Home » Marketingplannen
Get Clients Now

Marketingplannen

Marketing is beslist niet synoniem met Facebook adverteren. Marketing is klanten werven. Dat kun je op duizenden manieren doen. Je kunt het heel moeilijk en heel duur maken, en je kunt het ook heel simpel en low budget doen. En eigenlijk zijn er geen “foute” manieren voor marketing. Het is wel zo dat sommige manieren heel weinig voor je doen waardoor je ze heel lang vol moet houden voor je resultaten ziet.

Ik ben een Get Clients Now!™ facilitator, dat is een marketingmethode voor om diensten te vermarkten. En op basis hiervan heb ik een methode ontwikkeld om kunst te vermarkten. Als je verder wilt lezen, kies dan hieronder over welke branche je meer wilt weten.


Diensten marketing

Get Clients Now!™ is het complete marketingsysteem voor dienstverleners die op zichzelf zijn aangewezen. Met dit marketingsysteem ga je gestructureerd aan de slag, met duidelijke doelen en heldere dagelijkse acties.

Lees verder Diensten marketing

Marketing op het blog

Zowel voor kunst als voor diensten kun je tips vinden op het blog. Daarnaast heb ik een aantal artikel over het runnen van een klein bedrijf. Hieronder vind je de nieuwste artikelen in deze rubrieken.

specialisatie en doelgroep

Specialisatie en doelgroep

Een specialisatie en een doelgroep heb je nodig om prospects ervan te overtuigen dat jij de juiste bent om de klus te klaren. En natuurlijk kun je veel meer en zou je in principe voor iedereen kunnen werken. Maar toch kun je dat beter niet doen, want dat geeft allerlei problemen waar je nu geen idee van hebt. Met een specialisatie en een doelgroep communiceer je helder waar je mee helpt en wie je kunt helpen. Daar houden mensen van.

moet je naar het buitenland

Moet je naar het buitenland?

Soms hoor ik dat mensen denken dat ze naar het buitenland moeten om hun kunst te verkopen omdat het daar allemaal veel beter zou gaan met de verkoop. Die vraag wil ik hier eens aan de orde stellen: moet je naar het buitenland? Is dat echt nodig om je kunst te verkopen of vraagt dat gewoon een grote investering waar je een minder dan matig resultaat van mag verwachten?

tijd besparen op online marketing

Tijd besparen op online marketing

Tijd besparen op online marketing doe je in de eerste plaats door te automatiseren wat je kunt automatiseren. Natuurlijk kun je ook iemand inhuren om alles voor je te doen en dat bespaart je zeker heel veel tijd. Maar begin eerst eens met automatiseren zodat je de hulp die je eventueel inhuurt niet hoeft in te zetten om onzinnige werkjes te doen die eigenlijk best geautomatiseerd kunnen worden. Hier een paar zaken die je heel gemakkelijk kunt automatiseren.

0 reacties
Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven