MailerLite hulp

MailerLite hulp: MailerLite vind ik hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Intuïtief

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.


Mailerlite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kan je deze hulp bieden:


Cursus

Cursus e-mailmarketing met MailerLite

Cursus e-mailmarketing Mailchimp en MailerLite

Dit is een vraaggestuurde cursus van een uur.

In dat uur ga ik in op jouw vragen over MailerLite en e-mailmarketing.

Je reserveert een datum en een tijd in mijn agenda je stuurt me een “verlanglijstje” toe met de onderwerpen waar je het over wilt hebben.

Vanaf 65 euro excl. btw


Training

MailerLite training in Heiloo

Door erkende MailerLite expert

MailerLite heeft fantastische mogelijkheden om leuke en ingewikkelde strategische dingen te doen met Automation en link trigger.

Ik wil je daarom van harte uitnodigen om een dag naar mijn werkruimte in Heiloo bij Alkmaar te komen om hier alles over te leren. Dan laat ik je zien hoe je een funnel kunt bouwen.

In mijn kantoor heb ik maatregelen genomen om veilig en hygienisch te kunnen werken en er gelden aangepaste annulereringsvoorwaarden.

Je gaat naar een dagtraining over Mailchimp, maar die is precies hetzelfde voor MailerLite


Spam onderzoek

Spam onderzoek

Als je e-mail in spam komt of helemaal niet wordt afgeleverd, dan heeft dat natuurlijk een oorzaak.

In dit onderzoek zoek ik voor je uit wat je oorzaak is en wat je kunt doen om het probleem te verhelpen.

150 euro excl. btw


E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden
Door erkende MailerLite expert

En je kunt natuurlijk ook je nieuwsbrieven laten maken. Dat kan alleen als je dat structureel wilt. Bijvoorbeeld eens per week, eens per maand of eens per 3 maanden.

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken. Als het je gaat om tijdbesparing dan heeft dat niet zoveel zin als je eenmalig een nieuwsbrief laat maken. Maar als je het gewoon helemaal door me laat doen, dan scheelt je dat enorm veel tijd. Lees meer over nieuwsbrieven laten maken.

MailerLite hulp was last modified: by

Je leest verder op een andere pagina

Je wilt iets heel anders

Heb jij een heel ander idee over wat ik voor je zou kunnen doen? Neem dan ook gewoon contact op, want praten kan geen kwaad.


Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.


Verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.


Reviews MailerLite

De impasse doorbroken!

5,0 rating

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Corona maatregelen

Om deze trainingen veilig te kunnen geven heb ik een aantal maatregelen genomen:

In mijn kamer is een wastafel aanwezig, dus je kunt direct als je binnenkomt je handen wassen.

Mijn werkruimte is 21 m2, dus ruim voldoende om anderhalve meter afstand te houden. Ik heb de kamer in tweeën gedeeld met in het midden een grote werktafel van 1.60 x 1.60 meter.

Judith in kantoor
Plexiglas scherm

In het midden van de werktafel staat een plexiglas scherm en we blijven allebei aan onze eigen kant van dat scherm.

Skippy krijgt Mailchimp training
Plexiglas scherm

In het kantorencomplex maken we gebruik van gemeenschappelijke toiletten. In de toiletten vind je naast water, zeep en papieren handdoekjes ook desinfecterende handgel. En als op de terugweg deurklinken hebt aangeraakt, dan kun je bij terugkomst in mijn kamer je handen nogmaals wassen bij mijn wastafel.

Omdat het leven onvoorspelbaar is en de incubatietijd bij corona lang is, heb ik de annuleringsvoorwaarden aangepast. Je kunt ze onderaan de pagina en in je afspraakbevestiging vinden.

Als je je kort voor de training ziek voelt, of hoest, of koorts hebt, dan annuleer je gewoon. We bespreken dan even hoe we dit oplossen: on hold houden en de training later doen, of gewoon je geld terug.

Voor mij geldt dat natuurlijk net zo. Als ik hoest, koorts heb of me niet lekker voel dan krijg je een telefoontje van me dat het niet door kan gaan.

Want we doen er alles aan om veilig en hygiënisch te werken.

MailerLite hulp was last modified: by

Annulering

Annuleringsvoorwaarden training van een uur

Als je er niet bent op de afgesproken tijd en ook geen tijdig afbericht hebt gestuurd, dan ga ik er vanuit dat je de korte cursus niet (meer) wilt volgen. Je hebt dan geen recht op teruggave van je cursusgeld.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden halve dag

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training of cursus kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

MailerLite hulp was last modified: by