Routebeschrijving Willibrordus Business Centrum

Je bent hier: Home » Marketing cursussen in Heiloo bij Alkmaar » Routebeschrijving Willibrordus Business Centrum


Print Friendly, PDF & Email

Adres

 • Willibrordus Business Centrum
 • Kennemerstraatweg 464, kamer 02.28
 • 1851 NG Heiloo

Op het terrein

 • Loop onder de boog door en ga direct naar rechts
 • Je ziet dan een klein trapje naar een bordes. Ga dat trapje op.
 • Kies de deur waar een bordje bij staat: 464B
 • Ga door die deur naar binnen en naar links
 • Daarna is de eerste deur rechts mijn werkkamer: 02.28

464B

De deur van nummer 464B is op slot. Bij de deur vind je een bellenbord. Toets hier een verkort nummer van mijn kamer in: 228. Dan gaat mijn telefoon en dan kan ik met je praten en de deur voor je openen.

Als je vergeten bent welk nummer je moet intoetsen dan is dat niet erg, want bij het bellenbord vind je op het raam een lijstje met bedrijfsnamen en bijbehorende nummers. Mijn bedrijf Virtueel Present staat daar ook bij.

Als techniek niet werkt

Je weet maar nooit. Als het niet werkt, ga dan naar de hoofdingang aan de voorkant van het gebouw. Daar zit een receptionist(e), vertel dat het niet werkt en vraag om een oplossing. De receptie kan mijn ook oproepen en dan kom ik je bij de hoofdingang halen.


Auto

Als je met de auto komt mag je aan de voorkant van het gebouw parkeren. Het is handig om dan zo dicht mogelijk bij de rechterboog te parkeren en dan onder de rechterboog door te lopen.

Als er geen plaats is aan de voorkant van het gebouw, dan kun je onder de boog doorrijden. Je komt dan op het landgoed, als je een klein stukje doorrijdt zie je aan rechterhand gloednieuwe parkeerplaatsen. Als daar ook geen plaats is, rijd dan verder. Dan vind je aan je linkerhand ook parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Als je vanuit de richting Amsterdam komt, dan is het belangrijk dat je geen stoptrein neemt met een overstap in Uitgeest want de overstaptijd is meestal te kort. Neem dus een intercity en let erop dat die stopt in Heiloo. Hier kun je dit uitzoeken.

 • Vanuit richting Amsterdam: ga met je gezicht in de rijrichting van de trein staan
 • vanuit richting Alkmaar: ga met je gezicht naar Alkmaar staan
 • en verlaat het station via de spoorwegovergang rechts

Je bent dan in een winkelstraatje, loop daar rechtdoor en steek aan het einde over.

Volg het troittoir naar de Stationsweg. Blijf op de Stationsweg tot je bij een kruispunt komt. Hier moet je naar rechts, de Kennemerstraatweg op, maar het is handig om eerst over te steken. Loop over de Kennemerstraatweg en je ziet het gebouw dan al vrij snel liggen aan je linkerhand.

Print Friendly, PDF & Email
Routebeschrijving Willibrordus Business Centrum was last modified: by