Training MailChimp op locatie of incompany

MailChimp training incompany

Privé training MailChimp

Een training MailChimp waarin ik je snel leer wat je moet weten om goed met MailChimp uit de voeten te kunnen. Deze training MailChimp kan als een complete individuele cursus in Heiloo of in Den Bosch of incompany. Of het kan als een mini-cursus per Skype over een specifiek onderwerp. Welke oplossing bij jou past hangt ervan af hoeveel ervaring je al met MailChimp hebt.

Je kunt deze training MailChimp volgen in Heiloo in het Trefpunt. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar.

En je kunt ‘m volgen bij Seats2Meet in Den Bosch.

Of kies voor een training op maat op jouw eigen locatie, mits je ergens binnen Noord-Holland gevestigd bent.

Training MailChimp op maat

Training MailChimp op maat

MailChimp op maat is een training MailChimp die ik op maat voor je maak.

Vooraf gaan we telefoneren zodat ik precies weet wat we gaan doen en wat de inhoud van deze training MailChimp zou moeten zijn. Ik wil weten:

hoe je plannen met MailChimp eruitzien

waar je MailChimp precies voor wilt gaan gebruiken

met welk doel je MailChimp wilt gaan inzetten

Dan plannen we een telefoongesprek waar we ook echt even tijd voor maken, zodat we daarna allebei precies weten wat we gaan doen.

Vervolgens prikken we een datum en ga ik je cursus voorbereiden. Hier heb ik minimaal 14 dagen voor nodig want de training MailChimp op maat ga ik toesnijden naar de behoeften van jouw bedrijf. Of we de training MailChimp op maat ook direct na deze 14 dagen kunnen doen hangt ook af van de locatie die we hiervoor kiezen.

Frank Smeulders

Onderwerp: MailChimp training

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Training MailChimp op maat

MailChimp op maat betekent dus echt op maat. Maar misschien wil je voor je bedrijf gewoon een basistraining en hebben jullie helemaal geen behoefte aan “op maat”.

Dan kan het natuurlijk ook, dan laat je de basistraining MailChimp naar je toe komen om ‘m met een groepje collega’s te volgen.

Met wie

De training MailChimp op maat is een individuele training, op maat gemaakt, speciaal voor jou. Als jij deze training liever samen met iemand doet, bespreek dit dan met me. Misschien wil je er een training van maken voor een paar mensen in je bedrijf, dat kan natuurlijk ook.

Resultaat

Als we weer naar huis gaan weet jij wat je moet doen en hoe je e-mailmarketing voor jouw bedrijf kunt inzetten. Mocht er evengoed nog een vraag bij je opkomen waar je graag antwoord op wilt hebben, dan kun je die gewoon per e-mail aan me stellen. Die vraag beantwoord ik dan per e-mail, per telefoon of met Skype schermdelen, afhankelijk van wat handig is.

Waldien Burger

Onderwerp: MailChimp privé training. Deze review heeft Waldien me per e-mail gegeven.

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.

Waldien Burger, Netraam Woord Werk
Waldien Burger
Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Waar: de locatie

We kunnen de training MailChimp op maat incompany doen bij jou op je bedrijf, mits je bedrijf binnen Noord-Holland gevestigd is.  We kunnen deze training ook doen in het Trefpunt in Heiloo waar ik dan een ruimte huur.

Maar als jij bijvoorbeeld in België woont, dan is Heiloo (bij Alkmaar) mogelijk een beetje ver. Ik ben dan graag bereid je tegemoet te komen. We zouden de training MailChimp op maat dan kunnen doen bij Seats2Meet in Den Bosch. Seats2Meet in Den Bosch ligt op het NS station en is hierdoor uitstekend bereikbaar per trein.

Je hoeft dus geen groot bedrijf te hebben en geen eigen kantoor te hebben om de training MailChimp op maat kunnen doen. We gaan de locatie overleggen.

Ik reis per OV, daarom heb ik een sterke voorkeur voor een locatie in de buurt van een station en Seats2Meet in Den Bosch ligt op station NS.

Tarieven vanaf 550 euro

Wat je precies gaat betalen hangt af van je wensen, de locatie en het aantal deelnemers.

Neem contact met me op, dan bespreken we wat je precies wilt en met hoeveel personen. Daarna kan ik een offerte voor je uitwerken.

Ook als je vragen hebt over de training MailChimp op maat kun je natuurlijk contact opnemen.

 

 

Mini-cursus

Stop met ploeteren, start met leren!

Als je eerst wilt rondsnuffelen bij MailChimp: hier kun je een account aanmaken

Kwalificaties

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden. MailChimp erkenningen Ik ben een door MailChimp erkende expert op verschillende deelgebieden waar je hieronder meer over kunt lezen. … “MailChimp erkenningen” verder lezen

E-mailmarketing Hubspot

Hubspot e-mailmarketing

Hubspot e-mailmarketing is een uitgebreide cursus die ingaat op alle aspecten van e-mailmarketing. Toen ik de cursus over Inbound marketing deed is daar ook aandacht geschonken aan e-mailmarketing, maar deze cursus is een enorme uitbreiding en verdieping. Hoe ga je e-mailmarketing inzetten Het belang van e-mailmarketing Hoe stuur je de juiste e-mail naar de juiste … “Hubspot e-mailmarketing” verder lezen

KG Academy e-mailmarketing

E-mailmarketing KG Academy

Deze cursus e-mailmarketing heb ik gevolgd bij Mettix, dat is hetzelfde als de Karel Geenen Academy. E-mailmarketing 2015 In deze cursus is o.a. ingegaan op de technische kant van e-mailmarketing: hoe zorg je ervoor dat je nieuwsbrief niet in de spamfilters komt wat moet je beslist doen als je een dedicated IP-adres gebruikt en nog veel … “E-mailmarketing KG Academy” verder lezen

Aartjan van Erkel e-mailmarketing

E-mailmarketing Aartjan van Erkel

Onweerstaanbare e-mailmarketing: Aartjan van Erkel hield zich in 2007 al bezig met schrijven voor Internet. In 2013 gaf hij de cursus Onweerstaanbare E-mailmarketing en deze cursus heb ik gevolgd. Een greep uit de inhoud van deze cursus: hoe bouw je snel een grote mailinglijst op? hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden? wat zijn … “E-mailmarketing Aartjan van Erkel” verder lezen

Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Als dit het niet is wat je zoekt, kijk dan op de pagina MailChimp expert diensten. Daar vind je mijn complete aanbod MailChimp diensten.

Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by