MailChimp link vinden: eepurl

MailChimp link of eepurl vinden: de link naar je inschrijfformulier. Lees dit artikel en je weet het. In mijn statistieken lees ik “MailChimp link vinden” en ik vraag me af waar die persoon naar op zoek is. Ik vermoed dat het om de link naar het inschrijfformulier gaat. Met behulp van de link naar het inschrijfformulier kun je een button of aanklikbare tekstlink op je website zetten die naar het inschrijfformulier van je mailinglijst leidt.

Deze URL kun je als volgt vinden:

Dashboard

Als je inlogt kom je in het dashboard.

  • Bovenaan het dashboard staat een menu, kies in dit menu voor Lists.
  • Nu kom je op een pagina waar je de namen van je mailinglijsten ziet staan. Op dezelfde regel als de naam van je lijst zie je (helemaal rechts) Stats.
  • Stats is een menu dat je kunt openen door op het kleine pijltje te klikken. Kies daarna voor Sign up forms.
  • Nu zie je een aantal gekleurde afbeeldingen waaruit je kunt kiezen. Kies de gele: General forms en klik op Select.

MailChimp link vinden

Nu ben je op de pagina waar de URL naar je inschrijfformulier staat.

MailChimp link rand

Delen

Deze URL kun je delen

  • je kunt ‘m vastmaken aan een button
  • je kunt ‘m vastmaken aan een tekstlink
  • of je kunt ‘m op de social media delen

En als je het leuk vindt mag je ‘m delen op de Facebookpagina van Virtueel Present. Als je dat doet, is het handig om erbij te zeggen waar je nieuwsbrief over gaat:

Als je dat doet, is het handig om het zo te doen:

  • plaats eerst je eepurl
  • dan een klein stukje tekst waarin je vertelt waar je nieuwsbrief over gaat
  • en eventueel een klein stukje tekst waarin je vertelt waar je weggever over gaat

Eerst plaats je de eepurl, want de tekst wordt afgebroken en je eepurl moet in ieder geval gezien worden, want zonder een link naar je inschrijfformulier kan niemand inschrijven.

MailChimp link

Hoewel ik er helemaal niet zeker van ben dat dit het antwoord op de zoekopdracht is, verwacht ik eigenlijk wel dat er iemand geholpen wordt met deze tekst. Want de navigatie op MailChimp is niet altijd gemakkelijk of voor de hand liggend. En zo zijn er meer dingen op MailChimp die je kunnen verrassen.

Wil je hulp bij het gebruiken van de software van MailChimp? Dat kan. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met workshop MailChimp of volg een korte privé cursus MailChimp met vergadersoftware. En op deze website staat ook een handleiding MailChimp, daar kun je ook heel ver mee komen.

checklist voor nieuwsbrieven

Checklist voor Mailchimp nieuwsbrieven

Een checklist waardoor het maken van je nieuwsbrieven veel gemakkelijker gaat en je er zeker van kunt zijn dat je niets vergeet voor je op de verzendknop klikt.

In deze checklist noem ik de punten die je beslist moet controleren. En sommige van deze punten zouden wel eens nieuw voor je kunnen zijn.

Je kunt deze checklist hier gratis ophalen.

mailchimp logo

MailChimp link vinden: eepurl was last modified: by
MailChimp link vinden: eepurl was last modified: by