Nieuwsbrieven laten maken

Nieuwsbrieven laten maken
Nieuwsbrieven laten maken

Op deze pagina kun je alles lezen over nieuwsbrieven laten maken.

E-mailmarketing gaat over nieuwsbrieven die je regelmatig verstuurt naar mensen die zich hier vrijwillig en goed geïnformeerd voor hebben aangemeld. En naar mensen die hun interesse in je diensten of producten hebben laten zien door iets van je te kopen. Maar ook deze laatste groep mail je alleen als ze geen bezwaar hebben.

E-mailmarketing is een noodzaak, want wist je dat er iedere dag meer dan 8 maal zoveel e-mails worden verstuurd dan de activiteit op Facebook en Twitter samen? En dan reken ik spam niet mee. Er is dus alle reden om je marketinginspanningen op e-mailmarketing te richten.

Nieuwsbrieven maken is vakwerk

Voor mij is het leren en het lezen over e-mailmarketing vakliteratuur. Voor mij is het interessant om met nieuwsbrieven te experimenteren en onderzoekjes te doen. Maar voor jou is het maken van nieuwsbrieven je vak niet. Ik volg hier cursussen over. Jij volgt andere cursussen. Je nieuwsbrieven door mij laten maken betekent daarom dat je vakkennis in huis haalt.

Over nieuwsbrieven
Over je mailinglijst
Over spam

 

 

pijltje lichtgroen

Nieuwsbrieven laten maken: extra opties

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet zelf doe, maar die ik zo nodig vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Nieuwsbrieven met juridische screening (als je over gezondheid schrijft)
Nieuwsbrieven in het Engels
Nieuwsbrieven in het Duits
Expert korting

 

 

Recensies
Miranda Haas
Ruo Yu Fang
Frank Schuurman
Claudia van Wezel

 

Nieuwsbrieven laten maken was last modified: by