Cursus Mailchimp op maat

Mailchimp cursus op maat

Mailchimp cursus op maat voor jou alleen.

Cursus Mailchimp op maat

Vraaggestuurde cursus Mailchimp van een uur. We werken met vergadersoftware en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Door erkende Mailchimp expert.

We werken met vergadersoftware zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Verderop op deze pagina vind je een link naar mijn agenda waar je een tijd kunt uitkiezen die ook in jouw agenda past. Soms kan het zelfs nog vandaag.


Voordelen van deze cursus Mailchimp op maat

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan voorstelrondjes. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Voorbeelden van cursussen

Een boost voor je actieplan

5,0 rating
6 maart 2020

Helder werkproces waarin ik direct hulp krijg m.b.t. alle vragen die leven bij mij over Mailchimp. Met concrete adviezen zorgt deze opheldering er voor dat ik weer verder kan met het uitvoeren van mijn mailings naar de klanten. Een stap die het bedrijf weer veel kan opleveren. Top, dankjewel Judith!

Marloes

Cursus Mailchimp: makkelijk en tijdbesparend

Je kunt zelf het onderwerp van je online cursus Mailchimp bepalen, maar maak wel een keuze. Een uur is natuurlijk niet meer dan een uur en een uur is niet van elastiek.

Neem daarom een duidelijk onderwerp bij de kop en niet iets als “vertel hoe het moet met MailChimp” want MailChimp is uitgebreid. Ik kan je niet in een uur alles over MailChimp leren.

Mailchimp cursus op maat

Mailchimp cursus op maat

Hoe deze cursus Mailchimp op maat werkt:

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je cursus over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.


Mailchimp cursus op maat

Wat het kost en wat je mag verwachten te leren:

Onderaan deze pagina kun je een paar suggesties voor onderwerpen zien.

Daar hoef je je beslist niet aan te houden, je kunt ieder onderwerp kiezen dat je maar wilt.

Maar aan deze voorbeelden kun je wel zien hoeveel je in een uur ongeveer kunt leren.

65 euro excl. btw

Alternatief

Misschien wil je liever face-to-face les. Dat kan ook.

Een alternatief voor deze Mailchimp cursus met vergadersoftware is natuurlijk een training op locatie!

Als je liever face-to-face les hebt, dan kun je ook kiezen voor een training in mijn werkruimte in Heiloo bij Alkmaar.

tip

Naar de training in Heiloo


Judith Skype sessie
Judith minicursus MailChimp

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware


Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Minicursussen zijn prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Mailchimp cursus op maat

Mailchimp leren: hoeveel lessen heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 cursus genoeg om te leren wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je 65 euro excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.

Maar als MailChimp nieuw voor je is en je alles nog moet leren, dan hebben we niet genoeg aan een uur. Als je nog helemaal niets weet, dan heb je meer cursussen nodig. En dan kun je nog meer tijd besparen door voor een startpakket te kiezen omdat ik dan alles voor je klaar zet, waardoor jij tijd bespaart. 

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Veiligheid en AVG

Bij een mini cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Mailchimp cursus op maat

Meestgevraagde onderwerpen

Wat leer in je een uur?

Hieronder vind je de meestgevraagde Mailchimp cursussen, dan heb je een indruk van wat je in een uur kunt leren.

Cursus Mailchimp over audiences samenvoegen

Een cursus  over het samenvoegen van audiences is vaak een cursus die zich afspeelt in een account waarin veel lijsten staan en waarin je door de bomen het bos niet meer ziet.

Audiences of lijsten samenvoegen

Het samenvoegen is dan meestal niet het grootste probleem. Maar aan die lijsten zijn vaak plugins gekoppeld en het aanpassen van de instroming kan dan erg ingewikkeld zijn.

En je wilt natuurlijk ook weten hoe je daarna kunt mailen naar een groep of naar je hele lijst.

Cursus Mailchimp over groepen, segmenten en tags

Een cursus Mailchimp over hoe een audience werkt en het aanmaken van groepen en tags.

  • Wat zijn segmenten en waar gebruik je ze voor?
  • Hoe kun je een nieuwsbrief verzenden naar een groep, segment of tag alsof die adressen op een aparte lijst staan?
groepen, segmenten en tags

Hoe kun je mensen na de inschrijving vragen om hun interesses aan te geven, zonder dit direct op het inschrijfformulier te vragen?

Cursus Mailchimp over het maken van nieuwsbrieven

Hoe je een nieuwsbrief maakt en hoe je ervoor zorgt dat hij na verzending ook werkelijk in de mailbox komt, want dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is niet altijd vanzelfsprekend.

Nieuwsbrief

Het is belangrijk dat je nieuwsbrief technisch in orde is.

Cursus Mailchimp over de inschrijfformulieren

Instellingen van je inschrijfformulieren, vertalen, opmaken. Dit kun je allemaal in een uurtje leren.

Realiseer je dat je de inschrijfformulieren altijd gebruikt, ook als je een inschrijfformulier op je website hebt.


Wat is een Mailchimp expert?

mailchimp logo

Mailchimp cursus door erkende Mailchimp trainer


Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend.

En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label. Lees er hier meer over.

Mailchimp cursus op maat was last modified: by

Vragen?

Heb je een antwoord op een vraag nodig voor je deze cursus kunt bestellen? Stuur me dan even een e-mail, want ik wil je vraag graag beantwoorden.


Reviews Mailchimp cursus op maat

Een boost voor je actieplan

5,0 rating
6 maart 2020

Helder werkproces waarin ik direct hulp krijg m.b.t. alle vragen die leven bij mij over Mailchimp. Met concrete adviezen zorgt deze opheldering er voor dat ik weer verder kan met het uitvoeren van mijn mailings naar de klanten. Een stap die het bedrijf weer veel kan opleveren. Top, dankjewel Judith!

Marloes

Adressen uploaden in Mailchimp

5,0 rating
29 november 2019

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Eva de Jong

Gered!

5,0 rating
31 oktober 2019

Ik had een uur consult van Judith waarin ze allerhande MailChimp-zaken uitlegde (en me ook duidelijk maakte dat MailChimp soms kuren heeft waardoor je wat minder aan jezelf hoeft te twijfelen). De volgende dag, bij het versturen van m’n eerste nieuwsbrief die ik van onder-naar-boven, links-naar-rechts en-weer-terug had gecheckt, ging toch iets mis en Judith was zo aardig om meteen mee te kijken, gerust te stellen en te redden wat er nog te redden viel. Heel fijn :-)

Karen Ekker

Heldere uitleg

5,0 rating
24 oktober 2019

Ik ben blij dat ik Virtueel Present in de persoon van Juidth de Vries heb ontdekt.
Ze gaf heldere uitleg over een onderdeel van Mailchimp, dat ik zelf niet begreep.
In een uurtje was ik volledig bijgepraat voor een eerlijk tarief!
In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de kennis van Judith!

Wout Gerstel - SEUN Media

HARTelijk

5,0 rating
10 augustus 2019

Ik vind dit wel een goed woord wat wat de service van Judith omschrijft, ‘HARTelijk’, met de klemtoon op Hart. Judith is een kundig persoon en weet goed waar ze het over heeft. Ze geeft goed advies en maakt er geen probleem van om het nog een keer te herhalen. Wat ik bovenal merkte was dat ze communiceert en adviseert vanuit haar hart. Dit verklaart alles in wie ze is als eerste en als tweede in wat ze doet. Judith, bedankt voor de bemoedigende woorden. Je voelt goed aan met wie je te maken hebt. Je hebt een creatieve geest en je zet dit hoofdzakelijk in om anderen weer te helpen. Het systeem waarmee je contact legt met je klanten, werkt uitstekend. Het was fijn communiceren met je. Ik hoop op meer! Judith bedankt voor de fijne online hulp die je mij verleend hebt. Tot de volgende keer.

Vaderhart.nl

Mini cursus Mailchimp

5,0 rating
22 januari 2019

Vandaag heb ik een mini cursus Mailchimp gehad bij Judith. Ze heeft mij echt heel goed geholpen met het samenvoegen van lijsten. Daarnaast hebben we ook samen diverse instellingen van mijn account nagelopen. Een echte aanrader!

Ingeborg Lentjes

Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Kennis van zaken en no nonsens

5,0 rating
31 augustus 2018

In drie sessies heeft Judith ons geweldig geholpen met het onder de knie krijgen van het altijd lastige MailChimp. Vooral praktisch en met een enorme ervaring aan kennis heeft ze tegelijk een aantal probleempjes met ons opgelost.
Complimenten voor de training!
En bedankt.

Mango Travel

Oppassen dat ik niet verliefd word

5,0 rating
23 augustus 2018

Judith geeft iedere keer meer dan ik vraag of verwacht en toch is dat steeds weer een verrassing. Via de mail uitgebreide antwoorden, meedenken en niet te beroerd om me even terug te fluiten als alles bij mij door elkaar gaat lopen. Nog wat humor erbij en ik ben verkocht ;-)

Lotty Rothuizen

Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!

5,0 rating
21 augustus 2018

In één woord? Gewoon 1000% top.
Okay, dat waren 3 woorden.
Als je met je handen in het haar zit omdat je al enige tijd aan het ploeteren bent, ondanks alle gevraag om je heen, dan is het gewoon heerlijk een specialist tegen te komen die de regie neemt.
En zegt dat je dit of dat kunt doen, en ook nog aangeeft waarom, zodat je probleem eigenlijk in no time verholpen is. En je weer verder kunt met waar jij goed in bent.
Zelden heb ik voor de zeer heldere en vlotte service zó graag willen betalen als hier. Money’s worth, zeggen ze. En dat klopt ook 1000%.
Ik zeg: gewoon doen, deze MC-specialist!

Lynn Hogendoorn Grip op gezondheid

Bruikbare tips, snelle respons!

5,0 rating
18 juli 2018

Als je een stap verder wilt gaan in Mailchimp, helpt Judith je zeer snel vooruit en ze denkt mee na in concrete oplossing. Haar tips tijdens een workshop zijn zeer bruikbaar en geven directe quick wins.

Tine Coopman, AVR

Naar andere Mailchimp oplossingen

En heb je het blog al gevonden. Daar staat een categorie vol met tips over Mailchimp.

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.

Mailchimp cursus op maat was last modified: by