Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp expertHelpdeskNieuwsbrievenProjectenTrainingenProblemenBlog Mailchimp
Mailchimp helpdesk coronaproof
Mailchimp partner badge

Mailchimp helpdesk Nederland

Betaalbare hulp van een Nederlandse Mailchimp partner

Mailchimp hulp in het Nederlands

Ook als je de gratis versie van Mailchimp gebruikt kun je een uur Mailchimp hulp bij mij inkopen.

Dan werk je zelf in je eigen Mailchimp account terwijl ik met je meekijk. En daarna snap je wat het probleem was en dan doe je het voor eens en voor altijd goed. Soms is het gewoon te ingewikkeld om er zelf uit te komen met behulp van een kennisbank of een blog.

Soms heb je gewoon behoefte aan iemand die naar het probleem kijkt en die je kan uitleggen wat er niet goed gaat of waarom iets niet gaat zoals je dat wilt.

Danielle Hermeler: haar gewicht in goud waard


Danielle Hermeler

Danielle Hermeler

Senior communicatieadviseur bij Gemeente Den Haag

Judith is haar gewicht in goud waard! Dat was het 1ste wat in me opkwam nadat ze me had geholpen om mijn weg te vinden in MailChimp.

Mailchimp is een prachtig marketingprogramma, maar tegelijkertijd ook vrij complex. Hoe fijn is het dan dat Judith een echte Mailchimp kenner is!

Daarnaast heeft Judith een hele prettige geruststellende manier van uitleggen én oplossen. Vanaf nu is Judith mijn ‘go to’ als ik vastloop of vragen heb. Goud waard dus!

Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp coaching is uur een-op-een Mailchimp hulp. Online met vergadersoftware Google Meet.

Snel en makkelijk: je leert alleen wat je op dit moment nodig hebt.

Met Google Meet kan ik meekijken op jouw scherm en zien wat jij doet. Hierdoor kan ik je precies vertellen hoe je een probleem Mailchimp kunt oplossen of gewoon hoe je iets moet doen.

Your go-to person!

sandra keus

Sandra Keus, Samen met SanZodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries.

Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person!

Mailchimp helpdesk

Mailchimp coaching is een-op-een en duurt maximaal een uur. En dat is vaak precies genoeg om je probleem op te lossen.

Online met schermdelen. Dat betekent dat ik met je mee kan kijken en kan zien wat jij doet. Zo kan ik je vertellen “hoe het moet”. Dit is een snelle en praktische manier om te leren wat je moet weten of om problemen waar je tegenaan loopt op te lossen.

Je krijgt een vraaggestuurd uur hand on Mailchimp coaching en jij bepaalt de inhoud van dit uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.

€67,50 excl. btw

Saskia: Praktische adviezen

Saskia Ouwehand, Redacteur

Judith heeft me geweldig geholpen met stroomlijnen van een nieuwsbrief en voorbereiden van een correcte verzending. Ze heeft me op het goede spoor gezet en praktische adviezen gegeven. Ze kent de valkuilen van providers en draagt goede oplossingen aan. Zeer aan te bevelen!

Mailchimp hulp aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp coaching is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof. We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen. Je leert precies waar je nu behoefte aan hebt.

€67,50 excl. btw

Ontzettend goed geholpen

Judith heeft mij ontzettend goed geholpen met tips en tricks bij het werken met Mailchimp. Bij onze eerste afspraak, op een overigens prachtige locatie, wordt al snel duidelijk dat zij zeer gedetailleerd te werk gaat. Judith heeft zich goed ingelezen waardoor wij meteen aan de slag kunnen gaan. Heel fijn zo to-the-point. Zij reageert ook snel op e-mailtjes waardoor vragen meteen beantwoord worden en ik weer verder kan. Super!


Muziek- en dansschool Heiloo

Jouw Mailchimp hulp op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.

Maar wees realistisch. Als je een ingewikkelde workflow wilt maken met een splitsing in je audience terwijl je nog nooit een Automation gemaakt hebt en niet weet hoe je een audience moet splitsen, dan gaat dat niet in een uur lukken. Je kunt dan beter direct kiezen voor een complete cursus waarin je leert hoe je dit allemaal aanpakt.

Mailchimp hulp online

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan. Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Reserveren

Hier vind je een link naar mijn agenda waar je een datum en een tijd voor je coaching kunt reserveren.

€67,50 excl. btw voor een uur Mailchimp coaching.

Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen ga je naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith minicursus MailChimp
Judith Skype sessie

Zo zie je me tijdens een sessie met vergadersoftware

Hoeveel coaching heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 uur coaching genoeg om te weten wat je weten moet. We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je €67,50 excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.

Let op: dit is vraaggestuurde hulp. Als je nog niets weet over Mailchimp weet je waarschijnlijk ook niet wat je precies moet vragen. Dan is een cursus Mailchimp een betere oplossing.

Veiligheid en AVG: Bij deze online Mailchimp coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien. Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Om goede hulp met Mailchimp te kunnen bieden ben ik Mailchimp partner geworden.


Maar als je nog nooit met Mailchimp gewerkt hebt, dan heb je niet genoeg aan een uur. Dan kun je beter kiezen voor een training. Ook een-op-een en ook heel betaalbaar.

Klanten aan het woord


Ilse: Judith is echt een topper, echt een superspecialist in o.a. Mailchimp

Ik werk al ca 11 jaar met Mailchimp nieuwsbrieven en – ondanks dat het programma heel gebruiksvriendelijk is – loop je toch soms tegen dingen aan. Judith is voor mij de superspecialist op dit gebied die werkelijk iedere vraag weet te beantwoorden.
Ze is echt diep gedoken in een ‘niche’ en dat is heel fijn om mee te werken. Ik heb een uurtje advies bij Judith gedaan en vliegensvlug stoomt ze je door het programma heen, ook daarna was Judith altijd super goed bereikbaar, bereid om ook eens een losse vraag te beantwoorden en ze schrijft bovendien een interessante nieuwsbrief.

Danielle Hermeler: haar gewicht in goud waard

Judith is haar gewicht in goud waard! Dat was het 1ste wat in me opkwam nadat ze me had geholpen om mijn weg te vinden in Mailchimp. Mailchimp is een prachtig marketingprogramma, maar tegelijkertijd ook vrij complex. Hoe fijn is het dan dat Judith een echte Mailchimp kenner is! Daarnaast heeft Judith een hele prettige geruststellende manier van uitleggen én oplossen. Vanaf nu is Judith mijn ‘go to’ als ik vastloop of vragen heb. Goud waard dus!

Saskia Ouwehand

Saskia: Praktische adviezen

Judith heeft me geweldig geholpen met stroomlijnen van een nieuwsbrief en voorbereiden van een correcte verzending. Ze heeft me op het goede spoor gezet en praktische adviezen gegeven. Ze kent de valkuilen van providers en draagt goede oplossingen aan. Zeer aan te bevelen!

eva de jong

Eva de Jong: Adressen uploaden in Mailchimp

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Sandra Keus

Your go-to person!

Zodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries. Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person!
Sandra Keus, Samen met San

Selma Smid

Selma Smid: Judith is ontzettend goed in wat ze doet

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een Mailchimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith

cindy collier

Cindy Collier: een aanrader

Judith heeft mij op een snelle, gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van MailChimp en de koppeling met Facebook. Ze is echt een kei in haar vak! Een aanrader.

Joyce Dunnewold

Joyce Dunnewold: het is fijn dat ik Judith snel kan benaderen

Judith is fantastisch. Al langere tijd lees ik haar blogs, waardoor mijn kennis van Mailchimp enorm gegroeid is. Regelmatig lees ik dingen waarvan ik denk “oh, kan dat ook?” of “laat ik dat ook eens proberen”.Inmiddels kan ik me goed redden met Mailchimp, maar natuurlijk loop ik ook wel eens tegen een probleem aan. Het is dan fijn dat ik Judith snel kan benaderen voor een deskundig antwoord.

Karin de Knegt

Karin de Knegt: Snel en vakkundig

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?”
Veel betrokkenheid en erg toegankelijk om nog een vervolgvraag te stellen. Daarbij krijg ik tussen de bedrijven door erg veel info over Mailchimp toegestuurd! Bedankt!

Mirjam, super tevreden

Super tevreden ben ik met onze Expert Judith. Bij elk klein of groot probleem helpt zij je uit de brand. Altijd met een vriendelijke toon en uitgebreide info zodat je ook begrijpt wat je verkeerd gedaan hebt.
Mirjam

Willie: heel prettig en handig

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij prompt “te woord stond” en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig.
Willie

Jeroen: Waar deze expert haar waarde toont

Een probleem en ik kom niet verder. Ben al uren aan het zoeken waar het aan ligt. Op dat soort momenten is dat gewoon heel vervelend. Dankzij Judith was ik binnen een half uur weer aan de gang. En dat is volgens mij waar deze expert haar waarde toont. Dank.
Jeroen

Nog meer reviews vind je op de pagina met klant recensies. En als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.


Mailchimp leren

Als je nu niet gevonden hebt wat je zocht, ga dan naar de pagina Mailchimp expert. Want daar staat een overzicht van mijn complete aanbod voor Mailchimp.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

""

Annulering training van een uur

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training.

  • Als je dit binnen 24 uur voor aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen.
  • Als je afspraak vóór 24 uur tevoren annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten.