Home » Mailchimp Expert » Mailchimp helpdesk Nederland
Mailchimp helpdesk

Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp partner badge
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Direct naar de agenda
  • Vraaggestuurde hulp.
  • Online via Google Meet.
  • Je kiest zelf wanneer.
  • Kosten €67,50 excl. btw per uur of deel van een uur (leg voldoende vragen klaar, ik bereken altijd een uur).

Mailchimp helpdesk Nederland

Hier vind je betaalbare hulp met Mailchimp van een Nederlandse Mailchimp expert. Deze hulp bied ik je online via vergadersoftware zodat ik met je mee kan kijken. En je koopt deze hulp in per uur.

Voor wie is de Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp helpdesk zelf doen

Je doet je e-mailmarketing zelf

Deze Mailchimp hulp is geknipt voor mensen die hun e-mailmarketing zelf doen en die daar een probleem bij tegenkomen. Misschien wil je iets en weet je niet hoe dat moet. Of misschien is er iets fout gegaan.

In deze Mailchimp helpdesk bied ik je hulp op maat. En deze hulp is vraaggestuurd, dus we gaan jouw probleem oplossen. Ook als je de gratis versie van Mailchimp gebruikt kun je een uur Mailchimp hulp bij mij inkopen.

Soms heb je gewoon behoefte aan iemand die naar het probleem kijkt en die je kan uitleggen wat er niet goed gaat of waarom iets niet gaat zoals je dat wilt.

€67,50 excl btw voor een uur

Lees ook even wat de spelregels zijn als je onverhoopt moet annuleren, dat is ook altijd goed om te weten.

Wat krijg je?

uur

Het duurt een uur

Dit is Mailchimp coaching en het duurt maximaal een uur. Ook als je minder dan een uur nodig hebt betaal je wel voor een uur en de tijd die je “over hebt” ben je kwijt. Zorg daarom dat je genoeg vraagt en ook nog een vraag hebt voor als we tijd over hebben.

Bedenk je vragen voor je gaat reserveren, want in de agenda krijg je ruimte om je vragen aan me voor te leggen zodat ik me goed kan voorbereiden op onze sessie.

Een uur is meestal genoeg om je probleem op te lossen en vaak is er ook nog een beetje tijd over voor een extra vraag. Want ik weet natuurlijk goed de weg in Mailchimp, waardoor ik je er veel sneller doorheen kan leiden dan je zelf zou kunnen.

Je krijgt een vraaggestuurd uur hands on Mailchimp coaching en jij bepaalt de inhoud van dit uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.

€67,50 excl. btw voor een uur

barbara schieke

Heeel blij

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt! Barbara …

Heeel blij Lees meer »

Waar doen we dit?

google meet

Online met Google Meet

Dit doen we online met vergadersoftware. Doordat we dit online met vergadersoftware doen ben je voor dat uur geen reistijd kwijt.

Je zit gewoon in je eigen omgeving achter je eigen bureau, we maken contact en je gaat het scherm van je pc met mij delen. Hierdoor kan ik me je meekijken.

Ik kan niet in je computer kijken of daar iets doen. Ik kan alleen zien wat jij me wilt laten zien. En dan kan ik je vertellen hoe je je probleem kunt oplossen.

Wanneer is de Mailchimp helpdesk Nederland beschikbaar?

Je kiest zelf wanneer

Als je wilt weten wanneer dit kan moet je even op de knop klikken. Dan ga je naar mijn agenda en daar kun je zelf een dag en een tijd uitkiezen waarop je kunt.

En als het meezit kan het misschien nog vandaag. Maar misschien ook niet. In drukke tijden kan het langer duren voor ik je kan helpen. Ik zou zeggen: kijk gewoon even.

Hoeveel uur is nodig?

hoeveel

Geen complete cursus

Nou ja, het is geen complete cursus, het is gewoon een “vraag maar raak” uur waarin je antwoorden krijgt.

Dat is een handige methode als je al met Mailchimp werkt. Maar als je nog helemaal niets over Mailchimp weet, dan leer je in een uur waarschijnlijk niet genoeg.

Maar vooral: je kunt geen goede vragen stellen juist omdat je niets weet. Daarom kun je als je nog niets over Mailchimp weet beter de basiscursus inkopen.

Maar als je al gewend bent om regelmatig je nieuwsbrief rond te sturen en komt ergens niet uit, dan kun je in een uur erg veel vragen en dan duurt een uur ook lang genoeg om je probleem op te lossen.

miranda haas

Fantastisch hersteld

Wat ik met simpele klik op een knop verwoestte wist jij gelukkig met enige omwegen fantastisch te herstellen. Ontzettend dankbaar en super blij met jou, je bent een topper! Miranda Haas, Magic Nails

Mailchimp helpdesk Nederland voor Mailchimp hulp op maat

Jouw Mailchimp hulp op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.

Maar wees realistisch. Als je een ingewikkelde workflow wilt maken met een splitsing in je audience terwijl je nog nooit een Automation gemaakt hebt en niet weet hoe je een audience moet splitsen, dan gaat dat niet in een uur lukken. Je kunt dan beter direct kiezen voor een complete cursus waarin je leert hoe je dit allemaal aanpakt.

Mailchimp hulp online

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan. Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Judith minicursus MailChimp
Judith Skype sessie

Zo zie je me tijdens een sessie met vergadersoftware

Veiligheid en AVG

Veiligheid en AVG: Bij deze online Mailchimp hulp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien. Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Om goede hulp met Mailchimp te kunnen bieden ben ik Mailchimp partner geworden.

Klanten over de Mailchimp helpdesk Nederland

Judith is echt een topper, echt een superspecialist in o.a, mailchimp

Rated 5 out of 5

Ik werk al ca 11 jaar met Mailchimp nieuwsbrieven en -ondanks dat het programma heel gebruiksvriendelijk is- loop je toch soms tegen dingen aan. Judith is voor mij de superspecialist op dit gebied die werkelijk iedere vraag weet te beantwoorden. Ze is echt diep gedoken in een ‘niche’ en dat is heel fijn om mee te werken. Ik heb een uurtje advies bij Judith gedaan en vliegensvlug stoomt ze je door het programma heen, ook daarna was Judith altijd super goed bereikbaar, bereid om ook eens een losse vraag te beantwoorden en ze schrijft bovendien een interessante nieuwsbrief

Ilse, communicatie van enkele stichtingen

Een snelle oplossing .

Rated 5 out of 5

Hoewel ik reeds enige tijd werkte met Mailchimp en meende redelijk mijn weg te kunnen vinden op dit enorme platform, heeft Judith mij toch heel wat nuttige tips kunnen geven. Noodzakelijk zelfs, want de materie bevat veel verborgen mogelijkheden. Judith leidt je snel en efficiënt door de stof en voelt precies aan wat de klant nodig heeft. Een belangrijk aspect is het vermeiden van fouten die het effect van een campagne teniet kunnen doen. Die fouten kan je beter vóór zijn dan ondervinden.

Bernard

Vlot en concreet.

Rated 5 out of 5

Judith heeft kennis van zaken en neemt je in een vogelvlucht mee door Mailchimp. Ze is duidelijk, to-the-point en vlot in haar uitleg. De korte training was vlot in te plannen waardoor ik nog dezelfde week bij haar terecht kon.

Josefien de Vos

Heldere, duidelijke uitleg

Rated 5 out of 5

Het is fijn dat je zelf de onderwerpen kunt bepalen waar je meer over wilt weten. Je boekt een uur in en je krijgt meer gerichte informatie over Mailchimp. Judith is heel kundig en legt helder en duidelijk de onderwerpen uit. Zeker een aanrader!

G. Vianen

Verstandige keuze

Rated 5 out of 5

Omdat ik wat probleempjes had met het gebruik van Mailchimp ben ik gaan Googelen naar oplossingen op internet.

Ik kwam op een prettige website terecht van Virtueel Present met een uitgebreide handleiding voor mijn probleem.

Ook zag ik hier dat je ook een uurtje kon boeken om op afstand geholpen te worden.

Dit heb ik gedaan en ben erg blij. Het contact was prettig en professioneel. We hebben wat dingen recht kunnen zetten en ik heb ook tips gekregen.

Judith helpt je online, maar je moet zelf klikken op de stappen die volgen. Hierdoor weet je beter wat je doet.

Een aanrader.

Martin, Soest

 

Petra Wouters

Geweldige ondersteuning

Geweldige ondersteuning! Ze houdt niet op tot het probleem is opgelost. Geweldig, helemaal blij mee. Zodra ik weer ergens mee zit, ga ik niet meer zelf lopen klungelen maar zoek ik direct contact met Judith. Petra Wouters, Hondenschool Renga *Mailchimp hulp heb je al vanaf een uur en als het meezit kan het zelfs vandaag …

Geweldige ondersteuning Lees meer »

Karin de Knegt transparant

Opnieuw heel goed geholpen

Opnieuw heel goed geholpen bij mijn vragen over marketing en het gebruik van Mailchimp door Judith de Vries VA. Karin de Knegt Supervisie en Coaching voor zorg en onderwijs *Hulp met Mailchimp is er al vanaf een uur. Gewoon even tijd reserveren en je krijgt hulp. En als het meezit kan dat zelfs vandaag nog.

barbara schieke

Heeel blij

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt! Barbara …

Heeel blij Lees meer »

Sandra Keus

Your go-to person!

Zodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries. Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person! Sandra …

Your go-to person! Lees meer »

muziek

Ontzettend goed geholpen

Judith heeft mij ontzettend goed geholpen met tips en tricks bij het werken met Mailchimp. Bij onze eerste afspraak, op een overigens prachtige locatie, wordt al snel duidelijk dat zij zeer gedetailleerd te werk gaat. Judith heeft zich goed ingelezen waardoor wij meteen aan de slag kunnen gaan. Heel fijn zo to-the-point. Zij reageert ook …

Ontzettend goed geholpen Lees meer »

review van een vrouw

Probleem diezelfde avond opgelost

Gisteren probleem met Mailchimp, kwam via Facebook bij Judith uit. Ik heb haar mailtje gestuurd en ondanks dat het 2e Paasdag was, kreeg ik vrij snel een antwoord. Mijn probleem was nog diezelfde avond opgelost! Dank je Judith, je bent een kanjer! Karin *Wist je dat je Mailchimp hulp kunt krijgen vanaf een uur? Deze …

Probleem diezelfde avond opgelost Lees meer »

review van een vrouw

Binnen een uur weer helemaal bij!

Afgelopen week een zeer goed uur Mailchimp coaching met Judith gehad. Ze pakt de vraagstelling duidelijk en efficiënt bij de horens en leidt je zo naar een oplossing. Er is tijd voor vragen en toen we binnen het uur mijn vraagstelling hadden doorlopen was er nog tijd voor een aantal tips van Judith. Iets waar …

Binnen een uur weer helemaal bij! Lees meer »

Cindy Collier

Een aanrader

Judith heeft mij op een snelle, gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van Mailchimp en de koppeling met Facebook. Ze is echt een kei in haar vak! Een aanrader. Cindy Collier, Cijfer Wijzer Academy

Karin de Knegt transparant

Snel en vakkundig

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?” Veel betrokkenheid en …

Snel en vakkundig Lees meer »

danielle hermeler

Haar gewicht in goud waard

Judith is haar gewicht in goud waard! Dat was het 1ste wat in me opkwam nadat ze me had geholpen om mijn weg te vinden in Mailchimp. Mailchimp is een prachtig marketingprogramma, maar tegelijkertijd ook vrij complex. Hoe fijn is het dan dat Judith een echte Mailchimp kenner is! Daarnaast heeft Judith een hele prettige …

Haar gewicht in goud waard Lees meer »

Rob Scipio

Had ik dat maar eerder geweten …

Ik ben gepensioneerd en doe vrijwilligerswerk waarbij ik incidenteel met Mailchimp te maken heb. Bij een triviaal probleem met vervelende consequenties heb ik eerst vruchteloos zelf lopen zoeken naar een oplossing. Na enig zoekwerk op internet kwam ik in een review voor Judith de zin tegen: “Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik …

Had ik dat maar eerder geweten … Lees meer »

Anna Raymannn

Alle lof voor Judith

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Anna Raymann, Boek en Steun – Vind je jezelf ook een digibeet? Laat je …

Alle lof voor Judith Lees meer »

Lotty Rothuizen

Eindeloos geduldig

Niet normaal meer hoe efficiënt VA Judith de Vries werkt! Snel, nauwkeurig en nog een geestig mens ook… (en eindeloos geduldig met al mijn Mailchimpgesodemieter)… #heldin. Lotty Rothuizen, Schrijven en Schrappen *Vind jij Mailchimp ook een draak van een platform? Ik kan je helpen en ik weet hoe het moet. Mailchimp hulp heb je al vanaf een …

Eindeloos geduldig Lees meer »

miranda haas

Fantastisch hersteld

Wat ik met simpele klik op een knop verwoestte wist jij gelukkig met enige omwegen fantastisch te herstellen. Ontzettend dankbaar en super blij met jou, je bent een topper! Miranda Haas, Magic Nails

review van een vrouw

Effectief doorheen geleid

Het was alweer een tijdje geleden dat ik gebruik had gemaakt van Mailchimp en Judith heeft me er heel effectief doorheen geleid en nu kan ik zelf weer lekker verder. Ze had antwoord op al mijn vragen en handige tips. Marion Kun je ook wel een beetje hulp met Mailchimp gebruiken? Mailchimp hulp is er …

Effectief doorheen geleid Lees meer »

review van een vrouw

Enorm geholpen

Nadat mijn account ineens helemaal leeg bleek te zijn na het inloggen heeft Judith mij enorm geholpen door alles helemaal uit te zoeken. Daarna heeft zij contact gehad met Mailchimp en het probleem ontdekt. Er bleken twee accounts te zijn met hetzelfde mailadres, waarvan een degene die ik altijd gebruik en een helemaal leeg. Nogmaals …

Enorm geholpen Lees meer »

review van een vrouw

Heel prettig en handig

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij prompt “te woord stond” en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig. Willie *Mailchimp helpdesk Nederland biedt ook betaalbare …

Heel prettig en handig Lees meer »

review van een vrouw

Ontzettend goed geholpen

Judith heeft me ontzettend goed geholpen. Ik zat met een vraag over MC en tot mijn grote verrassing reageerde ze direct, heel kundig, sympathiek en to the point. Een prettig gesprek waarin ik veel tips heb gekregen. Alexandra Calmero In de Mailchimp helpdesk kun je snel hulp krijgen. Soms kan dat nog dezelfde dag. Je …

Ontzettend goed geholpen Lees meer »

Joop Nefkens

Helder, snel, betrokken en bereikbaar

De vakkennis van Judith is voor ons de sleutel tot het succes van e-mailing met Mailhcimp! Helder, snel, betrokken en bereikbaar! Wat een verademing als je een vraag, probleem of idee hebt en je krijgt ook nog, vrijwel direct, een antwoord. Joop Nefkens, Uw Chef Tricht *Mailchimp hulp is snel geregeld en je kunt het …

Helder, snel, betrokken en bereikbaar Lees meer »

 

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier *kosteloos eentje aanmaken

*Affliatelink

Over leren werken met Mailchimp

Als je nu niet gevonden hebt wat je zocht, ga dan naar de pagina Mailchimp expert. Want daar staat een overzicht van mijn complete aanbod voor Mailchimp.

Als je moet annuleren

Annulering training van een uur

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training.

  • Als je dit binnen 24 uur voor aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen.
  • Als je afspraak vóór 24 uur tevoren annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten.
Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.