Strategie training MailerLite

Strategie training MailerLite

Strategie training MailerLite: MailerLite is een eenvoudig platform en je kunt er 24/7 support krijgen. Maar je kunt op dit platform ingewikkelde strategieën uitzetten. Een strategie training kan dan fijn zijn.


Strategie training MailerLite

MailerLite leent zich er uitstekend voor om ingewikkelde workflows vol linktriggers te bouwen.

Met MailerLite kun je gemakkelijk workflows bouwen die reageren op acties van de klant zodat je kunt inspelen op de interesses en de behoeften van de klant. Maar als je dat doet, dan kan dat als onbedoeld gevolg hebben dat de klant overspoeld met e-mails uit verschillende workflows, dus dat moet je voorkomen.

Reageren op clicks

Je kunt gemakkelijk reageren op clicks, je kunt workflows stoppen op basis van clicks, je andere workflows activeren op basis van clicks. Kortom, je kunt de e-mails die je stuurt helemaal aanpassen aan de interesses en behoeften van je klant.

Een systeem dat het je gemakkelijk maakt om een uitstekende strategie uit te zetten, vraag van jou dat je strategisch denkt. Je moet bijvoorbeeld clicks op sommige link triggers blokkeren omdat je klant anders helemaal gek van je wordt doordat je veel te veel stuurt.

Kiezen van acties

Ook met acties kun je van alles doen, maar als dat verkeerd doet dan loop je vroeg of laat vast en dan gebeurt er niet wat je gepland had.

E-mailadres wijzigen

De klant kan bij MailerLite z’n e-mailadres niet zelf veranderen. Maar je kunt natuurlijk wel iets bouwen waardoor het heel gemakkelijk voor je klant wordt zich met een paar muisklikken af te melden en weer aan te melden. Dat scheelt bounces, niet geopende e-mails en afmeldingen van mensen die zich wel afmelden maar niet weten hoe ze zich weer aan moeten melden.

Strategie training MailerLite van een halve dag

Voor MailerLite kan ik je een strategie training bieden van een halve dag.

Dat is een training op maat voor jou alleen.

En dan gaan we in op jouw strategische plan of we gaan samen een strategisch plan maken en gelijk ook uitvoeren.

225 excl. btw

We gaan je account zo inrichten dat je er ook echt iets aan hebt en je gaat leren spelen met MailerLite.

Je gaat naar de contactpagina

Is dit niet wat je zoekt? Wil je gewoon les over MailerLite in het Nederlands? Dat kan ook natuurlijk. En als je dat wilt kan dat eventueel ook met vergadersoftware.


De website van MailerLite vind je hierDe kopafbeelding van deze pagina is gemaakt door Majabel

Strategie training MailerLite was last modified: by