Home » MailerLite specialist » MailerLite uitbesteden
MailerLite laten doen

MailerLite uitbesteden

Geschatte leestijd: 3 minuten

MailerLite uitbesteden

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken, of Automation workflows laten instellen, MailerLite laten inrichten, maar ook een RSS nieuwsbrief laten instellen.

En jij hoeft niet te weten hoe je dat doet, want dat weet ik. Jij hoeft alleen te weten wat je wilt en me je plan te vertellen. Maak je er geen zorgen over dat je niet alle mogelijkheden van MailerLite kent, want als jij gaat vertellen gaan de radertjes in mijn hoofd werken. En dan kom ik om het nog beter en handiger aan te pakken.

De eerste stap

Als jij denkt dat je beter af bent als ik het voor je ga doen, begin dan met contact met me op te nemen. Dan gaan we in gesprek en daar komt allerlei moois uit voort. Het begint allemaal met praten. Doen?

MailerLite uitbesteden: wat je kunt laten doen

Nieuwsbrieven laten maken

Als je op regelmatige basis nieuwsbrieven wilt versturen die je wilt laten maken, dan kan dat.

RSS instellen

Heb je geen budget om je nieuwsbrieven te laten maken maar wil je dat eigenlijk wel? Dan stel ik een RSS nieuwsbrief voor je in en dan laten we je nieuwsbrieven maken door MailerLite.

Automation workflows

Ik kan complexe workflows voor je instellen, met link triggers en andere handige dingen. Hiervoor hoef jij niet te weten hoe het werkt. Je hoeft me alleen maar te vertellen wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik je vertellen of het kan en ik zorg voor het hoe.

Account inrichten

Ga je starten met MailerLite en moet er meer gebeuren dan het verhuizen van je adressen? Heb je Automations draaien op Mailchimp en landingspagina’s gemaakt?

Lijstbeheer

Mailinglijsten hebben onderhoud nodig. Iemand moet in de gaten houden of je adressen nog wel actief zijn en je een seintje geven als er problemen zijn.

Ik kan voor jou een oogje houden op de kwaliteit van je adressen en kijken of ik kansen zie om je open rate en click rate te verhogen.

Extra opties als je MailerLite laat doen

Dynamische content

Je kunt in een nieuwsbrief sommige blokken verbergen voor specifieke groepen. En juist tonen aan andere groepen.

Denk bij dynamische content ook aan meertaligheid.

Als je je nieuwsbrieven laat maken kun je dit erbij bestellen en dan regel ik dat voor je. Je hebt hiervoor MailerLite Classic of MailerLite Growing Business nodig.

Juridische screening

Als je je e-mailmarketing aan me wilt uitbesteden kun je daar extra opties bij inkopen zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft). Dat is uiteraard niet verplicht, maar het kan wel erg handig zijn. Vooral als je over een actuele pandemie wilt schrijven. En het is niet duur.

Ik ben een gecertificeerde MailerLite expert en ik kan je op allerlei manieren helpen met MailerLite.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven