Home » MailerLite specialist

MailerLite specialist

Als officiële MailerLite specialist kan ik je helpen met MailerLite. Op deze pagina vind je hoe ik je kan helpen: een uur coaching, of verhuizen naar MailerLite en je kunt je nieuwsbrieven ook laten maken, Automations in laten stellen of een project uitbesteden.

MailerLite is AVG proof en de data draaien op Europese servers. Hier kun je alles lezen over werken met MailerLite en ik kan je ook helpen bij het kiezen van een passende betaalde versie.


MailerLite specialist

MailerLite specialist

MailerLite hulp van een gecertificeerde MailerLite specialist: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werken met *dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken. Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

*Affiliatelink

Hulp van een MailerLite specialist

MailerLite helpdesk

MailerLite helpdesk per uur is een snelle en praktische manier om te leren wat je weten moet. Geen complete cursus, maar een uur alle vragen stellen waar je mee rondloopt. En dan krijg je een goed antwoord. We doen dit met vergadersoftware dus je hoeft je huis niet uit. En ik kan met je meekijken…

Lees verder MailerLite helpdesk

MailerLite uitbesteden

MailerLite uitbesteden kan betekenen dat je alles laat doen: nieuwsbrieven maken, lijstbeheer, gewoon alles. Maar jee kunt ook een project laten doen. Bijvoorbeeld het instellen van Automation, eventueel met dynamische content. Of je laat een RSS nieuwsbrief netjes opmaken. Of je laat meerdere RSS nieuwsbrieven instellen zodat je heel gericht naar je lezers kunt mailen.…

Lees verder MailerLite uitbesteden

MailerLite specialist: reviews

avatar yoga

Een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los. Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te …

Een expert met engelengeduld Lees meer »

Ervine

Hulp bij MailerLite

Het was weer zoals vaker, top om bijgewerkt te worden door Judith! Ervine Poetsendoejezo *Dit gaat over een uur MailerLite coaching. Dat is de ideale oplossing als je je e-mailmarketing zelf doet maar tegen dingen aanloopt waar je geen oplossing voor weet. Want die oplossing weet ik wel en ik leid je er snel doorheen.

funnel

In no time een funnel gebouwd

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel.Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als …

In no time een funnel gebouwd Lees meer »

Versies van MailerLite

MailerLite heeft 4 versies die elk hun eigen mogelijkheden bieden. Van een eenvoudige gratis versie voor startende ondernemers tot een Enterprise versie waarbij je een eigen manager krijgt. Maar besef dat je met de lagere versies ook een persoonlijke manager kunt krijgen want ik help je graag. En er is ook een Classic versie die niet meer te koop is, maar die nog wel in gebruik is door mensen die MailerLite al hadden voordat er 4 versies kwamen.

MailerLite e-mailmarketing

instromen in een groep

Instromen in een groep

Een trigger voor een MaiLerLite Automation workflow is: when a subscriber joins a group ofwel als een abonnee instroomt in een groep. Dat is een interessante trigger omdat hij zo makkelijk te gebruiken is. En je kunt ‘m ook andersom gebruiken. Dan geef je mensen de kans om een Automation te verlaten en evengoed op je lijst te blijven.

afmeldingen verminderen

Afmeldingen verminderen

Afmeldingen verminderen is noodzaak als je er te veel krijgt. Afmeldingen zijn op zich niet zo’n probleem, want mensen kunnen zich alleen afmelden als je een nieuwsbrief stuurt. Dus zodra je een nieuwsbrief stuurt kun je ook afmeldingen verwachten. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je die afmeldingen uitsluitend krijgt van mensen die …

Afmeldingen verminderen Lees meer »

Hoe presteert MailerLite

Hoe presteert MailerLite?

Hoe presteert MailerLite? Als ik het over prestaties heb, dan heb ik het over de belangrijke vraag: komt je e-mail wel in de mailbox en waar komt hij in de mailbox? Want het is niet vanzelfsprekend dat een e-mail in de mailbox komt en het is vrij gemakkelijk om de spamfilters te triggeren. En hierbij …

Hoe presteert MailerLite? Lees meer »

Wil jij ook MailerLite?

Als je nog geen account hebt kun je overwegen er eentje te maken. Kost niets, en dan kun je zelf even kijken.

Hier kun je *kosteloos een account aanmaken 

*Affiliatelink

En dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is. Want je hebt niet voor niets tot hier gelezen. Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt. En MailerLite is AVG-proof.

Lees ook: Onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven