Mailchimp handleiding

Mailchimp handleiding

Mailchimp handleiding: Mailchimp is een platform dat je kunt gebruiken om e-mails te sturen naar grote groepen mensen.  Ik heb het nu niet over een gewone e-mail, maar over een nieuwsbrief.

Mailchimp expert en mailchimp partner
Mailchimp expert en Mailchimp parter

Over hoe je een nieuwsbrief maakt zijn complete cursussen en videoseries gemaakt. Dat heb ik ooit ook gedaan, maar tegenwoordig bied ik je liever hulp in de vorm van persoonlijke begeleiding in de vorm van een korte cursus Mailchimp op maat, of een individuele workshop


In deze handleiding vind je massa’s verwijzingen naar artikelen waarin je precies kunt lezen hoe Mailchimp werkt.


MailChimp handleiding

Dit is een uitgebreide pagina met afschuwelijk veel woorden. Daarom heb ik ‘m op verschillende pagina’s gezet. In iedere sectie van deze MailChimp handleiding vind je doorverwijzingen naar artikelen op het blog. En in die artikelen kun je precies lezen hoe Mailchimp werkt.


Inhoud van deze MailChimp handleiding

2: SaaS, 3 versies, hulp en support

3. : Account aanmaken,  navigatie

4: Mailinglijst

5: Nieuwsbrieven, design

6. MonkeyRewards, integraties, problemen, GDPR of AVG, statistieken

Op de laatste pagina vind je de nieuwste artikelen op het MailChimp blog


Judith, mijn steun en toeverlaat!

5,0 rating
11 december 2018

Judith mijn steun en toeverlaat, wat ben ik blij met haar! Mijn nieuwsbrief, geweldig opgemaakt in Mailchimp, ziet er altijd gelikt uit. Haar is geen vraag teveel, haar antwoorden zeer gedetailleerd. En daarbij ook razendsnel. Nogmaals ik ben zelfs erg blij met Judith.

Poetsendoejezo, Ervine

Volgende pagina


Hoe werkt Mailchimp

Mailchimp handleiding was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.