Home » Marketing trainingen groei naar succes
marketing trainingen groei naar succes

Marketing trainingen groei naar succes

De marketing trainingen Groei naar succes geven je de kennis, vaardigheden en focus die je helpen te groeien naar succes. Focus aanbrengen leer je in het marketingprogramma voor dienstverleners Get Clients Now!™. En je hebt vaardigheden nodig om vindbaar te zijn en als je gevonden bent een relatie op te bouwen met je prospects. Met een SEO cursus kun je leren hoe je vindbaar wordt. En een relatie met je prospects opbouwen doe je door e-mailmarketing.

Groei naar succes marketing training

Als je diensten verleent dan verkoop je iets dat niet tastbaar is. Je klanten kunnen je diensten niet vasthouden, bekijken, ruiken of proeven. En als ze niet tevreden zijn over je diensten dan kunnen ze je diensten ook niet terugsturen.

Daarom is het voor klanten lastiger om diensten te kopen dan om producten te kopen. En voor jou is het lastiger om een dienst te verkopen dan wanneer je een product zou verkopen. Marketing voor diensten is anders dan marketing voor producten.

Het marketingprogramma voor dienstverleners Get Clients Now!™ is specifiek voor de marketing van diensten ontworpen. Groeien naar succes doe je door systematisch naar je succes toe te werken. Dit marketing systeem heeft ook een boek en als je dat wilt kun je dat boek hier kopen.

En als je kiest voor deze training over dit marketingprogramma krijg je heel veel hulp en begeleiding.

Diensten marketing

Get Clients Now!™ is het complete marketingsysteem voor dienstverleners die op zichzelf zijn aangewezen. Met dit marketingsysteem ga je gestructureerd aan de slag, met duidelijke doelen en heldere dagelijkse acties.

Lees verder Diensten marketing

Vindbaarheid ondersteunt je succes: SEO

Veel mensen focussen op het verbeteren van hun zichtbaarheid. Dat doen ze vaak door gericht te adverteren.

Maar ook als je gericht adverteert, ook dan kom je binnen het blikveld van mensen die helemaal nog nooit bedacht hebben dat jou ergens voor nodig zouden hebben. Je moet ze dus eerst verleiden om je download op te halen en daarna heb je een eindeloze funnel nodig om ervoor te zorgen dat ze gaan beseffen dat er iets mis is, dat het beter kan en dat jij daarbij nodig bent. Dat is dus een lange weg.

Een veel kortere weg is vindbaarheid. Als je vindbaar bent op het moment dat mensen je nodig hebben, dan trek je mensen aan die zelf al bedacht hebben dat er iets mis is, daar is geen funnel meer voor nodig. Ze zijn er zelf al van overtuigd dat er iets mis is en dat ze een oplossing willen.

Omdat ze een oplossing willen tikken ze een zoekterm in. Dat doen ze actief. En als een duveltje uit een doosje komt jouw webpagina dan opduiken in de zoekresultaten. Dat is het effect van SEO. Maar uiteraard is dit alleen weggelegd als je bloggen in je marketingplan hebt opgenomen. En dat zou je alleen moeten doen als je het leuk vindt om te schrijven.

Maar als je kiest voor bloggen is het wijsheid om te leren hoe je je website optimaliseert, want anders wordt online marketing voor jou niets anders dan adverteren en funnels.

Maatwerk SEO training in Heiloo

Als je bloggen en contentmarketing als marketingstrategie inzet, dan vind ik dat je ook het e.e.a. over SEO moet weten. Want je schrijft niet voor je plezier. Je wilt er prospects en klanten mee aantrekken. En daarom moeten je pagina’s vindbaar zijn. Hoe je je pagina’s vindbaar maakt in de organische zoekresultaten leer je in…

Lees verder Maatwerk SEO training in Heiloo

Groei naar succes met e-mailmarketing

Een mailinglijst met daarop adressen van geinteresseerden is een belangrijke factor om te groeien naar succes. Want een e-maillijst geeft je de kans om een relatie op te bouwen met mensen die zelf al hebben aangegeven dat ze geinteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Ik werk met 2 platforms: Mailchimp en MailerLite. Het grote voordeel van Mailchimp is dat je het kosteloos kunt gebruiken tot je 2000 contacten hebt. MailerLite is eenvoudiger in het gebruik en heeft functionaliteiten die handig zijn voor dienstverleners. En wist je al dat MailerLite in april 2022 als beste uit de bus gekomen is in een onderzoek naar de aflevering van nieuwsbrieven?

Voor beide platforms heb ik 2 soorten trainingen: een vraaggestuurde kleine training van een uur en een grote training op maat. Allebei zijn ze een-op-een en ze gaan over jij e-mailmarketing gebruikt.

Ik ben zowel een Mailchimp expert als een MailerLite expert, dus ik kan je met beide platforms uitstekend helpen.

Mailchimp training maatwerk

Mijn trainingen zijn hands on, een-op-een en maatwerk. Ik pas iedere training aan aan de manier waarop jij Mailchimp gebruikt voor jouw bedrijf. Dat kan uitsluitend maatwerk zijn want bedrijven verschillen. Geen dingen leren die je niet nodig hebt en nooit gebruikt, maar wel alles dat je nodig hebt: basiscursus Mailchimp, audience management met groepen,…

Lees verder Mailchimp training maatwerk

Mailchimp helpdesk Nederland

In deze Mailchimp helpdesk Nederland vind je betaalbare hulp met Mailchimp. Deze hulp krijg je van een Nederlandse Mailchimp partner. We doen dit online met vergadersoftware. Je koopt dit in per volledig uur. Minder kan niet. Zorg daarom dat je je vragen vooraf klaar legt en dat je genoeg vraagt, want dan haal je er…

Lees verder Mailchimp helpdesk Nederland

MailerLite coaching

MailerLite coaching is een snelle en praktische manier om te leren wat je weten moet. Geen complete cursus, maar een uur alle vragen stellen waar je mee rondloopt. En dan krijg je een goed antwoord. We doen dit met vergadersoftware dus je hoeft je huis niet uit. En ik kan met je meekijken en helpen…

Lees verder MailerLite coaching

Groei naar succes

Om te groeien naar succes moet je een goed systeem opbouwen en daarna moet je doorgaan. Vooral niet een poosje dit proberen en dan een poosje dat proberen, maar consequent doorgaan met hetzelfde. Steek je energie in zaken waar je werkelijk voor kiest en houd het vol, want elke marketingstrategie zal werken, als je het maar volhoudt.

Marketing voor diensten

Ik stuur regelmatig tips rond over dienstenmarketing. Hier kun je je inschrijven en dan krijg je als eerste 5 makkelijk toepasbare tips om meer klanten te krijgen.

Uiteraard hoef je niet alles zelf te doen, er zijn ook heel veel zaken die je kunt uitbesteden.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.