Mailchimp inline editor – gratis cursus

Mailchimp inline editor

Mailchmp inline editor: Mailchimp heeft een nieuwe editor die op dit moment wordt uitgerold. Hij is nog niet beschikbaar in alle accounts, maar dat zal binnenkort wel zo zijn.

Dus als jij ‘m nog niet in je account hebt, kijk dan morgen nog een keer want dan heb je ‘m waarschijnlijk wel.


De Mailchimp inline editor is beschikbaar in alle versies van Mailchimp.


Mailchimp inline editor

De inline editor maakt het heel gemakkelijk om mooie, strakke nieuwsbrieven te maken. In de kopafbeelding kun je dat zien.

Er staan een aantal nieuwsbrieven “voorgekookt” klaar, maar als jouw kleur hier niet bij staat is er geen man overboord want je kunt de kleuren gewoon wijzigen.


Mailchimp inline editor voor starters

Deze Mailchimp inline editor geeft strakkere resultaten, hij makkelijk in het gebruik en veel minder gevoelig voor fouten. Ik vind ‘m daarom erg geschikt voor Mailchimp starters.

Hiermee bedoel ik niet dat je helemaal niets fout kunt doen, want dat kan natuurlijk altijd. Ik bedoel hiermee dat bij de inline editor allerlei noodzakelijke zaken niet meer verstopt staan.

Alt-tekst

Er zijn dingen die je moet doen als je een nieuwsbrief maakt, zoals bijvoorbeeld het invullen van een alt-tekst bij een afbeelding. Maar dat doet bijna niemand, want niemand ziet het linkje dat je moet aanklikken voor je die alt-tekst kunt invullen.

Plakvenster

Ik denk ook aan het plakvenster dat je bij Mailchimp drag-en-drop beslist moet gebruiken als je tekst plakt. Want als je dat niet doet, dan plak je opmaak mee. Maar niemand weet dat dit moet, dus niemand doet het.

Met deze inline editor zijn deze problemen opgelost. Ik verwacht dat je nu gemakkelijk ziet wat je moet doen. En als je dat dan ook gewoon doet, dan gaat alles goed.

Voor je gemak heb ik een gratis Mailchimp cursus gemaakt over deze inline editor. Ik ben enthousiast.

Voor meer tips over Mailchimp ga je naar de handleiding Mailchimp. En als je zo’n gratis cursus niet ziet zitten, dan heb ik ook echte cursus voor je. Een-op-een met persoonlijke begeleiding voor de prijs van een groepscursus. Wat wil je nog meer?


pijltje

Gratis video cursus Mailchimp nieuwsbrief

Gratis cursus Mailchimp over:

Hoe maak je een nieuwsbrief met de inline editor

Ook geschikt voor Mailchimp starters.


Makkelijke nieuwsbrief

De Mailchimp inline editor is een makkelijke editor waar je prachtige strakke nieuwsbrieven mee maakt.

In deze gratis cursus neem ik je mee en vertel ik je hoe ik deze nieuwsbrief hiernaast gemaakt heb. Teksten, afbeeldingen buttons, alles is er en juist voor starters is dit een nieuwsbrief die je snel kunt leren maken.

Inclusief uitleg hoe je adressen kunt uploaden.

Mailchimp inline editor cursus

Je gaat naar de landingspagina


Je bent hier: Home » Uitgelicht » Mailchimp inline editor – gratis cursus

Mailchimp inline editor – gratis cursus was last modified: by
Mailchimp inline editor
Mailchimp inline editor – gratis cursus was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *