training Mailchimp

Training Mailchimp

Training Mailchimp in Heiloo

Privé training Mailchimp van een halve of een hele dag in Heiloo bij Alkmaar door erkende Mailchimp expert. Dit is een training op maat voor jou alleen. Geschikt voor beginners en voor gevorderden.

Individuele training Mailchimp

In Heiloo bij Alkmaar

Een individuele training Mailchimp voor jou alleen. Deze privé lessen Mailchimp geef ik in Heiloo bij Alkmaar.

En omdat deze training alleen voor jou is, is hij altijd op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen. Bij een individuele training kun jij de inhoud bepalen.


Training Mailchimp op maat

Deze training Mailchimp geef ik in Heiloo. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar. Ik heb daar een eigen ruimte waar ik trainingen geef.

Deze trainingen Mailchimp geef ik in blokken van 2,5 uur. In 2,5 uur kun je veel leren, maar dit is niet genoeg tijd om je alles over Mailchimp te leren.

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Training Mailchimp was last modified: by

Training Mailchimp halve dag

Halve dag privé les

Met een halve dag privé les kun je veel leren. Maar als je nog geen ervaring hebt met Mailchimp, dan is een halve dag niet genoeg.

Een halve dag is wel genoeg als je al regelmatig nieuwsbrieven verstuurt en nu iets wilt leren dat je nog niet kunt. Je wilt bijvoorbeeld een ingewikkelde workflow met Automation opzetten. Of wilt iets verbeteren aan je strategie.


Een halve dag training:

we beginnen om 10 uur en we gaan door tot 12.30.

Inbegrepen: koffie, thee, koekje en een beetje nazorg per e-mail als er achteraf nog een vraag bij je opkomt over de behandelde stof.

225 excl. btw
Voor 1 persoon

Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden


Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen
Mailchimp training in Heiloo bij Alkmaar
Rob Wuijster – Training Mailchimp

Hele dag Mailchimp training

Mailchimp les van een dag

Als je nog niet met Mailchimp begonnen bent en nog helemaal niets weet, dan is het zinvol zijn een training van een hele dag te volgen.


Mailchimp training hele dag

Hele dag training:

We werken van 10 tot 12.30 uur, dan dan we lunchen in restaurant Keuken met Karakter (dat ligt op 50 meter afstand).

Na de lunch werken we van 13.30 tot 16.00 uur.

500 euro excl. btw
Voor 1 persoon

Tarief incl. koffie, thee, koekje, lunch en de mogelijkheid om achteraf nagekomen vragen te stellen over de behandelde lesstof en als je nieuwsbrief klaar is feedback hierop.

Hier vind je het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. Hier vind je de annuleringsvoorwaarden.

Deze prijs is voor 1 persoon. Als je met meer personen wilt komen, neem dan even contact met me op.

Met dit pakket kom je uitstekend beslagen ten ijs want we gaan het niet alleen hebben over je nieuwsbrief, maar ook over het goed beheren van je mailinglijst.

Mailchimp is heel erg uitgebreid. Je gaat daarom die delen van Mailchimp leren die precies passen bij de manier waarop jij Mailchimp wilt gaan gebruiken.


Reviews Mailchimp training

Duidelijk

5,0 rating

Judith werkt secuur, duidelijk en zonder omweg. Voor mij een helder en duidelijke ochtend met mail chimp waar ik weer goed zelfstandig mee verder kan.

Blue Bell Agency

Leuke en leerzame samenwerking

5,0 rating

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

José van Babyslofje-online.nl

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Cursus mailchimp

4,0 rating

Prettig manier van lesgeven, praktisch gericht.

Act4you

Tijdens én na de workshop

4,0 rating

Niet alleen tijdens de workshop was Judith zeer deskundig en behulpzaam, maar toen ik daarna nog een vraag had heeft ze me snel en duidelijk via de mail geholpen, zodat ik gelijk weer verder kon! SUPER!

Christine de Vries, Shodo

Review van groepstraining Mailchimp

4 cursisten met heel verschillende problemen, allemaal een eigen, ongestoord plekje in het cursuslokaal. Dat bevordert privacy en véél doen in korte tijd. Alle ruimte voor individuele detailvragen en problemen. Judith geeft elke cursist gerichte aandacht en door onderlinge contacten leer je daar ook weer van. Moeiteloos in één sessie geholpen door Judith, als beginnend Chimper gestart, als gevorderde de deur uit.

Training Mailchimp was last modified: by

Wat vindt Frank

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
Training Mailchimp was last modified: by

Review van Training Mailchimp

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.

Waldien Burger, Netraam Woord Werk
Waldien Burger
Training Mailchimp was last modified: by

Slapen in de buurt

Slapen in de buurt van Heiloo bij Alkmaar

Heiloo is een aantrekkelijke plaat om méér te maken van je training, want het dorp ligt op fietsafstand van de stranden van Castricum en Egmond aan Zee. Middenin de bollenvelden en ook op fietsafstand van Alkmaar.

Massa’s mensen komen om vakantie te vieren. Al jij er ook een uitje van wilt maken, dan kun je hier linkjes vinden naar hotels e.d. waar je een kamer kunt boeken. Dat hoeft niet, want Heiloo heeft uitstekende verbindingen. Maar als je er dan toch bent, dan kan het wel leuk zijn.

Training Mailchimp: slapen bij Fletcher hotels

Wil je iets bijzonders?

Als iets echt bijzonders wilt en er een echt uitje van wilt maken (minimaal 2 nachten) dan moet je eens kijken bij Pakhuis Dekker. Dan leer je Mailchimp in een monument en je slaapt ook in een monument. Op loopafstand van station NS Heiloo en op loopafstand van de trainingslocatie.

Wat is een Mailchimp expert

Erkende Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend.

En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label. Lees er hier meer over.

Training Mailchimp was last modified: by
Als je moet annuleren

Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Training Mailchimp was last modified: by

Vragen over de training Mailchimp

Heb je vragen over deze trainingen? Voel je vrij ze te stellen want ik wil ze graag beantwoorden.

Locatie: Willibrordus Business Centrum

Training Mailchimp in Heiloo bij Alkmaar

Willibordus Business Centrum

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen en waar veel te zien en te beleven is. Zie hier een overzicht van de activiteiten op het landgoed.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus
Dierenpark op het landgoed

Parkeren

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp
Parkeerruimte op het terrein achter het hoofdgebouw

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte
Mijn werkruimte waar je de cursus volgt
Training Mailchimp was last modified: by

Het blog, had je dat al gevonden. Een enorme rubriek met tips voor Mailchimp.

Alternatieven

Training Mailchimp was last modified: by