Training MailChimp op locatie of incompany

 

Een training MailChimp waarin ik je snel leer wat je moet weten om goed met MailChimp uit de voeten te kunnen. Deze training MailChimp kan als een complete individuele cursus in Heiloo of in Den Bosch of incompany. Of het kan als een mini-cursus per Skype over een specifiek onderwerp. Welke oplossing bij jou past hangt ervan af hoeveel ervaring je al met MailChimp hebt.

Je kunt deze training MailChimp volgen in Heiloo in het Trefpunt. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar.

En je kunt ‘m volgen bij Seats2Meet in Den Bosch.

Of kies voor een training op maat op jouw eigen locatie, mits je ergens binnen Noord-Holland gevestigd bent.

Training MailChimp op maat

Training MailChimp op maat

MailChimp op maat is een training MailChimp die ik op maat voor je maak.

Vooraf gaan we telefoneren zodat ik precies weet wat we gaan doen en wat de inhoud van deze training MailChimp zou moeten zijn. Ik wil weten:

hoe je plannen met MailChimp eruitzien

waar je MailChimp precies voor wilt gaan gebruiken

met welk doel je MailChimp wilt gaan inzetten

Dan plannen we een telefoongesprek waar we ook echt even tijd voor maken, zodat we daarna allebei precies weten wat we gaan doen.

Vervolgens prikken we een datum en ga ik je cursus voorbereiden. Hier heb ik minimaal 14 dagen voor nodig want de training MailChimp op maat ga ik toesnijden naar de behoeften van jouw bedrijf. Of we de training MailChimp op maat ook direct na deze 14 dagen kunnen doen hangt ook af van de locatie die we hiervoor kiezen.

 

Training MailChimp op maat

MailChimp op maat betekent dus echt op maat. Maar misschien wil je voor je bedrijf gewoon een basistraining en hebben jullie helemaal geen behoefte aan “op maat”.

Dan kan het natuurlijk ook, dan laat je de basistraining MailChimp naar je toe komen om ‘m met een groepje collega’s te volgen.

Met wie

De training MailChimp op maat is een individuele training, op maat gemaakt, speciaal voor jou. Als jij deze training liever samen met iemand doet, bespreek dit dan met me. Misschien wil je er een training van maken voor een paar mensen in je bedrijf, dat kan natuurlijk ook.

Resultaat

Als we weer naar huis gaan weet jij wat je moet doen en hoe je e-mailmarketing voor jouw bedrijf kunt inzetten. Mocht er evengoed nog een vraag bij je opkomen waar je graag antwoord op wilt hebben, dan kun je die gewoon per e-mail aan me stellen. Die vraag beantwoord ik dan per e-mail, per telefoon of met Skype schermdelen, afhankelijk van wat handig is.

Frank Smeulders

Onderwerp: MailChimp training

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

 

Waar: de locatie

We kunnen de training MailChimp op maat incompany doen bij jou op je bedrijf, mits je bedrijf binnen Noord-Holland gevestigd is.  We kunnen deze training ook doen in het Trefpunt in Heiloo waar ik dan een ruimte huur.

Maar als jij bijvoorbeeld in België woont, dan is Heiloo (bij Alkmaar) mogelijk een beetje ver. Ik ben dan graag bereid je tegemoet te komen. We zouden de training MailChimp op maat dan kunnen doen bij Seats2Meet in Den Bosch. Seats2Meet in Den Bosch ligt op het NS station en is hierdoor uitstekend bereikbaar per trein.

Je hoeft dus geen groot bedrijf te hebben en geen eigen kantoor te hebben om de training MailChimp op maat kunnen doen. We gaan de locatie overleggen.

Ik reis per OV, daarom heb ik een sterke voorkeur voor een locatie in de buurt van een station en Seats2Meet in Den Bosch ligt op station NS.

Waldien Burger

Onderwerp: MailChimp privé training. Deze review heeft Waldien me per e-mail gegeven.

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.

Waldien Burger, Netraam Woord Werk
Waldien Burger
Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Tarieven vanaf 550 euro

Wat je precies gaat betalen hangt af van je wensen, de locatie en het aantal deelnemers.

Neem contact met me op, dan bespreken we wat je precies wilt en met hoeveel personen. Daarna kan ik een offerte voor je uitwerken.

Ook als je vragen hebt over de training MailChimp op maat kun je natuurlijk contact opnemen.

 

 

Mini-cursus

Stop met ploeteren, start met leren!

Als je eerst wilt rondsnuffelen bij MailChimp: hier kun je een account aanmaken

Kwalificaties

Lees alles over mijn kwalificaties >>

Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Als dit het niet is wat je zoekt, kijk dan op de pagina MailChimp expert diensten. Daar vind je mijn complete aanbod MailChimp diensten.

Training MailChimp op locatie of incompany was last modified: by

Recente berichten

Persoonlijke gegevens verwijderen uit WordPress

Persoonlijke gegevens verwijderen uit WordPress. Volgens de AVG hebben mensen het recht om vergeten te worden. Als mensen dat willen, dan moet je al hun gegevens verwijderen tenzij er een wettelijke verplichting is om die gegevens nog een poosje te bewaren.

Ook mensen die een account op je website hebben aangemaakt kunnen van je vragen om vergeten te worden. En dan moet je alles verwijderen.

persoonlijke gegevens verwijderen

Lees verder

Persoonlijke gegevens verwijderen uit WordPress was last modified: by
  1. Persoonlijke data exporteren uit WordPress Geef een reactie
  2. Inzage geven in MailChimp Geef een reactie
  3. Google Analytics en MailChimp Reacties uitgeschakeld voor Google Analytics en MailChimp
  4. Paytium betaalformulier Reacties uitgeschakeld voor Paytium betaalformulier
  5. Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data Reacties uitgeschakeld voor Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data
  6. SEO geoptimaliseerde websites Reacties uitgeschakeld voor SEO geoptimaliseerde websites
  7. Pogo sticking en bounces Reacties uitgeschakeld voor Pogo sticking en bounces
  8. MailChimp Social Profiles Reacties uitgeschakeld voor MailChimp Social Profiles
  9. Facebook publicaties Reacties uitgeschakeld voor Facebook publicaties