Home » MailerLite expert » MailerLite coaching
mailerlite coaching

MailerLite coaching

MailerLite expert
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
  • MailerLite hulp voor “doe-het-zelvers”
  • online via vergadersoftware
  • je huurt me in per uur
  • kosten: €67,50 per uur
  • geen nazorg

MailerLite coaching

MailerLite coaching betekent dat ik je een uur ga helpen en dat je je e-mailmarketing gewoon zelf blijft doen. Je betaalt me voor een uur en je zit verder nergens aan vast.

Ik help ik je met je uitdagingen met MailerLite want MailerLite is wel heel gemakkelijk voor gewone nieuwsbrieven, maar MailerLite heeft ook uiterst complexe mogelijkheden waar je gemakkelijk in vast kunt lopen.

Als jij ergens in vastloopt of als je gewoon eens wilt praten over de geweldige strategische mogelijkheden van MailerLite, dan kun je een uur in mijn agenda reserveren.

Veiligheid en AVG

Bij deze coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Hoe MailerLite coaching werkt

MailerLite hulp

Is er iets waardoor het niet lukt met MailerLite? Heb je een probleem waar je niet uit komt? Of wil je iets speciaals of bijzonders?

Heb je misschien een ingewikkelde workflow in gedachten die je zelf wilt maken maar weet je niet of dat wel kan? En weet je zeker niet hoe het moet? Dan kan een uurtje coaching wonderen doen, want ik weet het wel.

Mailerlite expert

Deze vraaggestuurde Mailerlite coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

67,50

excl. btw

annuleringsvoorwaarden

Wat klanten ervaren hebben

Ik begrijp wat ik doe

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als MailerLite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen. Hanneke *Dit gaat over MailerLite coaching en dat heb je al vanaf een …

Ik begrijp wat ik doe Lees meer »

Sommige zaken zijn echt heel handig. Maar je vraagt er niet zo snel naar want om te kunnen vragen moet je eerst iets weten. Hier vind je zo’n onderwerp. Als je dit leren wilt, ga dan naar mijn agenda en maak een afspraak met me.

Als dit het niet is wat je zoekt

Als je iets anders in gedachten had, dan kan het goed zijn te weten dat ik ook een complete training voor je heb en dat je het ook kunt laten doen.

Annulering

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak eerder annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.