Home » MailerLite specialist » Complexe verhuizingen naar MailerLite
complexe verhuizingen

Complexe verhuizingen naar MailerLite

Geschatte leestijd: 4 minuten

Complexe verhuizingen naar MailerLite

Wil je verhuizen naar MailerLite maar zie het niet zo erg zitten omdat je niet weet hoe je dit aan moet pakken? Dan kun je dit ook laten doen. En dat is vooral bij complexe verhuizingen een goed idee.

Ik ben zowel een Mailchimp expert als een MailerLite expert, dus ik weet waar alles zit en hoe het moet.

Verhuizen naar MailerLite: wat ik voor je kan doen

Instellingen

Account instellingen en settings overnemen

Audience

Adressenlijsten verhuizen inclusief groepen, tags, gecleande adressen en uitgeschreven adressen. Zodat je niet per ongeluk weer gaat mailen naar adressen die je niet kunt mailen of naar adressen die je niet mag mailen.

Groepen

Bij MailerLite werk je met groepen, meestal op basis van de interesses van je lezers. Deze groepen kan ik voor je inrichten.

Automations

Als je nu Automations hebt, dan wil je die natuurlijk meenemen. Ik kan deze Automations opnieuw voor je opbouwen.

En als je nu geen Automations hebt, dan zou je hiermee kunnen beginnen. Want bij MailerLite kun je ook in de kosteloze versie geavanceerde Automations make.

Formulieren

Bij een verhuizing naar een ander platform heb je nieuwe inschrijfformulieren nodig. Ik kan je inschrijfformulieren voor je overzetten.

Templates

MailerLite templates maken die zoveel mogelijk lijken op je huidige templates.

Rapporten

Als je je rapporten wilt bewaren, kan ik ze voor je uit je huidige account halen.

Account afsluiten

Je je data niet laten staan in je oude account, want dan kom je in conflict met de AVG. Ik kan je begeleiden met het goed afsluiten van je huidige account.

Rondleiding

En ik kan je rondleiden in je nieuwe account, zodat je weet waar alles zit en hoe het moet.

Wat ik niet voor je kan doen

E-mail authenticatie

Een apart hoofdstukje is e-mail authenticatie. Dat heb je nodig voor een goede aflevering van je nieuwsbrieven. Maar dit moet bij de hosting gebeuren en dat gaat bij iedere hosting op een andere manier. Daarom is het beter als ik alleen de codes aanlever en je dit klusje door je webbouwer laat doen, want je webbouwer weet van de hoed en de rand bij jouw hosting.

Je verhuizing naar MailerLite laten doen is vooral interessant als je nu een ingewikkeld systeem hebt opgebouwd met customer journeys en andere handige dingen.

Je hebt natuurlijk niet die hele lijst die hierboven staat nodig. Dit zijn gewoon alle mogelijkheden. Jouw verhuizing is een maatwerk-verhuizing. Sommige dingen zijn echt nodig, maar als je nu geen Automations hebt, dan is er niets om opnieuw te bouwen dus dat vervalt dan.

Neem gewoon contact met me op. Dan ga ik in je huidige account kijken en je een voorstel op maat doen, met een prijskaartje eraan vast zodat je weet waar je aan toe bent.

Welke versie neem je?

MailerLite heeft vanaf 22 maart 2022 meerdere versies. Je moet dus ook een versie kiezen. En dan natuurlijk eentje die past bij wat je met MailerLite wilt gaan doen. Ik kan je ook helpen bij het kiezen van een passende versie: MailerLite Free, Growing Business, Advanced of Enterprise.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven