Home » MailerLite specialist » MailerLite helpdesk

MailerLite helpdesk

MailerLite helpdesk per uur is een snelle en praktische manier om te leren wat je weten moet. Geen complete cursus, maar een uur alle vragen stellen waar je mee rondloopt. En dan krijg je een goed antwoord.

We doen dit met vergadersoftware dus je hoeft je huis niet uit. En ik kan met je meekijken en helpen je doelen te bereiken door je te vertellen hoe het werkt.


MailerLite expert
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
  • MailerLite hulp voor “doe-het-zelvers”
  • online via vergadersoftware
  • je huurt me in per uur
  • kosten: €80 per uur of deel van een uur
  • achteraf een opname van ons gesprek

Direct naar de agenda

MailerLite helpdesk

MailerLite helpdesk betekent dat ik je een uur ga helpen en dat je je e-mailmarketing gewoon zelf blijft doen. Je betaalt me voor een uur en je zit verder nergens aan vast.

Ik help ik je met je uitdagingen met MailerLite want MailerLite is wel heel gemakkelijk voor gewone nieuwsbrieven, maar MailerLite heeft ook uiterst complexe mogelijkheden waar je gemakkelijk in vast kunt lopen.

Als jij ergens in vastloopt of als je gewoon eens wilt praten over de geweldige strategische mogelijkheden van MailerLite, dan kun je een uur in mijn agenda reserveren.

Veiligheid en AVG

Bij deze coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Hoe MailerLite coaching werkt

MailerLite hulp

Is er iets waardoor het niet lukt met MailerLite? Heb je een probleem waar je niet uit komt? Of wil je iets speciaals of bijzonders?

Heb je misschien een ingewikkelde workflow in gedachten die je zelf wilt maken maar weet je niet of dat wel kan? En weet je zeker niet hoe het moet? Dan kan een uurtje coaching wonderen doen, want ik weet het wel.

Mailerlite expert

Deze vraaggestuurde Mailerlite coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

80,–

excl. btw

annuleringsvoorwaarden

excellent support

Excellent support

Judith weet waar ze over spreekt, denkt mee, is to the point en lost zaken super snel op. Als je weinig tijd hebt en snel de juiste antwoorden wil dan is dit the place to be! Marc Vanschoenwinkel *Dit gaat over MailerLite coaching en dat kan al vanaf een uur. Ga gewoon even naar het …

Excellent support Lees meer »

Als dit het niet is wat je zoekt

Als je iets anders in gedachten had, dan kan het goed zijn te weten dat ik ook een complete training voor je heb en dat je het ook kunt laten doen.

Annulering

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak eerder annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven