Home » Mailchimp Expert » Mailchimp project uitbesteden
Mailchimp project uitbesteden

Mailchimp project uitbesteden

Een Mailchimp project uitbesteden is een praktische oplossing voor lastige problemen. Want ook als je Mailchimp zelf doet, lenen sommige zaken zich er uitstekend voor om als project uit te besteden. En daarmee win je heel veel tijd. Die tijd win je niet alleen omdat je het niet zelf hoeft te doen, maar ook omdat je niet zelf uit hoeft te zoeken hoe het moet en hoe je het aan zou moeten pakken. Ik ben een ervaren Mailchimp PRO partner en ik heb in de loop van de jaren massa’s projecten voor mensen uitgevoerd.

Mailchimp project uitbesteden

Door een Mailchimp project uit te besteden bespaar je enorm veel tijd en moeite en door het uit te besteden ben je er ook zeker van dat het goed gedaan wordt. Hier vind je een aantal zaken die zich er uitstekend voor lenen om als project uit te besteden.

Mailchimp starten

Beter werken met Mailchimp

Mailchimp audiences samenvoegen

Automation instellen

Automation instellen

Mailchimp in spam

Nieuwsbrief in spam

Een nieuwsbrief in spam onderzoek is een onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit is zinvol als je denkt dat je nieuwsbrief in spam komt of als je denkt of weet dat hij helemaal niet afgeleverd wordt. Ik doe een technisch onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit kan voor ieder platform. ……

Mailchimp in spam >> Nieuwsbrief in spam

Ik ben een Mailchimp PRO partner en ik kan je uitstekend helpen met Mailchimp. En dat doe ik ook graag. Hier heb je mogelijkheden voor projecten gevonden. Maar als je eigenlijk iets anders zoekt, begin dan op de pagina Mailchimp expert. Daar vind je een compleet overzicht van mijn diensten voor Mailchimp.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven