Mailchimp vrij programma

Voor starters én voor mensen met ervaring

Of privé les, wanneer je maar wilt

 

Workshop MailChimp vrij programma

Geen vast programma: je werkt gewoon aan je eigen nieuwsbrief en je krijgt begeleiding van een erkende MailChimp expert. Veel persoonlijke aandacht: macimaal 4 deelnemers.

Workshop MailChimp vrij programma

Deze middag ga je in mijn werkruimte werken aan je eigen nieuwsbrief. Je kunt bijvoorbeeld je nieuwsbrieven voor de komende maand maken en inplannen. Of als je een maandelijks schema hebt, dan ga je je nieuwsbrieven voor het komende kwartaal maken en inplannen.

Of ontdek welke instellingen je niet goed hebt staan waardoor de kans dat je nieuwsbrieven in de spamfilters komen veel groter is.

Maak een serie die niet naar iedereen moet. Leer hoe je een nieuwsbrief kunt versturen naar een deel van je lijst. Of naar 1 persoon. Of leer hoe je een nieuwsbrief kunt versturen die alleen gaat naar de echt geïnteresseerde mensen die op je links geklikt hebben.

 

 

Voor wie niet

Deze workshop is geschikt voor je als je dingen wilt met MailChimp maar niet weet hoe het moet doordat je te weinig kennis over MailChimp hebt.

Hij is niet geschikt als je technische problemen met MailChimp hebt waarvan de oorzaak ligt in de verbinding tussen MailChimp en een ander platform of je website. Bijvoorbeeld: een plugin doet niet wat hij moet doen. Of een integratie werkt niet goed.

Dat zijn problemen die ik niet in deze workshop kan verhelpen. Ga voor deze problemen naar de MailChimp helpdesk.

 

Praktisch

  • Maximaal 4 personen, dus bijna VIP. Ook als je de enige bent die inschrijft gaat het door en dan heb je een VIP middag voor de prijs van een workshop!
  • Prijs €65,– excl btw. Koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen.
  • Je gebruikt een gedeelde internetverbinding, dus een VPN kan een goed idee zijn. Dat is sowieso altijd een goed idee als je in een vreemde omgeving het Internet op gaat.

Je gaat naar mijn agenda

Privacy beleid

 

Privé les

Een workshop voor jou alleen

Wanneer je maar wilt

MailChimp workshops in Heiloo privé training

Privé workshop

Als je een workshop over een heel ander onderwerp wilt of als het nog lang duurt voor er een workshop over jouw onderwerp komt, dan kun je ook een privé workshop reserveren.

Een privé workshop is een-op-een, alleen voor jou, een privé workshop duurt 2 uur en kost 150 euro excl. btw. Neem contact met me op als je dit wilt, dan gaan we een datum prikken.

Mailchimp vrij programma was last modified: by

 

Mailchimp vrij programma was last modified: by