Je bent hier: Home » Mailchimp Expert » Mailchimp trainingen

Mailchimp trainingen

Mailchimp trainingenGratis cursusBasiscursusSegmenterenStrategisch mailenAutomation
cursussen
Mailchimp partner badge

Mailchimp trainingen

Volg een Mailchimp training e-mailmarketing zodat je goed beslagen ten ijs komt en weet wat je doet als je met Mailchimp werkt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist. Sinds 2016 ben ik een erkende Mailchimp trainer en ik geef Mailchimp trainingen sinds 2012. Ik kan je leren wat je weten moet.

Waar moet jouw Mailchimp training over gaan?

De eenvoudigste manier om te ontdekken wat er precies in jouw Mailchimp training moet zitten is er even samen over te praten. Want ik stel een cursus op maat voor je samen die precies bij jouw behoeften past. Mijn trainingen zijn een-op-een, daarom hoeven ze niet in beton gegoten te zijn. Ik pas ze aan aan de manier waarop jij Mailchimp gebruikt. En wat jij niet gaat gebruiken hoef je uiteraard ook niet te leren.

Zet daarom vrijblijvend een afspraak in mijn agenda over jouw Mailchimp training. Dan gaan we kijken waar jij en jouw bedrijf behoefte aan hebben en dat ga je dan leren.
Hoe en waar

De trainingen zijn in Heiloo bij Alkmaar, of met vergadersoftware online.

Hier kun je alles lezen over de trainingslocatie.

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Mailchimp expert mailchimp badges

Mailchimp trainer

Ik ben door Mailchimp erkend als Mailchimp trainer en mijn Mailchimp trainingen zijn allemaal een-op-een en voor jou persoonlijk samengesteld zodat ze bij jouw behoeften passen.


Basistraining Mailchimp


basiscursus Mailchimp

De basis van werken met Mailchimp

Als je net met Mailchimp begint dan zou je beslist aandacht moeten schenken aan de basis: alles goed instellen en weten hoe je een nieuwsbrief maakt.

Een uitgebreide beschrijving van de basiscursus Mailchimp vind je hier.

Na deze basistraining Mailchimp weet je hoe je een e-mail goed in elkaar zet, of je hebt een Van RSS naar e-mail nieuwsbrief klaargezet zodat je daarna nauwelijks nog iets hoeft te doen aan je e-mailmarketing.

Groepen, segmenten en tags: de kern van Mailchimp


mailchimp trainingen groepen segmenten en tags

Alle adressen op dezelfde lijst en werken met groepen, segmenten en tags is de kern van Mailchimp.

En juist dit vinden de meeste mensen heel erg moeilijk. Maar het is niet echt moeilijk en als je een goede uitleg hebt gehad dan heb jij er ook geen moeite meer mee.

Hier lees je meer over de Mailchimp cursus over groepen, segmenten en tags.

Strategisch mailen


Strategisch mailen betekent e-mailstrategie. Resultaten behalen met je e-mail. En niet zomaar resultaten want elke e-mail heeft resultaten. Maar resultaten die je vooraf bedacht hebt.

Meestal beginnen mensen met mailen en dan hopen ze dat het iets oplevert. Het levert ook altijd iets op, maar wat is “iets”?

Een betere manier van mailen is:

  • Stel vooraf een doel voor je e-mail
  • verzin hoe je dat doel gaat bereiken
  • en meet achteraf of dat doel ook echt bereikt is.

En als je dat doet, dan kun je zo’n e-mail ook verbeteren. En dan ben je strategisch aan het mailen.

Mailchimp Automation


Mailchimp Automations en customer journeys

Mailchimp Automation biedt tal van mogelijkheden voor recepten, triggers en optimalisatie.

Ik kan je leren hoe je een Automation bouwt en instelt en zinvol gebruikt. Lees hiervoor verder op de pagina over Mailchimp Automation.

En je kunt Automation natuurlijk ook door me laten instellen.

Wat zeggen de deelnemers?


eva de jong

Dankbaar

Judith helpt me elke keer als ik vastloop met Mailchimp door met veel geduld mij door het Mailchimp labyrint te loodsen. Al drie jaar en vandaag op 5 mei had ik de gelegenheid om haar voor het eerst te ontmoetten in Heiloo op die mooie plek tussen aan de rand van het park. Ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft om zoveel meer inzicht te krijgen in ‘hoe het werkt’. Het is een echt ‘cadeautje’. Eva de Jong, Jin Shin Jyutsu.

Patrick Kolijn

Patrick Kolijn: met gevoel voor humor

Ik heb de 3 uur moeiteloos kunnen doorstaan. De luchtige, duidelijke en niet te vergeten professionele manier van instructie gaf mij het gevoel dat ik Judith al wat langer ken.

Mailchimp training

Sylvia Helder: Duidelijke en plezierige training

Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – MailChimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk. Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles van weet dan kan ik je beslist aanraden om een training bij haar te boeken.

willibrordus business centrum

José: Leuke en leerzame samenwerking

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen! Robin Driehuijs, Andalusië Fietsreizen

Caroline Schaay

Dankbaar voor de geweldige begeleiding

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-) Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden. Caroline Schaay Lifecoaching en Healing

mango travel

Mango Travel: Kennis van zaken en no nonsens

In drie sessies heeft Judith ons geweldig geholpen met het onder de knie krijgen van het altijd lastige MailChimp. Vooral praktisch en met een enorme ervaring aan kennis heeft ze tegelijk een aantal probleempjes met ons opgelost. Complimenten voor de training! En bedankt.

Heilet van Vught

Complete opzet

Na 3 maanden internet afstruinen en alle tips en filmpjes over MailChimp op te slurpen was mijn vertrouwen om zelf een MailChimp account in te richten bedroevend. De site van Judith wekte vertrouwen en na 2 mailtjes bestelde ik haar cursus.
Met haar heldere bewoording en presentatie, complete opzet voorzien van toegespitste illustraties was het zelfs leuk en binnen een week is mijn nieuwsbrief online. Buiten de cursus om is ze meer dan bereid extra feedback te geven en verbluffend snel in het reageren. Heilet van Vugt, Lette Fotografie.

Marieke van Nispen

Marieke van Nispen: ik kan iedereen deze cursus aanbevelen

Ik heb de Mailchimp cursus voor professionals gevolgd bij Judith. Een cursus die heel goed aansloot bij mijn wensen, in eigen tempo opdrachten maken, zodat ik nog meer ervaring kreeg met Mailchimp. Sommige opdrachten waren makkelijk, maar er zaten ook behoorlijk pittige opdrachten tussen. Judith zet je aan het werk, geeft je een hint en laat je zelf tot het inzicht komen. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen.

Frank Smeulders

Frank Smeulders: Judith kent Mailchimp inside out

Judith kent Mailchimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met Mailchimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Waldien Burger

Waldien Burger: koe bij de horens

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt. Waldien Burger, Netraam Woord Werk

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

""

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.