3 kwartier en een kwartier voorbereidingstijd voor mij om je statistieken te bekijken.

Als je daarna vervolggesprekken wilt hoef ik minder tijd te besteden aan de voorbereiding. Vervolggesprekken duren ook 3 kwartier en kosten 50 euro excl. btw, op voorwaarde dat deze vervolggesprekken betrekking hebben op hetzelfde MailChimp account en dezelfde website.

Veiligheid en AVG

Voor een zinvol e-mailstrategiegesprek heb inzage in je statistieken nodig. Ik kan je statistieken inzien met de rechten van Viewer. Met deze rechten heb ik geen toegang tot je mailinglijsten.

Het eerste e-mailstrategiegesprek moet vooruit betaald worden. In mijn agenda kom je een link tegen naar een betaalpagina waar je kunt betalen met iDEAL en MisterCash. Het kost 65 euro excl. btw.

Reserveer hier in mijn agenda

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Voor wie niet

Dit gesprek heeft geen zin als je

Een mailinglijst hebt aangekocht of mailt naar prospects die geen toestemming hebben gegeven.

Het heeft ook geen zin als je al je LinkedIn contacten op je mailinglijst hebt gezet.

Of een andere doelgroep mailt die nooit iets van je gekocht heeft en die geen toestemming heeft gegeven.

Als je geen toestemming hebt om te mailen dan heb je niet te maken met een doelgroep die kansen biedt, maar met een hopeloze situatie die je ook nog een hoge boete kan bezorgen.

Een strategiegesprek heeft alleen zin als je toestemming hebt om te mailen en je het vermoeden hebt dat er veel méér uit te halen is. Als je denkt dat je resultaten veel beter zouden kunnen zijn, reserveer dan een strategiegesprek.

Het eerste e-mailstrategiegesprek moet vooruit betaald worden. In mijn agenda kom je een link tegen naar een betaalpagina waar je kunt betalen met iDEAL en MisterCash. Het kost 65 euro excl. btw.

Reserveer hier in mijn agenda

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Hoe het werkt

Ik ga eerst in je statistieken kijken om te zien wat je nu precies doet en wat je resultaten zijn.

Daarna voeren we een gesprek van 3 kwartier waarin we verbeterpunten bespreken die je zelf gaat implementeren. Natuurlijk vertel ik je ook hoe je dit aan kunt pakken.

Kwalificaties

Lees alles over mijn kwalificaties >>

Als dit niet is wat je zoekt, ga dan naar de pagina waar je een compleet overzicht van mijn diensten voor MailChimp vindt.

E-mailstrategie gesprek

Mailchimp e-mailstrategie gesprek was last modified: by