Marketing voor virtueel assistenten

Marketing voor virtueel assistenten

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Marketing voor virtueel assistenten: virtueel assistent worden is een droom die vaak door vrouwen gedroomd wordt. Veel vrijheid en zelf je werktijden bepalen. Maar dan moet je wel klanten hebben. En klanten krijgen vraagt om goede marketing. En goede marketing gaat wel iets verder dan Facebook of LinkedIn adverteren.

Virtueel assistent worden vraagt niet alleen de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om het werk voor je klanten goed uit te kunnen voeren. Het vraagt ook de kennis en de vaardigheden om die klanten te werven.

Daar ligt vaak een probleem. En dan zie ik oplossingen langskomen die niet de beste oplossingen zijn. Niet alle oplossing zijn werkelijk effectief natuurlijk. En als je niet weet wat je moet doen, dan probeer je iets. Maar dan wordt het ploeteren en blijft er van de droom weinig over.


Marketing voor virtueel assistenten

Wat je werkelijk nodig hebt is een serieus marketingsysteem en dat hebben de meeste VA’s niet. Dat vind ik heel erg jammer omdat er een goed marketingsysteem beschikbaar is dat juist voor VA’s heel goed werkt. En dan hoef je helemaal niet meer te adverteren.

Marketing voor een virtueel assistent moet niet bestaan uit losse flodders, maar uit een gestructureerd systeem waardoor je iedere dag precies weet wat je aan je marketing moet doen.

Gewoon een systeem waardoor je VA bedrijf lekker gaat lopen en waardoor je genoeg klanten hebt. Een systeem waardoor er geen man overboord is als er eens een klant weggaat, want je systeem zorgt ervoor dat je weer nieuwe klanten krijgt. Terwijl je naast het werk voor je klanten en het werken aan je bedrijf ook nog gewoon tijd hebt voor andere dingen die ook belangrijk zijn.

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating
29 maart 2019

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé

In het verleden ben ik deze heerlijke marketingmethode tegengekomen en ik werk er nog altijd mee. Gewoon omdat het werkt en voor me doet wat hij doen moet. Tegenwoordig onderwijs ik deze methode ook aan anderen.

Ben jij een VA en wil klanten krijgen? Je bent van harte welkom. Doe gewoon mee! Lees even verder over marketing voor dienstverlenende bedrijven of neem contact met me op zodat we kunnen praten.

Of plaats hieronder een reactie zodat we weten wie je bent ;)


Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


Gratis: de 5 geheimen van klanten krijgen

5 geheimen

De 5 geheimen van klanten krijgen. Je leest ze in deze serie.

Marketing voor dienstverleners

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Marketing voor virtueel assistenten was last modified: by

Marketing voor virtueel assistenten: met dank aan Lyudmyla Kharlamova voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Marketing voor virtueel assistenten was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *