MailChimp helpdesk

MailChimp helpdesk

MailChimp helpdesk

MailChimp helpdesk

Deze MailChimp helpdesk maakt geen deel uit van het MailChimp concern en is niet gratis, maar vaak geeft MailChimp wel een tegemoetkoming in de kosten in de vorm van een kosteloos abonnement voor 3 maanden. Lees verder, dan vertel ik je daar meer over.

Hulp

Als je je nieuwsbrieven zelf maakt en hier problemen bij tegenkomt kun je hier hulp vragen. Deze hulp kan zijn dat ik je probleem oplos. Maar soms ook is het nodig dat je iets leert en dan kunnen we een Skype sessie afspreken voor een minicursus over jouw onderwerp.

MailChimp helpdesk

Lees even rustig door wat deze MailChimp helpdesk inhoudt zodat je begrijpt wat ik voor je kan doen en wat ik niet voor je kan doen.

Onderaan de pagina vind je een aantal recensies. In deze recensies wordt het probleem vaak ook even aangestipt. Daarom kunnen ze je mogelijk helpen om helderheid te krijgen over het soort problemen dat ik op kan lossen.

MailChimp helpdesk

Neem contact op en vertel me hoe je probleem eruitziet

Na ontvangst van je bericht hoor je van me en dan ga ik je probleem oplossen.

Als je probleem erg complex is dan praten we eerst. We overleggen eerst je en je krijgt vooraf een prijsopgave.

 

 

MailChimp Omnivore

Als dit niet is wat je zoekt kun je hier een compleet overzicht van mijn MailChimp diensten vinden.

Veelvoorkomende problemen

Er zijn een aantal vragen die me heel vaak gesteld worden en die eigenlijk geen problemen zijn. Als je met deze vragen rondloopt dan heb eigenlijk een gebrek aan kennis en deze kennis aangevuld worden zodat je probleem weg is.

Afbeeldingen niet zichtbaar

“Mijn afbeeldingen zijn niet zichtbaar” is iets wat ik heel vaak hoor. Hier kan ik meestal niets aan verhelpen, want het hoort zo te zijn dat je afbeeldingen niet zichtbaar zijn. Een uitleg waarom dit zo hoort kun je vinden in het artikel Afbeeldingen niet zichtbaar.

 

Nieuwsbrief is raar breed

Als je nieuwsbrief aan bovenkant normaal is maar aan de onderkant ineens de volle breedte van de inbox heeft, dan heb je waarschijnlijk te grote afbeeldingen in je nieuwsbrief verwerkt. Open het blok van de afbeelding, dan kun je het formaat zien. Je afbeelding mag niet breder zijn dan 800 px.

Recensies

Jos
Barbara Schieke
Rob Scipio
Anna Raymann
Cindy Collier
Selma Smid
Karin de Knegt
Joyce Dunnewold
Margreet
Willie
Jeroen

Kwalificaties

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden. MailChimp erkenningen Ik ben een door MailChimp erkende expert op verschillende deelgebieden waar je hieronder meer over kunt lezen. … “MailChimp erkenningen” verder lezen

E-mailmarketing Hubspot

Hubspot e-mailmarketing

Hubspot e-mailmarketing is een uitgebreide cursus die ingaat op alle aspecten van e-mailmarketing. Toen ik de cursus over Inbound marketing deed is daar ook aandacht geschonken aan e-mailmarketing, maar deze cursus is een enorme uitbreiding en verdieping. Hoe ga je e-mailmarketing inzetten Het belang van e-mailmarketing Hoe stuur je de juiste e-mail naar de juiste … “Hubspot e-mailmarketing” verder lezen

KG Academy e-mailmarketing

E-mailmarketing KG Academy

Deze cursus e-mailmarketing heb ik gevolgd bij Mettix, dat is hetzelfde als de Karel Geenen Academy. E-mailmarketing 2015 In deze cursus is o.a. ingegaan op de technische kant van e-mailmarketing: hoe zorg je ervoor dat je nieuwsbrief niet in de spamfilters komt wat moet je beslist doen als je een dedicated IP-adres gebruikt en nog veel … “E-mailmarketing KG Academy” verder lezen

Aartjan van Erkel e-mailmarketing

E-mailmarketing Aartjan van Erkel

Onweerstaanbare e-mailmarketing: Aartjan van Erkel hield zich in 2007 al bezig met schrijven voor Internet. In 2013 gaf hij de cursus Onweerstaanbare E-mailmarketing en deze cursus heb ik gevolgd. Een greep uit de inhoud van deze cursus: hoe bouw je snel een grote mailinglijst op? hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden? wat zijn … “E-mailmarketing Aartjan van Erkel” verder lezen

MailChimp helpdesk was last modified: by

Als je de betaalde versie van MailChimp gebruikt kun je ook kosteloos support krijgen van MailChimp (in het Engels).

MailChimp helpdesk was last modified: by