Home » Mailchimp Expert » Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp helpdesk Nederland

In deze Mailchimp helpdesk Nederland vind je betaalbare hulp met Mailchimp. Deze hulp krijg je van een Nederlandse Mailchimp partner. We doen dit online met vergadersoftware. Dit is een makkelijke en laagdrempelige manier om je probleem met Mailchimp op te lossen.

Je koopt dit per volledig uur. Minder kan niet. Zorg daarom dat je je vragen vooraf klaar legt en dat je genoeg vraagt, want dan haal je er meer uit.


Mailchimp partner badge
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)

Direct naar de agenda

Mailchimp helpdesk

  • Vraaggestuurde hulp
  • Online via Google Meet
  • Je kiest zelf wanneer
  • Kosten €80,00 excl. btw per uur of deel van een uur
  • Achteraf een opname van ons gesprek

Mailchimp helpdesk Nederland

Hier vind je betaalbare hulp met Mailchimp van een Nederlandse Mailchimp expert. Deze hulp is heel geschikt voor mensen die hun e-mailmarketing met Mailchimp zelf doen, maar die het een of andere probleem tegenkomen. Of misschien geen probleem maar een wens terwijl je niet weet hoe je wat je wilt voor elkaar kunt krijgen.

Dit is een los uur en als je dat wilt kom je later terug voor nog een los uur.

Sandra Keus

Your go-to person!

Zodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries. Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person! Sandra …

Your go-to person! Lees meer »

Voor wie is de Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp helpdesk: je doet je e-mailmarketing zelf

Je doet je e-mailmarketing zelf

Deze Mailchimp hulp is geknipt voor mensen die hun e-mailmarketing zelf doen en die daar een probleem bij tegenkomen. Misschien wil je iets en weet je niet hoe dat moet. Of misschien is er iets fout gegaan.

In deze Mailchimp helpdesk bied ik je hulp op maat. En deze hulp is vraaggestuurd, dus we gaan jouw probleem oplossen. Ook als je de gratis versie van Mailchimp gebruikt kun je een uur Mailchimp hulp bij mij inkopen.

Soms heb je gewoon behoefte aan iemand die naar het probleem kijkt en die je kan uitleggen wat er niet goed gaat of waarom iets niet gaat zoals je dat wilt.

€80,00 excl btw voor een uur

Lees ook even wat de spelregels zijn als je onverhoopt moet annuleren, dat is ook altijd goed om te weten.

Lotty Rothuizen

Eindeloos geduldig

Niet normaal meer hoe efficiënt VA Judith de Vries werkt! Snel, nauwkeurig en nog een geestig mens ook… (en eindeloos geduldig met al mijn Mailchimpgesodemieter)… #heldin. Lotty Rothuizen, Schrijven en Schrappen

Wat krijg je?

Mailchimp helpdesk - het duurt een uur

Het duurt een uur

Dit is Mailchimp coaching en het duurt maximaal een uur. Ook als je minder dan een uur nodig hebt betaal je wel voor een uur en de tijd die je “over hebt” ben je kwijt. Zorg daarom dat je genoeg vraagt en ook nog een vraag hebt voor als we tijd over hebben.

Bedenk je vragen voor je gaat reserveren, want in de agenda krijg je ruimte om je vragen aan me voor te leggen zodat ik me goed kan voorbereiden op onze sessie.

Een uur is meestal genoeg om je probleem op te lossen en vaak is er ook nog een beetje tijd over voor een extra vraag. Want ik weet natuurlijk goed de weg in Mailchimp, waardoor ik je er veel sneller doorheen kan leiden dan je zelf zou kunnen.

Je krijgt een vraaggestuurd uur hands on Mailchimp coaching en jij bepaalt de inhoud van dit uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.

€80,00 excl. btw voor een uur

barbara schieke

Heeel blij

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt! Barbara …

Heeel blij Lees meer »

Waar doen we dit?

google meet

Online met Google Meet

Dit doen we online met vergadersoftware. Doordat we dit online met vergadersoftware doen ben je voor dat uur geen reistijd kwijt.

