Home » MailerLite specialist » MailerLite training: haal alles uit MailerLite
MailerLite training

MailerLite training: haal alles uit MailerLite

MailerLite heeft 4 versies die elk hun eigen mogelijkheden hebben. Als je de mogelijkheden die jouw versie biedt ook echt wilt gaan gebruiken en er alles uit wilt halen, dan kan ik je hier een training voor aanbieden. Deze training MailerLite kun je online volgen, maar dit kan ook in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Dit is een training op maat en hij duurt een halve of een hele dag, afhankelijk van wat je leren wilt.

MailerLite training

Deze training is zinvol voor jou als je gebruik maakt van MailerLite Classic, Growing Business of Advanced.

MailerLite is als eenvoudig systeem voor bulk e-mails begonnen maar heeft zich in 2022 ontpopt tot een systeem met 4 versies en een onderscheidende aflevering. Er is nog steeds een Classic versie en die blijft ook. Deze Classic versie werkt simultaan naast de nieuwe versies.

Met MailerLite Classic, Growning Business en MailerLite Advanced kun je geweldige strategieen bouwen. En dat gaan we in deze training MailerLite ook doen!

Training MailerLite: linktrigger en dynamische content

Denk hierbij aan linktrigger en dynamische content. Met linktrigger kun je heel gemakkelijk informatie over je abonnees vastleggen en met dynamische content kun je ze heel gericht mailen.

Gericht mailen

Als je niet helder hebt wie er allemaal op je lijst staan en waar die mensen in geinteresseerd zijn, dan kan het snel gebeuren dat zoveel mogelijk verschillende dingen in je nieuwsbrief zet, zodat er voor iedereen iets bij zit.

Vanuit jouw perspectief lijkt dat prima geregeld, maar besef wel dat als je 4 dingen in je nieuwsbrief noemt, dat het dan gemakkelijk kan gebeuren dat je nieuwsbrief voor 75% niet relevant is.

Daar kun je iets aan doen door informatie over je lezers te verzamelen en dat gaat om informatie die ze je vrijwillig geven terwijl je daar niet eens om hoeft te vragen.

Linktrigger

En dat kun je doen doordat MailerLite een vernuftig systeem is dat je het gemakkelijk maakt om mensen op basis van hun gedrag van de ene groep naar de andere groep te kopiëren of te verhuizen.

Dynamische content

Hiervoor hoef je niet voor iedereen een eigen nieuwsbrief te maken. Dit kunnen we regelen door blokken zichtbaar of onzichtbaar te maken, afhankelijk van de interesses van je lezers.

En zo kun je nieuwsbrieven sturen die voor 100% relevant zijn voor je lezers. Als je nieuwsbrieven stuurt die voor 100% relevant zijn, dan zie je dat terug in je open- en click rate en uiteindelijk ook in je verkopen. En dat kost je geen extra tijd, maar je moet wel weten hoe het moet.

Waar is de training MailerLite

Een training MailerLite kun je volgen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Mijn kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer (station NS op 1 km) en goed bereikbaar per auto en je kunt er gratis parkeren.

Maar als je echt ver van Heiloo woont en je de afstand een bezwaar vindt, dan doen we het gewoon online met vergadersoftware.

Vooraf hebben we een gesprek, want ik maak je training op maat en ik wilt dus precies weten hoe jij MailerLite wilt gaan gebruiken. Dat weet jijzelf waarschijnlijk niet, maar dat is geen probleem. Want jij kent je bedrijf en ik ken de mogelijkheden van MailerLite. Ik ga je daarom een paar gerichte vragen stellen zodat ik weet welke mogelijkheden van MailerLite ik in je cursus moet verwerken.

Wat hoe wanneer

Wanneer?

Meestal kun je een training MailerLite op redelijk korte termijn bij me volgen, maar nooit binnen 14 dagen na ons gesprek want die tijd heb ik nodig om je training goed voor te bereiden.

Hoe lang duurt de training

Hoe lang je training duurt hangt af van hoe je MailerLite wilt gebruiken en hoeveel ervaring je al hebt. Soms is een halve dag genoeg om te leren wat je weten moet, maar meestal hebben we een hele dag nodig.

En wat het zal moeten zijn bepalen we vooraf in een gesprek.

En daarna?

Na afloop van je training krijg je een handleiding van me zodat je na kunt lezen wat we besproken hebben. En omdat je vermoedelijk achteraf nog een paar vragen zult hebben, krijg je ook per dagdeel een week e-mail support over de besproken stof. Je kunt na je training dus gewoon alle vragen stellen die je later pas bedenkt.

En als jouw training een hele dag duurt, dan is een lunch inbegrepen. We gaan eten in restaurant Keuken met Karakter want dat ligt op 50 meter afstand van mijn kantoor.

Ik ben een gecertificeerde MailerLite expert sinds 2018 en ik heb dus massa’s ervaring. Je kunt er hierdoor op vertrouwen dat je een goede training krijgt.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven