MailerLite specialist

MailerLite specialist

 

MailerLite specialist

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Een uur hulp

MailerLite coaching

MailerLite coaching is een snelle en praktische manier om te leren wat je weten moet. Geen complete cursus, maar een uur alle vragen stellen waar je mee rondloopt. En dan krijg je een goed antwoord. We doen dit met vergadersoftware dus je hoeft je huis niet uit. En ik kan met je meekijken en helpen…

Naar MailerLite coaching MailerLite coaching

MailerLite hulp van een gecertificeerde MailerLite expert: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

MailerLite specialist

Uitbesteden

Nieuwsbrieven laten maken of een eenmalig project uitbesteden

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken, of Automation workflows laten instellen, MailerLite laten inrichten, maar ook een RSS nieuwsbrief laten instellen.

En jij hoeft niet te weten hoe je dat doet, want dat weet ik. Jij hoeft alleen te weten wat je wilt en me je plan te vertellen. Maak je er geen zorgen over dat je niet alle mogelijkheden van MailerLite kent, want als jij gaat vertellen gaan de radertjes in mijn hoofd werken. En dan kom ik om het nog beter en handiger aan te pakken.

De eerste stap

Als jij denkt dat je beter af bent als ik het voor je ga doen, begin dan met contact met me op te nemen. Dan gaan we in gesprek en daar komt allerlei moois uit voort. Het begint allemaal met praten. Doen?

Wat kun je uitbesteden

Nieuwsbrieven laten maken

Als je op regelmatige basis nieuwsbrieven wilt versturen die je wilt laten maken, dan kan dat.

RSS instellen

Heb je geen budget om je nieuwsbrieven te laten maken maar wil je dat eigenlijk wel? Dan stel ik een RSS nieuwsbrief voor je in en dan laten we je nieuwsbrieven maken door MailerLite.

Automation workflows

Ik kan complexe workflows voor je instellen, met link triggers en andere handige dingen. Hiervoor hoef jij niet te weten hoe het werkt. Je hoeft me alleen maar te vertellen wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik je vertellen of het kan en ik zorg voor het hoe.

Account inrichten

Ga je starten met MailerLite en moet er meer gebeuren dan het verhuizen van je adressen? Heb je Automations draaien op Mailchimp en landingspagina’s gemaakt?

Lijstbeheer

Mailinglijsten hebben onderhoud nodig. Iemand moet in de gaten houden of je adressen nog wel actief zijn en je een seintje geven als er problemen zijn.

Ik kan voor jou een oogje houden op de kwaliteit van je adressen en kijken of ik kansen zie om je open rate en click rate te verhogen.

Extra opties bij nieuwsbrieven uitbesteden

Dynamische content

Je kunt in een nieuwsbrief sommige blokken verbergen voor specifieke groepen. En juist tonen aan andere groepen.

Als je je nieuwsbrieven laat maken kun je dit erbij bestellen en dan regel ik dat voor je.

Juridische screening

Als je je e-mailmarketing aan me wilt uitbesteden kun je daar extra opties bij inkopen zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft). Dat is uiteraard niet verplicht, maar het kan wel erg handig zijn. Vooral als je over een actuele pandemie wilt schrijven. En het is niet duur.

MailerLite specialist

Verhuizen naar MailerLite

Verhuizen naar MailerLite

Wil je verhuizen naar MailerLite maar zie het niet zo erg zitten omdat je niet weet hoe je dit aan moet pakken? Dan kun je dit ook laten doen.

Ik ben zowel een Mailchimp expert als een MailerLite expert, dus ik weet waar alles zit en hoe het moet.

Wat ik voor je kan doen als je gaat verhuizen

Instellingen

Account instellingen en settings overnemen

Adressenlijsten

Adressenlijsten verhuizen inclusief groepen, tags, gecleande adressen en uitgeschreven adressen. Zodat je niet per ongeluk weer gaat mailen naar adressen die je niet kunt mailen of naar adressen die je niet mag mailen.

Interessegroepen

Bij MailerLite werk je met groepen, meestal op basis van de interesses van je lezers. Deze groepen kan ik voor je inrichten.