Je zit gewoon in je eigen omgeving achter je eigen bureau, we maken contact en je gaat het scherm van je pc met mij delen. Hierdoor kan ik me je meekijken.

Ik kan niet in je computer kijken of daar iets doen. Ik kan alleen zien wat jij me wilt laten zien. En dan kan ik je vertellen hoe je het probleem kunt oplossen.

review van een vrouw

Enorm geholpen

Nadat mijn account ineens helemaal leeg bleek te zijn na het inloggen heeft Judith mij enorm geholpen door alles helemaal uit te zoeken. Daarna heeft zij contact gehad met Mailchimp en het probleem ontdekt. Er bleken twee accounts te zijn met hetzelfde mailadres, waarvan een degene die ik altijd gebruik en een helemaal leeg. Nogmaals …

Enorm geholpen Lees meer »

Wanneer is de Mailchimp helpdesk Nederland beschikbaar?

Agenda

Je kiest zelf wanneer

Als je wilt weten wanneer dit kan, moet je even op de knop klikken. Dan ga je naar mijn agenda en daar kun je zelf een dag en een tijd uitkiezen waarop je kunt.

En als het meezit kan het misschien nog vandaag. Maar misschien ook niet. In drukke tijden kan het langer duren voor ik je kan helpen. Ik zou zeggen: kijk gewoon even.

Anna Raymannn

Alle lof voor Judith

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Anna Raymann, Boek en Steun – Vind je jezelf ook een digibeet? Laat je …

Alle lof voor Judith Lees meer »

Hoeveel uur is nodig?

Mailchimp helpdesk - hoeveel lessen zijn nodig

Geen complete cursus

Het is geen complete cursus, het is gewoon een “vraag maar raak” uur waarin je antwoorden krijgt.

Dat is een handige methode als je al met Mailchimp werkt. Maar als je nog helemaal niets over Mailchimp weet, dan leer je in een uur waarschijnlijk niet genoeg.

Maar vooral: je kunt geen goede vragen stellen juist omdat je niets weet. Daarom kun je als je nog niets over Mailchimp weet beter de basiscursus inkopen.

Maar als je al gewend bent om regelmatig je nieuwsbrief rond te sturen en je komt ergens niet uit, dan kun je in een uur erg veel vragen en dan duurt een uur ook lang genoeg om je probleem op te lossen.

Cindy Collier

Een aanrader

Judith heeft mij op een snelle, gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van Mailchimp en de koppeling met Facebook. Ze is echt een kei in haar vak! Een aanrader. Cindy Collier, Cijfer Wijzer Academy

Mailchimp helpdesk Nederland voor Mailchimp hulp op maat

Jouw Mailchimp hulp op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt hier dit uur reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.

Maar wees realistisch. Als je een ingewikkelde workflow wilt maken met een splitsing in je audience terwijl je nog nooit een Automation gemaakt hebt en niet weet hoe je een audience moet splitsen, dan gaat dat niet in een uur lukken. Je kunt dan beter direct kiezen voor een complete cursus waarin je leert hoe je dit allemaal aanpakt.

Mailchimp hulp online

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan. Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Judith minicursus MailChimp
Judith Skype sessie

Zo zie je me tijdens een sessie met vergadersoftware

Veiligheid en AVG

Veiligheid en AVG: Bij deze online Mailchimp hulp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien. Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Om goede hulp met Mailchimp te kunnen bieden ben ik Mailchimp partner geworden.

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier *kosteloos eentje aanmaken

*Affliatelink

Waarom Judith?

Ik werk sinds 2011 met Mailchimp. En in januari 2015 ben ik door Mailchimp erkend als expert. Ik heb honderden mensen geholpen met Mailchimp en dat doe ik ook graag.

Als je nu niet gevonden hebt wat je zocht, ga dan naar de pagina Mailchimp expert. Want daar staat een overzicht van mijn complete aanbod voor Mailchimp.

Als je moet annuleren

Annulering training van een uur

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training.

  • Als je dit binnen 24 uur voor aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen.
  • Als je afspraak vóór 24 uur tevoren annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten.
Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven