Home » Mailchimp Expert » Mailchimp training maatwerk » Mailchimp groepen segmenten en tags
groepen segmenten en tags

Mailchimp groepen segmenten en tags

Werken met Mailchimp groepen, segmenten en tags gaat een stap verder dan de basiscursus Mailchimp. Dit is een cursus van een dagdeel en je kunt ‘m combineren met de basiscursus Mailchimp. Achteraf krijg je een handleiding en een week e-mailsupport. Als je deze cursus over groepen, segmenten en tags combineert met de basiscursus krijg je in totaal 2 weken e-mail support achteraf. Genoeg om al je vergeten vragen te stellen.

Mailchimp groepen, segmenten en tags

Goed kunnen werken met Mailchimp groepen, segmenten en tags is noodzakelijk. Want als je dat niet kunt, dan kun je niet alle adressen op in hetzelfde audience plaatsen. En dan beperk je je mogelijkheden met Mailchimp.

Werken met tags lukt de meeste mensen en daar heeft Mailchimp de tags ook voor gemaakt. Aanvankelijk waren er alleen groepen en die waren voor de meeste mensen te lastig te hanteren.

Maar dat ga je nu wel leren, want werken met groepen heeft enorme voordelen t.o.v. werken met tags.

Mailchimp groepen, segmenten en tags

Werken met groepen, segmenten en tags hoort ook bij de basis van Mailchimp, maar dit gaat verder dan de basiscursus.

Alle adressen op dezelfde lijst en werken met een indeling binnen hetzelfde Audience is de kern van Mailchimp. En juist dit vinden de meeste mensen heel erg moeilijk. Maar het is niet echt moeilijk en als je een goede uitleg hebt gehad dan heb jij er ook geen moeite meer mee.

Als je gaat werken met groepen, segmenten en tags dan zul je tot je verrassing ontdekken dat je geen enkele moeite meer kost om alle adressen in hetzelfde Audience te zetten. Zonder een hele berg lijsten kun je heel gericht mailen naar elk deel van je lijst.

Dit is een hands-on training, we gaan direct aan de slag om je audience goed in te delen.

Ik ben een Mailchimp PRO partner en een erkende Mailchimp trainer. Ik leer je graag hoe het werkt.

Reviews

david van tongeren

Overzicht en kostenbesparing

Toen ik me (eindelijk) realiseerde dat de wildgroei aan gegevens efficient gebruik van Mailchimp onmogelijk maakte kwam ik via een zoekopdracht in Google bij Judith terecht. En dat had de zoekmachine goed gezien! Want de grote schoonmaak door met name het samenvoegen van alle verschillende audiences heeft niet alleen gezorgd voor structuur, overzicht en veel meer inzicht …

Overzicht en kostenbesparing Lees verder »

Meer maatwerk trainingen

Mailchimp training maatwerk

Mijn trainingen zijn hands on, een-op-een en maatwerk. Ik pas iedere training aan aan de manier waarop jij Mailchimp gebruikt voor jouw bedrijf. Dat kan uitsluitend maatwerk zijn want bedrijven verschillen. Geen dingen leren die je niet nodig hebt en nooit gebruikt, maar wel alles dat je nodig hebt: basiscursus Mailchimp, audience management met groepen,…

Naar de maatwerk trainingen >> Mailchimp training maatwerk

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.