MailerLite hulp

MailerLite hulp: MailerLite vind ik hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Intuïtief

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.


Mailerlite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kan je deze hulp bieden:


Korte les MailerLite

Als je niet zo handig bent met de pc of als je Engels niet zo goed is, dan is ook een eenvoudig platform een flinke kluif.

In een korte les van een uur kan ik je vertellen wat je weten moet en hoe “het moet”. Zo komt je e-mailmarketing snel en gemakkelijk in orde. Lees meer over een korte les.

korte les MailerLite

65 euro excl. btw


Deliverability onderzoek

Een deliverability onderzoek is een onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief: komt je nieuwsbrief netjes in de mailbox aan?

Of komt je nieuwsbrief misschien in de spamfilters? Lees meer over een deliverability onderzoek.

deliverability

150 euro excl. btw


E-mailmarketing uitbesteden

En je kunt natuurlijk ook je nieuwsbrieven laten maken. Dat kan alleen als je dat structureel wilt. Bijvoorbeeld eens per week, eens per maand of eens per 3 maanden.

E-mailmarketing uitbesteden

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken. Als het je gaat om tijdbesparing dan heeft dat niet zoveel zin als je eenmalig een nieuwsbrief laat maken. Maar als je het gewoon helemaal door me laat doen, dan scheelt je dat enorm veel tijd. Lees meer over nieuwsbrieven laten maken.

MailerLite hulp was last modified: by

Je wilt iets heel anders

Heb jij een heel ander idee over wat ik voor je zou kunnen doen? Neem dan ook gewoon contact op, want praten kan geen kwaad.


Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.


Verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.


Reviews MailerLite

De impasse doorbroken!

5,0 rating
11 december 2019

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating
21 mei 2019

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium
Mailerlite expert
MailerLite hulp was last modified: by