Je bent hier: Home » MailerLite expert » Verhuizen naar MailerLite

Verhuizen naar MailerLite

MailerLite expertCoachingNieuwsbrievenProjectenCursussenMailerLite blog
verhuizen naar mailerlite
MailerLite expert

Verhuizen naar MailerLite

Wil je verhuizen naar MailerLite maar zie het niet zo erg zitten omdat je niet weet hoe je dit aan moet pakken? Dan kun je dit ook laten doen.

Ik ben zowel een Mailchimp expert als een MailerLite expert, dus ik weet waar alles zit en hoe het moet.


Opties: wat kun je verhuizen naar MailerLite

  • Account instellingen en settings overnemen.
  • Adressenlijsten verhuizen inclusief groepen, tags, gecleande adressen en uitgeschreven adressen, zodat je niet per ongeluk weer gaat mailen naar adressen die je niet kunt mailen of naar adressen die je niet mag mailen.
  • Interessegroepen inrichten.
  • Automations opnieuw opbouwen.
  • Inschrijfformulieren opnieuw opmaken.
  • Templates opnieuw maken.
  • Eventueel voor de verhuizing je rapporten downloaden zodat je je statistieken bewaart.
  • Begeleiding bij het afsluiten van je oude account.
  • Een uur les om te leren waar alles zit bij MailerLite en hoe je van het template een nieuwsbrief maakt bij MailerLite.


MailerLite e-mail authenticatie

Een apart hoofdstukje is e-mail authenticatie. Dat heb je nodig voor een goede aflevering van je nieuwsbrieven. Maar dit moet bij de hosting gebeuren en dat gaat bij iedere hosting op een andere manier. Daarom is het beter als ik alleen de codes aanlever en je dit kleine klusje door je webbouwer laat doen, want je webbouwer weet van de hoed en de rand bij jouw hosting.


Verhuizen naar MailerLite

Je hebt natuurlijk niet die hele lijst die hierboven staat nodig. Dit zijn gewoon alle mogelijkheden. Jouw verhuizing is een maatwerk-verhuizing. Sommige dingen zijn echt nodig, maar als je nu geen Automations hebt, dan is er niets om opnieuw te bouwen dus dat vervalt dan.

Neem gewoon contact met me op. Dan ga ik in je huidige account kijken en je een voorstel op maat doen, met een prijskaartje eraan vast zodat je weet waar je aan toe bent.

MailerLite is AVG proof. Meer over MailerLite lees je op de pagina MailerLite expert. Verhuizen naar MailerLite hoeft niet moeilijk te zijn en werken met MailerLite is heel gemakkelijk.


Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

MailerLite expert