Cursus Mailchimp op maat

Mailchimp cursus op maat

Mailchimp cursus op maat is een vraaggestuurde Mailchimp cursus waar jij de inhoud van bepaalt. Vanaf een uur met vergadersoftware. Of een halve dag op locatie.

Online of op locatie

Deze Mailchimp cursus is een persoonlijke een-op-een cursus. Je kunt ‘m online volgen met vergadersoftware, of op locatie in mijn werkruimte in Heiloo. Op jouw tijd.

Mailchimp cursus van een uur

Cursus Mailchimp op maat

Vraaggestuurde cursus Mailchimp van een uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.

Aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp cursus is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof.

Je leert precies datgene waar je nu behoefte aan hebt.

We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Jouw Mailchimp cursus op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.

Voordelen van deze cursus Mailchimp op maat

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan onderwerpen die je al lang al weet. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Meer reviews

Mailchimp cursus online

Hier kun je de online cursus reserveren die we doen met vergadersoftware.

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je cursus over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Privacybeleid en annuleringsvoorwaarden

Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith Skype sessie
Judith minicursus MailChimp

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware

Hoeveel lessen heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 cursus genoeg om te leren wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je 65 euro excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.

Als Mailchimp nieuw voor je is

Maar als MailChimp nieuw voor je is en je alles nog moet leren, dan hebben we niet genoeg aan een uur. Als je nog helemaal niets weet, dan heb je meer uren nodig. Logisch toch?

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Veiligheid en AVG

Bij deze cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Wat kun je leren in een uur

Jij bepaalt de inhoud van je cursus, maar een uur is natuurlijk niet van elastiek. Er is een grens aan wat we kunnen behandelen in een uur. Ik geef je daarom een paar voorbeelden van onderwerpen die netjes in een uur passen.

Denk eraan: dit zijn alleen voorbeelden. Als jij iets heel anders wilt leren vind ik dat prima. Deze voorbeelden dienen om je een indruk te geven van wat er haalbaar is in een uur.

Nieuwsbrief maken

Denk dan aan vragen als: hoe lang moet een nieuwsbrief zijn, waar zit alles voor het design? Hoe vaak kun je een nieuwsbrief versturen zonder vervelend te worden voor je lezers? Dat kunnen we allemaal in een uur bespreken.

Audience management

Je hebt in het verleden te veel lijsten aangemaakt. En nu wil je naar een andere versie van Mailchimp. Hierdoor kun je al die lijsten niet houden, want je krijgt nu 3 of 5 Audiences. Je moet lijsten gaan samenvoegen en dat moet op een handige manier, zodat je nog steeds hetzelfde kunt als voorheen. Hoe pak je dat aan?

Automation

  • Je wilt een Automation workflow maken, maar je weet niet hoe je dat moet doen.
  • Of je hebt al een mooie workflow gemaakt, maar als je jezelf inschrijft gebeurt er niets.

Maar een klant laat weten dat ze je e-mail wel heeft gehad. Maar dat niet alleen: je klant heeft ook een heel andere verouderde e-mail gehad. Kortom, er gaat iets niet goed, maar je kunt het allemaal niet echt volgen.

Statistieken duiden

Je verstuurt regelmatig een nieuwsbrief, maar je weet eigenlijk niet wat hij precies doet. Je hebt wel eens gekeken bij de statistieken, maar je ziet daar nauwelijks betekenis in.

Personaliseren

Je wilt je nieuwsbrief personaliseren en daarbij wil je graag iets verder gaan dan alleen een voornaam in de aanhef te zetten. En je wilt graag weten hoe je dat zou kunnen doen.

Nogmaals, in deze blokjes zie voorbeelden van wat er ongeveer kan in een uur. Als jij iets heel anders wilt leren, vraag er dan gewoon om en we zien dan wel waar het schip strandt.

Annuleringsvoorwaarden cursus van een uur

Annuleringvoorwaarden cursus van een uur

Als je er niet bent op de afgesproken tijd en ook geen tijdig afbericht hebt gestuurd, dan ga ik er vanuit dat je de cursus niet (meer) wilt volgen. Je hebt dan geen recht op teruggave van je cursusgeld.

mailchimp logo

Mailchimp cursus door erkende Mailchimp trainer

Training Mailchimp halve dag

Training Mailchimp op maat

Training Mailchimp in Heiloo

Privé training Mailchimp van een halve dag in Heiloo bij Alkmaar door erkende Mailchimp expert. Dit is een training op maat voor jou alleen. Geschikt voor beginners en voor gevorderden.

pijltje

Onze regering wil in deze coronatijd niet dat we ons teveel verplaatsen. Daarom is er op dit moment alleen een training Mailchimp van een halve dag beschikbaar.

Individuele training Mailchimp

Een individuele training Mailchimp voor jou alleen. Deze privé lessen Mailchimp geef ik in Heiloo bij Alkmaar.

En omdat deze training alleen voor jou is, is hij altijd op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen. Bij een individuele training kun jij de inhoud bepalen.

Training Mailchimp op maat

Het handige van een training op maat is dat het geen standaard training is, maar dat jij de inhoud bepaalt. Daarom maakt het niet uit of je net met Mailchimp begint of dat je al jaren met Mailchimp werkt en iets bijzonders wilt.

Wat wel belangrijk is, is dat je beseft dat je ook bij een training van een hele dag nog lang niet alles geleerd hebt wat er over Mailchimp te leren is. Daarom vraag ik je om vooraf een “verlanglijstje” naar me toe te sturen. Want daar ga ik een training van maken.

Training Mailchimp in Heiloo bij Alkmaar

Deze training Mailchimp geef ik in Heiloo. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar. Ik heb daar een eigen ruimte waar ik trainingen geef.

Deze trainingen Mailchimp geef ik in blokken van 2,5 uur. En in 2,5 uur kun je heel veel leren en je krijgt daarna ook nog e-mail support voor nagekomen vragen over de stof die we behandeld hebben.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Meer reviews

Training Mailchimp halve dag

  • Van 10.00 tot 12.30 uur
  • of van 13.30 tot 16.00 uur
  • inclusief verfrissingen
  • daarna 1 week nazorg en e-mail support over de besproken onderwerpen.

I.v.m. corona heb ik speciale maatregelen genomen zodat we veilig en hygiënisch kunnen werken. En natuurlijk zijn de annuleringsvoorwaarden ook aangepast.

Je gaat naar mijn agenda waar je een dag die jou goed uitkomt kunt reserveren.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden

Je krijgt privé les van een erkende Mailchimp trainer. Je weet dus zeker dat je waar voor je geld krijgt.


Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Mailchimp cursus op maat was last modified: by

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Trainingslocatie: Willibrordus Business Centrum

Wat kun je leren in een dagdeel

En nu een idee van wat je zou kunnen leren in een privé cursus van een dagdeel.

E-mail strategie

  • E-mailstrategie: als je meer uit je e-mailmarketing wilt halen, hoe begin je dan en hoe zet je zoiets op?
  • Denk ook aan complexe Automation workflows of workflows die op elkaar moeten reageren.
  • En hoe kun je tijd besparen op je e-mailmarketing?

Kortom, als het complexer wordt dan kun je beter een dagdeel reserveren dan een uur zodat we er dieper op in kunnen gaan en je dan ook echt weet wat je moet doen.

Corona maatregelen

Om deze trainingen veilig te kunnen geven heb ik een aantal maatregelen genomen:

In mijn kamer is een wastafel aanwezig, dus je kunt direct als je binnenkomt je handen wassen.

Mijn werkruimte is 21 m2, dus ruim voldoende om anderhalve meter afstand te houden. Ik heb de kamer in tweeën gedeeld met in het midden een grote werktafel van 1.60 x 1.60 meter.

Judith in kantoor
Plexiglas scherm

In het midden van de werktafel staat een plexiglas scherm en we blijven allebei aan onze eigen kant van dat scherm.

Skippy krijgt Mailchimp training
Plexiglas scherm

In het kantorencomplex maken we gebruik van gemeenschappelijke toiletten. In de toiletten vind je naast water, zeep en papieren handdoekjes ook desinfecterende handgel. En als op de terugweg deurklinken hebt aangeraakt, dan kun je bij terugkomst in mijn kamer je handen nogmaals wassen bij mijn wastafel.

Omdat het leven onvoorspelbaar is en de incubatietijd bij corona lang is, heb ik de annuleringsvoorwaarden aangepast. Je kunt ze onderaan de pagina en in je afspraakbevestiging vinden.

Als je je kort voor de training ziek voelt, of hoest, of koorts hebt, dan annuleer je gewoon. We bespreken dan even hoe we dit oplossen: on hold houden en de training later doen, of gewoon je geld terug.

Voor mij geldt dat natuurlijk net zo. Als ik hoest, koorts heb of me niet lekker voel dan krijg je een telefoontje van me dat het niet door kan gaan.

Want we doen er alles aan om veilig en hygiënisch te werken.

Mailchimp cursus op maat was last modified: by
Aangepaste annuleringsvoorwaarden training van een halve dag

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Erkende Mailchimp expert

mailchimp logo

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend.

En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label. Lees er hier meer over.

Mailchimp cursus op maat was last modified: by

Vragen over de training Mailchimp

Heb je vragen over deze trainingen? Twijfel je of het in een uur kan of dat je beter een dagdeel kunt reserveren? Voel je vrij je te stellen want ik wil ze graag beantwoorden. Neem gewoon even contact op.


Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.

Het blog, had je dat al gevonden. Een enorme rubriek met tips voor Mailchimp.

Alternatieven

Mailchimp cursus op maat was last modified: by