Home » MailerLite » MailerLite » MailerLite affiliateprogramma
MailerLite affiliate programma

MailerLite affiliateprogramma

MailerLite affiliate programma

Affiliate marketing is een manier om passief inkomen te verwerven. Meestal moet er eerst heel veel voor doen, maar daarna blijven de inkomsten binnenstromen. MailerLite heeft een affiliateprogramma waarbij de inkomsten altijd doorgaan en ze hebben een programma dat een reductie van je abonnementskosten oplevert.

Refer a friend: reductie op je abonnementskosten

Ze hebben een erg sympathieke affiliatelink voor je vrienden: stuur je vriend een link en jullie hebben daar allebei voordeel van.

Nieuwe MailerLite

Nieuwe MailerLite

In de nieuwe MailerLite vind je een heel klein linkje onderin de zijbalk.

refer an friend MailerLite affiliateprogramma

Als je je vriend jouw affiliatelink stuurt en hij maakt een account aan, dan krijgt hij direct $20 dollar in zijn account bijgeschreven. En zodra hij een betaald account neemt krijg jij ook $20 dollar in je account bijgeschreven.

MailerLite Classic

MailerLite Classic

In MailerLite Classic vind je dit in het hoofdmenu aan de rechterkant: een hartje.

hartje
Hartje: referral link

Als je vriend hierdoor een account maakt krijgt hij direct $18 dollar in zijn account bijgeschreven.

En als hij gaat upgraden krijg jij ook $18 in je account bijgeschreven.

Zowel je vriend als jijzelf kunnen dit bedrag alleen besteden aan abonnementskosten van MailerLite. Je kunt alles over dit programma lezen in je account door de link te volgen. Klik het hartje of het linkje aan en je bent op de pagina waar je alles kunt vinden. Inclusief statistieken.

Dit is een kansrijk programma doordat het niet alleen uitgaat van het vertrouwen dat je vriend in jou heeft, maar het wekt ook sympathie op doordat niet alleen jij er voordeel van hebt, maar je vriend ook.

MailerLite affiliateprogramma

MailerLite heeft ook een gewoon affiliateprogramma waarbij je een link op je website zet. Dit is een gul programma. Je krijgt 30% van de inkomsten die MailerLite genereert bij de klant.

Dat is dus geen eenmalige vergoeding omdat je een nieuwe klant aanbrengt: bij iedere betaling opnieuw krijg je 30% in je account bijgeschreven. En dat kan in de loop van de jaren natuurlijk flink oplopen.

Hier lees je alles over het referral programma van MailerLite en daar vind je ook de voorwaarden en een registratielink. Zet je affiliatelink liever niet in je nieuwsbrief want dat gaat gewoonlijk niet goed. En geef ‘m op je website het attribuut “sponsored” mee.

MailerLite tips voor VIPs

Gratis tips over MailerLite, zowel voor de Classic versie als voor de nieuwe versies

Gepubliceerd op: 27-11-2022
Voor het laatst bijgewerkt op: 28-10-2022

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

E-mail specialist

Mailchimp expert en MailerLite expert

Scroll naar boven