Automations

Als je nu Automations hebt, dan wil je die natuurlijk meenemen. Ik kan deze Automations opnieuw voor je opbouwen.

En als je nu geen Automations hebt, dan zou je hiermee kunnen beginnen. Want bij MailerLite kun je ook in de kosteloze versie geavanceerde Automations make.

Inschrijfformulieren

Bij een verhuizing naar een ander platform heb je nieuwe inschrijfformulieren nodig. Ik kan je inschrijfformulieren voor je overzetten.

Template

MailerLite templates maken die zoveel mogelijk lijken op je huidige templates.

Rapporten downloaden

Als je je rapporten wilt bewaren, kan ik ze voor je uit je huidige account halen.

Afsluiten van je oude account

Je je data niet laten staan in je oude account, want dan kom je in conflict met de AVG. Ik kan je begeleiden met het goed afsluiten van je huidige account.

Rondleiding

En ik kan je rondleiden in je nieuwe account, zodat je weet waar alles zit en hoe het moet.

Wat ik niet kan doen

E-mail authenticatie

Een apart hoofdstukje is e-mail authenticatie. Dat heb je nodig voor een goede aflevering van je nieuwsbrieven. Maar dit moet bij de hosting gebeuren en dat gaat bij iedere hosting op een andere manier. Daarom is het beter als ik alleen de codes aanlever en je dit klusje door je webbouwer laat doen, want je webbouwer weet van de hoed en de rand bij jouw hosting.

Je verhuizing naar MailerLite laten doen is vooral interessant als je nu een ingewikkeld systeem hebt opgebouwd met customer journeys en andere handige dingen. Maar als je alleen een mailinglijst hebt en gewone nieuwsbrieven verstuurt, dan ben je beter af als je een uurtje coaching inkoopt.

Verhuizen naar MailerLite

Je hebt natuurlijk niet die hele lijst die hierboven staat nodig. Dit zijn gewoon alle mogelijkheden. Jouw verhuizing is een maatwerk-verhuizing. Sommige dingen zijn echt nodig, maar als je nu geen Automations hebt, dan is er niets om opnieuw te bouwen dus dat vervalt dan.

Neem gewoon contact met me op. Dan ga ik in je huidige account kijken en je een voorstel op maat doen, met een prijskaartje eraan vast zodat je weet waar je aan toe bent.

MailerLite specialist

Reviews

Wat zeggen de klanten?

 

winde vandegaer

Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los. Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te …

Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld Lees verder »

David de Boer

David de Boer: Meerdere automations in MailerLite

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid e-mailmarketing systeem …

David de Boer: Meerdere automations in MailerLite Lees verder »

Marc Vanschoenwinkel: Excellent support!

Judith weet waar ze over spreekt, denkt mee, is to the point en lost zaken super snel op. Als je weinig tijd hebt en snel de juiste antwoorden wil dan is dit the place to be! Marc Vanschoenwinkel

Anja Slabbekoorn: De impasse doorbroken!

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met MailerLite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Ryan de Kom: In no time een funnel gebouwd

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel. Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als het gaat om alle e-mailmarketing kwesties. Judith enorm bedankt voor je hulp and I’ll be back! Ryan de Kom, Whitehouse Decorations

Ervine

Ervine: hulp bij Mailerlite

Het was weer zoals vaker, top om bijgewerkt te worden door Judith!

MailerLite specialist

Blog en handleidingen

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite. De subcategorieën vind je hier ook zodat je snel kunt inzien wat ik over je onderwerp geschreven heb. Hier vind je de nieuwste artikelen op het MailerLite en de handleidingen:

MailerLite specialist

Wil je ook MailerLite?

Als je nog geen account hebt kun je overwegen er eentje te maken. Kost niets, en dan kun je zelf even kijken.

Hier kun je kosteloos een account aanmaken 

En dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is. Want je hebt niet voor niets tot hier gelezen. Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt. En MailerLite is AVG-proof.

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Gepubliceerd op: 4-12-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 19-1-2022