Mailchimp helpdesk

Mailchimp helpdesk Nederland

Hier kun je een vraag stellen of een probleem op laten lossen door een Nederlandse Mailchimp expert. Deze hulp is heel geschikt voor mensen die hun e-mailmarketing met Mailchimp zelf doen, maar die het een of andere probleem tegenkomen. Of misschien geen probleem maar een wens terwijl je niet weet hoe je wat je wilt voor elkaar kunt krijgen.

Voor wie: je doet je e-mailmarketing zelf

Deze Mailchimp hulp is geknipt voor mensen die hun e-mailmarketing zelf doen en die daar een probleem bij tegenkomen. Misschien wil je iets en weet je niet hoe dat moet. Of misschien is er iets fout gegaan.

In deze Mailchimp helpdesk bied ik je hulp op maat. En deze hulp is vraaggestuurd, dus we gaan jouw probleem oplossen. Ook als je de gratis versie van Mailchimp gebruikt kun je Mailchimp hulp bij mij inkopen.

Soms heb je gewoon behoefte aan iemand die naar het probleem kijkt en die je kan uitleggen wat er niet goed gaat of waarom iets niet gaat zoals je dat wilt.

80 euro excl. btw per uur

Lees ook even wat de spelregels zijn als je onverhoopt moet annuleren, dat is ook altijd goed om te weten.

Sandra Keus

Your go-to person!

Zodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries. Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person! Sandra Keus, Samen met San

Wat krijg je?

Als je een vraag wilt stellen of een probleem hebt, maken we een afspraak voor een vergadering met Google Meet. En dan ga ik je vraag beantwoorden. Doordat we werken met Google Meet kan ik jouw scherm zien. Hierdoor kan ik je precies vertellen wat je moet doen of wat er fout gaat en waarom. Daarna kun je zelf weer verder.

Als je een probleem wilt laten oplossen stuur ik je een link zodat je me toegang kunt geven tot je account en ik los je probleem op. Ik ben een door Mailchimp erkende Mailchimp specialist en Mailchimp PRO partner.

Lotty Rothuizen

Eindeloos geduldig

Niet normaal meer hoe efficiënt VA Judith de Vries werkt! Snel, nauwkeurig en nog een geestig mens ook… (en eindeloos geduldig met al mijn Mailchimpgesodemieter)… #heldin. Lotty Rothuizen, Schrijven en Schrappen

Waar doen we dit?

Dit doen we online met vergadersoftware Google Meet. Doordat we dit online met vergadersoftware doen ben je voor dat uur geen reistijd kwijt. Je zit gewoon in je eigen omgeving achter je eigen bureau, we maken contact en je gaat het scherm van je pc met mij delen. Hierdoor kan ik me je meekijken.

Ik kan niet in je computer kijken of daar iets doen. Ik kan alleen zien wat jij me wilt laten zien. En dan kan ik je vertellen hoe je het probleem kunt oplossen.


barbara schieke

Heeel blij

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt! Barbara Schieke, Moedmoeders

Wanneer is de Mailchimp helpdesk beschikbaar?

Je kiest zelf wanneer

Als je een vraag wilt stellen en wilt weten wanneer dit kan, moet je even op de knop klikken. Dan ga je naar mijn agenda en daar kun je zelf een dag en een tijd uitkiezen waarop je kunt.

En als het meezit kan het misschien nog vandaag. Maar misschien ook niet. In drukke tijden kan het langer duren voor ik je kan helpen. Ik zou zeggen: kijk gewoon even.

In mijn agenda kun je een uur reserveren. Als je vraag erg complex is, dan is dat misschien niet genoeg. Dan maken we een extra afspraak.

€80 excl. btw voor een uur

Enorm geholpen

Nadat mijn account ineens helemaal leeg bleek te zijn na het inloggen heeft Judith mij enorm geholpen door alles helemaal uit te zoeken. Daarna heeft zij contact gehad met Mailchimp en het probleem ontdekt. Er bleken twee accounts te zijn met hetzelfde mailadres, waarvan een degene die ik altijd gebruik en een helemaal leeg. Nogmaals enorm bedankt Judith! Otura Design

Jouw Mailchimp helpdesk op maat

Samen gaan we in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt hier een uur reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog. In de agenda krijg je ruimte om te vertellen wat je vraag is. En als het om een probleem gaat dat ik op moet lossen kun je ook gewoon naar het contactformulier gaan.

Als je meer vragen en problemen hebt

Deze Mailchimp helpdesk is een fijne oplossing als je een enkele vraag of een enkel probleem hebt. Maar als je meer vragen of problemen hebt, dan is deze oplossing minder handig. Je bent dan beter af als je een training bij me volgt. Ik geef individuele trainingen per dagdeel en ik maak je Mailchimp training op maat.

Anna Raymannn

Alle lof voor Judith

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Anna Raymann, Boek en Steun

Waarom Judith?

Ik werk sinds 2011 met Mailchimp. En in januari 2015 ben ik door Mailchimp erkend als expert. Ik heb honderden mensen geholpen met Mailchimp en dat doe ik ook graag.

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier *kosteloos eentje aanmaken

*Affliatelink

avatar judith

Afspraak maken

Je kunt hier naar de agenda gaan, een afspraak maken en je laten helpen.

Mailchimp Expert

Een Mailchimp expert is iemand die door Mailchimp erkend is als expert. In het verleden toen ik expert werd, was dat erg moeilijk, want toen moesten de experts zichzelf leren hoe Mailchimp werkte. Tegenwoordig biedt Mailchimp ook cursussen. Een Mailchimp PRO partner is iemand die een partnerschap met Mailchimp is aangegaan en die daarom onderwijs…

Mailchimp PRO partner >> Mailchimp Expert

Judith de Vries

Judith de Vries

Mailchimp PRO partner

Ik werkte voor het eerst met Mailchimp in 2011. In januari 2015 heeft Mailchimp me erkend als Mailchimp expert en nu ben ik Mailchimp PRO partner. Ik help je graag.
Als je moet annuleren

Annulering online uur

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training.

  • Als je dit binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe afspraak opnieuw betalen.
  • Als je afspraak vóór 24 uur tevoren annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten.


Scroll naar boven