Home » Mailchimp Expert » Mailchimp training maatwerk
Mailchimp training maatwerk

Mailchimp training maatwerk

Mailchimp training maatwerk

Al mijn Mailchimp trainingen zijn hands-on, een-op-een en op maat, want het gaat om jou en om hoe jij Mailchimp wilt gebruiken. Misschien is het voor jouw bedrijf een erg goed idee om dynamische content in te zetten. Misschien is het geen goed idee om te kiezen voor tags en kun je veel beter kiezen om te groepen te gaan gebruiken. En misschien ook niet.

Wat je zou moeten doen verschilt per bedrijf. Wat een fantastische oplossing is voor het ene bedrijf, is voor een ander bedrijf gewoon onhandig. Een basistraining kan prima een standaard training zijn, maar zodra je meer wilt is een maatwerk training naar mijn idee de enige oplossing. Of je moet alles laten doen en als je net begint kunt je ook kiezen voor een vliegende start.

Wat gaan we doen?

Ik heb geen idee wat we gaan doen ;) Wat we gaan doen hangt ervan af waar je nu bent als het om Mailchimp gaat en waar je naartoe wilt.

Als je niet of nauwelijks met Mailchimp hebt gewerkt, dan ga ik basiskennis in je training verwerken. Maar als jij jarenlang wekelijks een nieuwsbrief maakt en een wildgroei aan audiences in je account hebt, dan krijg je een heel andere training. Dat is het grote voordeel van een Mailchimp maatwerk training: je gaat precies leren wat je nodig hebt.

Deze trainingen zijn op maat en gaan dus over jouw onderwerp. Maar er zijn dingen waar jij niet naar kunt vragen, juist doordat je de kennis mist. Daarom heb ik een frame, een houvast, en richtingaanwijzer.

En binnen deze frames maak ik jouw maatwerk training, in overeenstemming met de versie van Mailchimp die jij gebruikt.

Vooraf gaan we praten over de inhoud van jouw training, want ik wil precies weten hoe je Mailchimp wilt gebruiken. Dat praatje hoef jij niet klaar te hebben liggen (mag wel natuurlijk). Ik ga je gerichte vragen stellen, zodat ik weet wat ik in jouw training moet verwerken.

Wat moet er in jouw Mailchimp training zitten? Bijvoorbeeld hoe je een technisch goede nieuwsbrief maakt? Of misschien wil je er ook nog een automatische “welkom” e-mail bij? Wil je werken met de Customer Journey? Is je account al goed ingericht met groepen, segmenten en tags of gebruik je een heleboel lijsten?

Mailchimp maatwerk trainingen

Basiscursus Mailchimp

In de basiscursus Mailchimp behandelen we de basis. Gewoon hoe je een goede nieuwsbrief maakt, waar je niet per ongeluk triggers voor de spamfilters in verwerkt.

Meer over deze basiscursus Mailchimp >>

Audience management

In Mailchimp zet je alle adressen in hetzelfde audience. En je clustert ze met groepen en tags. Of je maakt segmenten. Op deze manier betaal je niet te veel aan Mailchimp, want alle adressen komen niet vaker dan eenmaal voor je in audience. Terwijl je wel gemakkelijk selecties van je audience kunt mailen.

Meer over groepen, segmenten en tags >>

Customer Journeys

De Mailchimp Customer Journey is een geavanceerde manier om automatisch e-mails te sturen. Deze e-mails kun je aanpassen aan het gedrag van je lezers.

 • Klikken ze in een e-mail? Dan stuur je e-mail A.
 • Klikken ze niet? Dan stuur je e-mail B.

  Leer hoe de Customer Journey werkt >>

  Maatwerk training Mailchimp met nazorg en handleiding

  Na afloop van de training krijg je een handleiding op maat met daarin alles wat we besproken hebben, zodat e.e.a. na kunt lezen.

  En je krijgt per dagdeel training een week nazorg over de besproken onderwerpen. Dus bij een training van een halve dag krijg je een week nazorg en bij een training van een hele dag krijg je 2 weken nazorg.

  Dat betekent dat je dingen die dan ineens nog tegen komt gewoon kunt vragen. Je krijgt mijn antwoord per e-mail, of misschien een korte video, of plannen een korte sessie met vergadersoftware. Hoe we het doen hangt van je vraag af.

  De handleiding en de nazorg zijn bij de prijs van de training inbegrepen.

  Hoe of waar

  Willibrordus Business Centrum in Heiloo

  Deze trainingen maak ik voor jou op maat en je kunt ze volgen in mijn kantoor in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo bij Alkmaar.

  Het Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station NS Heiloo en je kunt er gratis parkeren. Route >>

  google meet

  Google Meet

  Google Meet is vergadersoftware die je online gebruikt. Ik kan dan met je meekijken naar het scherm dat jij me wilt laten zien. Hier kun je lezen hoe Google Meet werkt. Dit is een fantastische oplossing als je ver van Heiloo gevestigd bent of als je liever geen tijd wilt besteden aan reizen.

  Door erkende Mailchimp trainer

  Erkende Mailchimp trainer

  Sinds 2016 ben ik een erkende Mailchimp trainer en tegenwoordig ben ik ook Mailchimp PRO partner.

  Ik vind het fantastisch om mensen te leren hoe Mailchimp werkt en hoe ze het meeste uit dit mooie systeem kunnen halen.

  Reviews

  blonde vrouw

  Enorm geholpen

  Wat een expert is Judith! Ze heeft ons enorm geholpen om binnen Mailchimp de weg te vinden met groepen, tags en segmenten. Geen vraag is te veel en overal heeft ze een oplossing voor. Heel fijn om met haar samen te werken. Bedankt Judith! Jannette E

  inge barmentlo

  Duidelijk en to the point

  Bij Judith heb ik geleerd hoe ik een landingspagina maak, hoe ik automations opzet, wat voor automations handig zijn voor mijn bedrijf, hoe ik tags maak en gebruik. Het leuke is dat ik het meteen tijdens de 1 op 1 cursus in de praktijk bracht. Hierdoor heb ik veel geleerd. Na de cursusdag ben ik …

  Duidelijk en to the point Lees meer »

  Duidelijke en plezierige training

  Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – Mailchimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk. Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles …

  Duidelijke en plezierige training Lees meer »

  Robin Driehuijs

  Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

  Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen! Robin Driehuijs, Andalusië Fietsreizen

  Caroline Schaay

  Dankbaar voor de geweldige begeleiding

  Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar …

  Dankbaar voor de geweldige begeleiding Lees meer »

  Marieke van Nispen

  Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen

  Ik heb de Mailchimp cursus voor professionals gevolgd bij Judith. Een cursus die heel goed aansloot bij mijn wensen, in eigen tempo opdrachten maken, zodat ik nog meer ervaring kreeg met Mailchimp. Sommige opdrachten waren makkelijk, maar er zaten ook behoorlijk pittige opdrachten tussen. Judith zet je aan het werk, geeft je een hint en …

  Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen Lees meer »

  Frank Smeulders

  Judith kent Mailchimp inside out

  Judith kent Mailchimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf. Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met Mailchimp te maken hadden, wat ik ontzettend …

  Judith kent Mailchimp inside out Lees meer »

  Tanja Cavaljé

  Heel sterk is de persoonlijke begeleiding

  Heel sterk is de persoonlijke begeleiding tijdens de cursus. […] Een ander sterk punt is de praktische toepasbaarheid van de tips, waardoor Mailchimp echt gaat leven. Tanja Cavaljé, vlinderss.nl

  Waldien Burger

  Koe bij de horens

  Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt. Waldien Burger, Netraam Woord Werk

  Annuleringsvoorwaarden

  Annuleringsvoorwaarden Heiloo

  Annuleringsvoorwaarden training in Heiloo

  Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn. Bij annulering in de week vóór een training of op de …

  Annuleringsvoorwaarden training in Heiloo Lees meer »

  Bericht niet gevonden

  Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

  Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

  Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

  Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

  Judith de Vries

  Judith de Vries

  Helpt met marketing

  Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

  Scroll naar boven