Training MailChimp

training MailChimp
Privé training MailChimp

Een training MailChimp waarin ik je snel leer wat je moet weten om goed met MailChimp uit de voeten te kunnen. Deze training MailChimp is een individuele cursus die je in Heiloo of in Den Bosch kunt volgen.

Je kunt deze training MailChimp volgen in Heiloo in het Willibrordus Business Centrum. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar.

En je kunt ‘m volgen bij Seats2Meet in Den Bosch.

Of kies voor een training op maat op jouw eigen locatie.

Daarnaast geef ik ook mini-cursussen van 3 kwartier. Deze mini-cursussen kun je per Skype volgen.

Al mijn trainingen geven aanspraak op expert korting.

sterretjeGroepstrainingen in Heiloo of Den Bosch zijn op dit moment niet beschikbaar.

sterretjeAls je een mini-cursus over een specifiek onderdeel van MailChimp wilt volgen, kijk dan bij de MailChimp helpdesk.

pijltje

MailChimp op maatMini-cursusExpert kortingAlternatieven

Training MailChimp op maat

Training MailChimp op maat

Op maat gemaakt

MailChimp op maat is een training MailChimp die ik op maat voor je maak.

Vooraf gaan we telefoneren zodat ik precies weet wat we gaan doen en wat de inhoud van deze training MailChimp zou moeten zijn. Ik wil weten:

hoe je plannen met MailChimp eruitzien

waar je MailChimp precies voor wilt gaan gebruiken

met welk doel je MailChimp wilt gaan inzetten

Dan plannen we een telefoongesprek waar we ook echt even tijd voor maken, zodat we daarna allebei precies weten wat we gaan doen.

Vervolgens prikken we een datum en ga ik je cursus voorbereiden. Hier heb ik minimaal 14 dagen voor nodig want de training MailChimp op maat ga ik toesnijden naar de behoeften van jouw bedrijf. Of we de training MailChimp op maat ook direct na deze 14 dagen kunnen doen hangt ook af van de locatie die we hiervoor kiezen.

Training MailChimp op maat

MailChimp op maat betekent dus echt op maat. Maar misschien wil je voor je bedrijf gewoon een basistraining en hebben jullie helemaal geen behoefte aan “op maat”.

Dan kan het natuurlijk ook, dan laat je de basistraining MailChimp naar je toe komen om ‘m met een groepje collega’s te volgen.

Met wie

De training MailChimp op maat is een individuele training, op maat gemaakt, speciaal voor jou. Als jij deze training liever samen met iemand doet, bespreek dit dan met me. Misschien wil je er een training van maken voor een paar mensen in je bedrijf, dat kan natuurlijk ook.

Resultaat

Als we weer naar huis gaan weet jij wat je moet doen en hoe je e-mailmarketing voor jouw bedrijf kunt inzetten. Mocht er evengoed nog een vraag bij je opkomen waar je graag antwoord op wilt hebben, dan kun je die gewoon per e-mail aan me stellen. Die vraag beantwoord ik dan per e-mail, per telefoon of met Skype schermdelen, afhankelijk van wat handig is.

Waar: de locatie

We kunnen de training MailChimp op maat incompany doen bij jou op je bedrijf. We kunnen deze training ook doen in het Willibrordus Business Centre in Heiloo waar ik dan een ruimte huur.

Maar als jij bijvoorbeeld in België woont, dan is Heiloo (bij Alkmaar) mogelijk een beetje ver. Ik ben dan graag bereid je tegemoet te komen. We zouden de training MailChimp op maat dan kunnen doen bij Seats2Meet in Den Bosch.

Je hoeft dus geen groot bedrijf te hebben en geen eigen kantoor te hebben om de training MailChimp op maat kunnen doen. We gaan de locatie overleggen.

Ik reis per OV, daarom heb ik een sterke voorkeur voor een locatie in de buurt van een station.

Tarieven vanaf

Voor deze privé training op maat en op locatie hanteer ik tarieven vanaf:

550

Wat je precies gaat betalen hangt af van je wensen, de locatie en het aantal deelnemers.

Neem contact met me op, dan bespreken we wat je precies wilt en met hoeveel personen. Daarna kan ik een offerte voor je uitwerken.

Ook als je vragen hebt over de training MailChimp op maat kun je natuurlijk contact opnemen.

Onder het tabblad expert korting kun je lezen of MailChimp je tegemoet komt in de kosten van de training.

 

Training MailChimp was last modified: by

Mini-cursus MailChimp

mini cursus MailChimpEen mini-cursus is niet genoeg om alles over MailChimp te leren. Maar als je een specifiek onderwerp bij de kop neemt dan kan een mini-cursus genoeg zijn. Ik geef deze mini-cursussen in tijdseenheden van 3 kwartier per Skype.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Als je echter een specifiek onderwerp bij de kop neemt dan kun je in drie kwartier erg ver komen.

50

 

 

Training MailChimp was last modified: by

Expert korting

MailChimp logo Fredddie

Omdat ik een erkende MailChimp expert ben geeft mijn factuur aanspraak op expert korting. Dit houdt in dat je op basis van mijn factuur gedurende 3 maanden geen abonnementsgeld aan MailChimp hoeft te betalen. Dit kan natuurlijk alleen als je een betaald account hebt.

Eenmalig

Je komt in aanmerking voor deze expert korting op voorwaarde dat je nooit eerder van deze regeling gebruik hebt gemaakt. Deze expert korting kun je eenmaal krijgen en daarna nooit weer.

Je kunt deze korting niet meer krijgen als je ooit eerder gebruik hebt gemaakt van de diensten van een MailChimp expert en toen aanspraak hebt gemaakt op expert korting.

Training MailChimp was last modified: by

Alternatieven

 

Serie
Gratis
Tips
  • 5-delig
  • Met vervolgtips
  • Eens per 2 weken
Mini-cursus
50
per 3 kwartier
  • Probleem oplossen
  • Mini-cursus
  • Strategie gesprek
Startpakket
375
compleet
  • Gewone nieuwsbrief
  • RSS nieuwsbrief
  • Uitleg per Skype

 

Training MailChimp was last modified: by

Wat vinden de cursisten ervan?
Frank SmeuldersHeilet van VugtTanja Cavaljé Waldien Burger
Frank Smeulders

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
Training MailChimp was last modified: by
Heilet van Vugt
Na 3 maanden internet afstruinen en alle tips en filmpjes over MailChimp op te slurpen was mijn vertrouwen om zelf een MailChimp account in te richten bedroevend. De site van Judith wekte vertrouwen en na 2 mailtjes bestelde ik haar online cursus.

Met haar heldere bewoording en presentatie, complete opzet voorzien van toegespitste illustraties was het zelfs leuk en binnen een week is mijn nieuwsbrief online. Buiten de online cursus is ze meer dan bereid extra feedback te geven en verbluffend snel in het reageren.

Heilet van Vugt, Lette Fotografie
Heilet van Vugt
Training MailChimp was last modified: by
Tanja Calvaljé
Heel sterk is de persoonlijke begeleiding tijdens de cursus. Eventuele vragen worden bijzonder snel beantwoord. Een ander sterk punt is de praktische toepasbaarheid van de tips, waardoor MailChimp echt gaat leven.
Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Training MailChimp was last modified: by
Waldien Burger
Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.
Waldien Burger, Netraam Woord Werk
Waldien Burger
Training MailChimp was last modified: by
Stop met ploeteren, start met leren!

 

Training MailChimp was last modified: by