Helpdesk, mini-cursus of strategiegesprek

SOS MailChimp helpdesk
MailChimp helpdesk

Deze MailChimp helpdesk maakt geen deel uit van het MailChimp concern en is niet gratis, maar vaak geeft MailChimp wel een tegemoetkoming in de kosten in de vorm van een kosteloos abonnement voor 3 maanden. Lees verder, dan vertel ik je daar meer over.

Hulp

Als je je nieuwsbrieven zelf maakt en hier problemen bij tegenkomt kun je hier hulp vragen. Deze hulp kan zijn dat ik je probleem oplos. Maar soms ook is het nodig dat je iets leert en dan kunnen we een Skype sessie afspreken voor een mini-cursus over jouw onderwerp.

MailChimp helpdesk

Lees even rustig door wat deze MailChimp helpdesk inhoudt zodat je begrijpt wat ik voor je kan doen en wat ik niet voor je kan doen. Kijk vooral ook of je misschien in aanmerking komt voor expert korting.

Onderaan de pagina vind je een aantal recensies. In deze recensies wordt het probleem vaak ook even aangestipt. Daarom kunnen ze je mogelijk helpen om helderheid te krijgen over het soort problemen dat ik op kan lossen.

pijltje lichtgroen

Probleem oplossen
Mini-cursus
Strategiegesprek
Expert korting
MailChimp Omnivore
Recensies
Barbara Schieke
Rob Scipio
Anna Raymann
Cindy Collier
Selma Smid
Karin de Knegt
Joyce Dunnewold
Margreet
Willie
Jeroen
Gecertificeerd

 

Als je de betaalde versie van MailChimp gebruikt kun je ook kosteloos support krijgen van MailChimp (in het Engels). Als je er evengoed voor kiest om mij om support te vragen (in het Nederlands) dan kun je op basis van mijn factuur eenmalig aanspraak maken op expert korting.

MailChimp helpdesk: unieke problemen

In deze helpdesk krijg ik natuurlijk allerlei soorten vragen. De meeste mensen hebben soortgelijke problemen, waardoor vaak dezelfde vragen krijgt en er een artikel voor mijn blog over kan schrijven. Je kunt daarom op het blog veel antwoorden vinden.

Maar soms krijg ik echt unieke problemen voorgeschoteld. Situaties die zo zelden voorkomen dat het geen zin heeft er een artikel over te schrijven want er is niemand die ernaar zoekt. Maar dat zijn wel vaak de interessantste problemen. Hieronder een greep uit deze unieke problemen.

Verdwenen voornamen
Alle voornamen weggegooid
Onvoorspelbare lettertypes
Adressen stroomden niet in op de mailinglijst
Automation was vastgelopen
Inschrijfplugin haalde verkeerde teksten binnen
Huis, tuin- en keukenproblemen

Huis- tuin- en keukenproblemen zijn heel gewone problemen die veel mensen hebben. Ook voor deze heel gewone problemen kun je me gerust inschakelen.

MailChimp en PayPro verbinden
Omnivore problemen
Voettekst aanpassen
Steeds meer betalen terwijl MailChimp steeds minder verstuurt
Nieuwsbrief bovenaan normaal, onderaan breed
Nieuwsbrief ziet er raar en breed uit
Kleine aanpassingen aan het template
Automation doet het niet
Betaalfunctie aan je website toevoegen
Mini-cursussen

Mini-cursussen zijn een snelle en tijdbesparende manier om te leren wat je leren moet. Ik geef deze mini-cursussen per Skype. Een mini-cursus kan ik daarom op korte termijn geven.

Je kunt zelf het onderwerp van je mini-cursus bepalen, maar neem wel 1 duidelijk onderwerp bij de kop en niet iets als “vertel hoe het moet met MailChimp” want MailChimp is uitgebreid. Ik kan je niet in 3 kwartier alles over MailChimp leren.

Hieronder vind je de meestgevraagde mini-cursussen, dan heb je een indruk van wat je in 3 kwartier kunt leren.

Mini-cursus lijsten samenvoegen
Mini-cursus groepen
Mini-cursus nieuwsbrief
Mini-cursus adverteren via MailChimp: Facebook, Instagram of Google

 

 

Helpdesk, mini-cursus of strategiegesprek was last modified: by