Mailchimp training maatwerk

Mailchimp training maatwerk

Al mijn Mailchimp trainingen zijn hands-on, een-op-een en op maat, want het gaat om jou en om hoe jij Mailchimp wilt gebruiken. Misschien is het voor jouw bedrijf een erg goed idee om dynamische content in te zetten. Misschien is het geen goed idee om te kiezen voor tags en kun je veel beter kiezen om groepen te gaan gebruiken. En misschien ook niet.

Wat je zou moeten doen verschilt per bedrijf. Wat een fantastische oplossing is voor het ene bedrijf, is voor een ander bedrijf gewoon onhandig. Een basistraining kan prima een standaard training zijn, maar zodra je meer wilt is een maatwerk training naar mijn idee de enige oplossing. Of je moet alles laten doen en als je net begint, kunt je ook kiezen voor een vliegende start.

Maatwerk Mailchimp training

basiscursus Mailchimp

Wat we gaan doen hangt ervan af waar je nu bent als het om Mailchimp gaat en waar je naartoe wilt. We gaan daarom duidelijke leerdoelen afspreken. We spreken af wat jij na het volgen van de maatwerktraining kunt of weet. Bijvoorbeeld:

  • Je kent de verschillen tussen groepen en tags.
  • En je weet wanneer je zou moeten kiezen je audience in te delen in groepen en wanneer tags handiger zouden zijn.

In de offerte die je van me krijgt kun je lezen wat je na je training kunt of weet.


Hoe de Mailchimp maatwerk training werkt

We gaan “hands on” werken en ik maak je cursus op maat. Daarom moet ik weten hoe de situatie nu is en waar het naartoe moet. Hiervoor hebben we een voorgesprek.

We maken een afspraak voor een datum die minimaal 14 dagen in de toekomst ligt, zodat ik je cursus goed kan voorbereiden.

Ik geef deze cursus in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar of online via vergadersoftware, maar in beide gevallen ga jij direct aan de slag. Na de cursus krijg je een week e-mail support en een handleiding over alles dat we besproken en gedaan hebben.


Globale maatwerk elementen

Ik maak je training op maat en ik neem hiervoor stukjes uit de elementen hieronder.

Klik gerust een onderwerp aan, je kunt gemakkelijk terug naar deze pagina.


Een-op-een maatwerk training

Dit is een een-op-een maatwerk training. Dat betekent dat de inhoud globaal vast staat omdat er nou eenmaal dingen zijn die je echt moet weten en waar je niet naar kunt vragen zolang je niet genoeg over Mailchimp weet. Ik wil daarom eerst even met je praten om uit te vinden wat er precies in jouw training moet zitten zodat je er optimaal profijt van hebt.

Maar ik snijd ook onderdelen toe op de manier waarop jij Mailchimp wilt gebruiken. En we werken “hands on”, je gaat direct aan de slag in je eigen account.

Deze training neemt een dagdeel in beslag en na afloop krijg je een handleiding en een week e-mail support voor de vragen die je na de training nog bedenkt. En als je een hele dag wilt komen, dan kun je deze training ook combineren met een andere training.


Maatwerk training met nazorg en handleiding

Na afloop van de training krijg je een handleiding op maat met daarin alles wat we besproken hebben, zodat e.e.a. na kunt lezen.

En je krijgt per dagdeel training een week nazorg over de besproken onderwerpen. Dus bij een training van een halve dag krijg je een week nazorg en bij een training van een hele dag krijg je 2 weken nazorg.

Dat betekent dat je dingen die dan ineens nog tegen komt gewoon kunt vragen. Je krijgt mijn antwoord per e-mail, of misschien een korte video, of plannen een korte sessie met vergadersoftware. Hoe we het doen hangt van je vraag af.

De handleiding en de nazorg zijn bij de prijs van de training inbegrepen.

Waar is de Mailchimp training op maat

Deze training kan ik je geven in mijn kantoor in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo bij Alkmaar. Maar dat voor jou onevenredig veel reistijd geeft, kunnen we het ook online doen met vergadersoftware.

Kwalificaties


Maak een afspraak

Maak een afspraak, dan kun je al je vragen stellen en met me overleggen wat er in jouw training moet zitten.


Wat zegt de klant?

vrouw

Enorm geholpen

Wat een expert is Judith! Ze heeft ons enorm geholpen om binnen Mailchimp de weg te vinden met groepen, tags en segmenten. Geen vraag is te veel en overal heeft ze een oplossing voor. Heel fijn om met haar samen te werken. Bedankt Judith! Jannette E

inge barmentlo

Duidelijk en to the point

Bij Judith heb ik geleerd hoe ik een landingspagina maak, hoe ik automations opzet, wat voor automations handig zijn voor mijn bedrijf, hoe ik tags maak en gebruik. Het leuke is dat ik het meteen tijdens de 1 op 1 cursus in de praktijk bracht. Hierdoor heb ik veel geleerd.

Na de cursusdag ben ik zelf doorgegaan met automations maken. Ik had er vertrouwen in gekregen dat ik het kon. Judith weet superveel van Mailchimp, is een prettig humoristisch persoon. Lekker duidelijk en to the point, ik hou daarvan. Wil je een op maat gesneden cursus, dan raad ik je dat zeker aan. Inge Barmentlo, Bag-Again

Duidelijke en plezierige training

Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – Mailchimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk. Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles van weet dan kan ik je beslist aanraden om een training bij haar te boeken. S Helder, Clear In Company – Den Haag

Robin Driehuijs

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen! Robin Driehuijs, Andalusië Fietsreizen

Caroline Schaay

Dankbaar voor de geweldige begeleiding

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld. Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-) Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden. Caroline Schaay, Lifecoaching en Healing

Marieke van Nispen

Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen

Ik heb de Mailchimp cursus voor professionals gevolgd bij Judith. Een cursus die heel goed aansloot bij mijn wensen, in eigen tempo opdrachten maken, zodat ik nog meer ervaring kreeg met Mailchimp. Sommige opdrachten waren makkelijk, maar er zaten ook behoorlijk pittige opdrachten tussen. Judith zet je aan het werk, geeft je een hint en laat je zelf tot het inzicht komen. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen. Marieke van Nispen

Frank Smeulders

Judith kent Mailchimp inside out

Judith kent Mailchimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf. Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met Mailchimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen! Frank Smeulders

Tanja Cavaljé

Heel sterk is de persoonlijke begeleiding

Heel sterk is de persoonlijke begeleiding tijdens de cursus. […] Een ander sterk punt is de praktische toepasbaarheid van de tips, waardoor Mailchimp echt gaat leven. Tanja Cavaljé, vlinderss.nl

waldien burger

Koe bij de horens

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt. Waldien Burger, Netraam Woord Werk

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak, dan kun je al je vragen stellen en met me overleggen wat er in jouw training moet zitten.


Ik ben een Mailchimp PRO partner met een profiel op Mailchimp.

Scroll naar boven