Mailchimp trainingen maatwerk

Mailchimp training maatwerk

Mijn trainingen zijn hands on, een-op-een en maatwerk. Ik pas iedere training aan aan de manier waarop jij Mailchimp gebruikt voor jouw bedrijf. Dat kan uitsluitend maatwerk zijn want bedrijven verschillen. Door van mijn Mailchimp training maatwerk te maken, hoef jij geen dingen te leren die je toch nooit gebruikt. Want de inhoud van deze training stel ik in overleg met jou samen.

Mailchimp training maatwerk

Het gaat om jou en om hoe jij Mailchimp wilt gebruiken. Misschien is het voor jouw bedrijf een erg goed idee om dynamische content in te zetten. Misschien is het geen goed idee om te kiezen voor tags en kun je veel beter kiezen om te groepen te gaan gebruiken.

Wat je zou moeten doen verschilt per bedrijf. Wat een fantastische oplossing is voor het ene bedrijf, is voor een ander bedrijf gewoon onhandig. Een basistraining kan prima een standaard training zijn, maar zodra je meer wilt is een maatwerk training naar mijn idee de enige oplossing.

Mailchimp training maatwerk

Wat gaan we doen?

Ik heb geen idee wat we gaan doen ;) Wat we gaan doen hangt ervan af waar je nu bent als het om Mailchimp gaat en waar je naartoe wilt.

Als je niet of nauwelijks met Mailchimp hebt gewerkt, dan ga ik basiskennis in je training verwerken. Maar als jij jarenlang wekelijks een nieuwsbrief maakt en een wildgroei aan audiences in je account hebt, dan krijg je een heel andere training. Dat is het grote voordeel van een Mailchimp maatwerk training: je gaat precies leren wat je nodig hebt.

Audience management

Je kunt bijvoorbeeld denken aan audience management. Zodat je na afloop van de maatwerk training je audience veel beter is ingericht en je hierdoor ook veel meer uit Mailchimp kunt halen.

Strategisch mailen

Maar je kunt er ook een stuk e-mailstrategie in stoppen. En dan weet je na afloop hoe je het aanpak als je echt strategisch wilt gaan mailen. Dan haal je meer uit je e-mailmarketing.

Automation

Maar in jouw situatie is het misschien veel beter en logischer om meer weten over hoe Automation werkt en wat daarbij de haken en ogen zijn.

Mailchimp training op maat

Het is een training op maat dus je kunt er alle kanten mee op.

Mailchimp training maatwerk

Nazorg en handleiding

Na afloop van de training krijg je een handleiding op maat met daarin alles wat we besproken hebben, zodat e.e.a. na kunt lezen.

En je krijgt per dagdeel training een week nazorg over de besproken onderwerpen. Dus bij een training van een halve dag krijg je een week nazorg en bij een training van een hele dag krijg je 2 weken nazorg.

Dat betekent dat je dingen die dan ineens nog tegen komt gewoon kunt vragen. Je krijgt mijn antwoord per e-mail, of misschien een korte video, of plannen een korte sessie met vergadersoftware. Hoe we het doen hangt van je vraag af.

De handleiding en de nazorg zijn bij de prijs van de training inbegrepen.

Mailchimp training maatwerk

Waar is de Mailchimp training op maat?

Willibrordus Business Centrum

Mijn kantoor is gevestigd in een schitterend historisch gebouw dat de monumentenstatus heeft (serieus, ik verzin het niet).

Willibrordus Business Centre Heiloo maatwerk seo training
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Dit gebouw ligt op een landgoed. Op het terrein ligt ook een restaurant waar we samen gaan lunchen (inbegrepen).

Meer over dit landgoed, parkeren, hoe je er mee de trein komt etc. kun je vinden op de pagina over marketing cursussen in Heiloo. Daar vind je ook verwijzingen naar locaties waar je kunt overnachten als je dat wilt.

En hier kun je een routebeschrijving vinden.

Ik ben een erkende Mailchimp trainer en ik kan je helpen met Mailchimp. Dit kan in de vorm van een training, maar als je het werk liever wilt uitbesteden kan dat vaak ook. En overzicht van alle mogelijkheden vind je hier.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

MaatwerkBasiscursusSegmenterenStrategisch mailenAutomation