Home » Marketingplannen » Diensten marketing
Get clients now dienstenmarketing

Diensten marketing

Get clients now facilitator
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)

Get Clients Now!™ dienstenmarketing

Marketing voor diensten is eigenlijk heel erg moeilijk. Want diensten zijn niet tastbaar en als je er niet tevreden over bent, dan kan de klant ze niet ruilen of terugsturen. En als jij diensten verleend dan kun je ze ook niet terughalen. Dat maakt marketing voor diensten anders dan marketing voor producten.

Maar Get Clients Now!™ dienstenmarketing is heel eenvoudig: kies je niche, maak je plan en voer je plan uit. Je zou denken dat dit geen enkel probleem kan opleveren, maar in de praktijk blijken er toch een paar haken en ogen te zijn:

Bijvoorbeeld: je denk dat je niet goed genoeg bent, je verwart marketing met adverteren, je verwart tools met strategieën, je hebt niet de discipline om het vol te houden en als je de resultaten niet snel genoeg ziet ga je twijfelen of het wel werkt en probeer je eens iets anders.

Of je verzint dingen die je eerst zou moeten doen: een vakinhoudelijke cursus, of een boek schrijven, of iets anders dat je naar jouw idee beslist nodig hebt voor je met marketing kunt beginnen.

Beseft dat je dit ook heel anders kunt zien:

If you refuse to feed the hungry because you are not a 5-star chef you are a truly selfish person. The same is true about being a perfectionist with any service you offer the world when you hesitate to market yourself.

Barbara Sher

Wat is Get Clients Now!™

Get Clients Now!™ is een marketing systeem waardoor je gaat begrijpen welke marketingmethoden effectief zijn, welke niet en waarom dat zo is.

En als je dat weet, kun je keuzes maken die werken. Omdat er echt heel veel mogelijkheden zijn voor je marketing, kun je dan ook nog eens kiezen voor iets dat je leuk vindt om te doen.

1. Wie ga je helpen
2. Maak je plan
3. Houd het vol

Wat vind je leuk om elke dag te doen?

 

Get Clients Now!™

get clients now

Je gaat kijken van welke marketingmethoden je enthousiast wordt en welke methoden enorme weerstand bij je oproepen.

Want waarom zou je daar aan beginnen als je ook dingen kunt kiezen die bij je passen? Doe dingen waar je enthousiast van wordt en waar je zin in hebt.

 

Tanja Cavaljé

Een geniaal marketingsysteem

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt …

Een geniaal marketingsysteem Lees meer »

Je kunt zelf kiezen hoe je dit wilt: in mijn kantoor in Heiloo of via vergadersoftware. Dus ook als je nog nooit van Heiloo gehoord hebt er een halve wereld vandaan woont, kun je dit gewoon doen.

Natuurlijk heb ik ook een voorproefje voor je dat je gratis en vrijblijvend kunt krijgen om te ervaren of het iets voor je is. Je kunt hier een gratis persoonlijk strategiegesprek aanvragen.

Voor wie is Get Clients Now!™?

De structuur van dit programma sluit opvallend goed aan bij mensen die een achtergrond in de topsport hebben. Dat is ook niet zo gek, topsporters zijn eraan gewend om gedisciplineerd naar een doel toe te werken en dat doe je met dit dit plan ook.

Heb jij een achtergrond in de topsport en heb je nu een dienstverlenend bedrijf of begin je een dienstverlenend bedrijf? Aarzel dan niet want dit is beslist jouw marketingplan!

Voor wie

 • Coaches
 • Therapeuten
 • Service verleners
 • Virtueel assistente
 • Designers
 • Een soortgelijke beroepen

 

Voor wie niet

 • En het is niet geschikt voor je als je een hekel hebt aan structuur en niet gestructureerd wilt werken.
 • Het programma is ook niet geschikt voor je als je liever niet wilt ontdekken hoeveel tijd en geld je verknoeit met dingen die geen of nauwelijks effect kunnen hebben.

Get Clients Now!™ marketing voor diensten

Get clients now marketing: kies je niche, maak een strategisch marketingplan en houd het vol.

Get Clients Now!™

Hét marketingplan voor persoonlijke diensten

Het eerste dat je moet weten is dat het een beproefde methode is. Ik heb dit niet zelf verzonnen of uit mijn duim gezogen Dit plan wordt gebruikt door meer dan 100.000 dienstverlenende zzp’ers. En dat is niet voor niets natuurlijk. Je bent geen proefkonijn voor een nieuw ontwikkeld plan dat nog nauwelijks gebruikt is.

Het tweede dat je moet weten is dat we beginnen met een-op-een begeleiding. Elk bedrijf is anders en ik vind dat het plan helemaal op jouw bedrijf en op jou als persoon moet zijn toegesneden. En dat kan alleen als je de basis in een een-op-een situatie van me meekrijgt.

Ten derde: je gaat direct aan de slag om (meer) klanten te krijgen. Terwijl je dat doet kan het gebeuren dat blijkt dat je sommige dingen toch niet helemaal goed begrepen hebt. Daarom kijk ik de eerste maand met je mee, zodat ik bij je aan de bel kan trekken als er iets niet helemaal goed gaat. 

Ten vierde: na de eerste maand stroom je in in de mastermind groep Houthakken en water halen. Dat is een maandelijkse meeting van een uur waarin je heel veel aanvullende kennis krijgt. Je krijgt die kennis van mij, maar ook van de anderen. Want iedereen denkt met elkaar mee en we oefenen ook op elkaar. De eerste maandelijkse bijeenkomsten zijn bij de prijs van Get Clients Now!™ inbegrepen. En daarna kun je zelf bepalen of je hier nog mee verder wilt.

En bij dat alles krijg je een werkboek in het Engels plus een toolkit in het Nederlands. In de toolkit zit alles waar je dagelijks mee gaat werken. In het Nederlands omdat dit wel zo prettig werkt. 

Get Clients Now!™: online en offline

We beperken ons niet als vanzelfsprekend tot online marketing want de wereld is heel groot en biedt talloze mogelijkheden voor marketing. Online is maar een klein stukje en niet vanzelfsprekend de enige mogelijkheid.

Online marketing is prima en gebruik alles wat er is vooral. Maar laat je niet beperken door de mogelijkheden van het web. Neem de mogelijkheden van het web in je plan op maar schaf andere methoden en strategieën niet af want dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. En dat is genoeg om de krenten uit de pap te kunnen vissen en methoden te kiezen die je echt leuk vindt. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Get Clients Now!™: kies je niche

Waarom een niche

Neem je bedrijf serieus en kies je niche. Want alleen dan zul je makkelijk klanten aantrekken. Een niche is een groep mensen met gemeenschappelijke kenmerken en gemeenschappelijke vraagstukken en behoeften. Door een niche te kiezen ga je je automatisch specialiseren. En als jij alles weet van de behoeften van deze mensen, dan kiezen ze jou!

Wat is een niche

Een niche is een doelgroep. Een doelgroep heeft gemeenschappelijke kenmerken, vraagstukken en uitdagingen of problemen. Het kiezen van een niche is de allerbelangrijkste stap in je marketing. En juist deze stap slaan mensen vaak over.

Waarom meer klanten

Veel startende ondernemers denken dat het kiezen van een niche hun kansen op klanten vermindert. En als ze kiezen, dan doen ze dat vaak zonder gedegen onderzoek. En dat zijn fouten waardoor je alles veel moeilijker maakt dan het eigenlijk is.

Zichtbaarheid

Zonder niche ben je niet herkenbaar voor je doelgroep. En als je niet herkenbaar bent, dan kunnen mensen niet voor je kiezen want ze weten niet of ze het wel goed doen. Vaak ben je zonder niche ook helemaal niet zichtbaar.

Misschien post je heel veel op de social media en misschien adverteer je zelfs, maar mensen zien niet goed wat je doet. En dus kunnen ze geen klant worden.

Verwijzingen

En zonder niche kunnen je vrienden niet naar je gaan verwijzen, want ze weten niet wie ze zouden moeten verwijzen. Ze begrijpen vaak helemaal niet wat je doet.

Kennis

Maar zonder niche loop je ook voortdurend achter de feiten aan. Want telkens opnieuw zul je tegenkomen dat je kennis tekort schiet. Want juist die ene klant die je hebt aangetrokken, juist die klant heeft net iets anders nodig dan je vooraf gedacht had. Waardoor je je heel snel moet bijscholen. Of zoiets, je snapt het vast wel.

Dat soort narigheid los je allemaal op door je te specialiseren op de problemen van een duidelijke doelgroep. Hierdoor weet je precies wat je toekomstige klanten nodig hebben. Want als je je klant kent, dan weet je ook wat de behoeften van die klant zijn.

En doordat je weet wat de behoeften van je klant zijn, kun je dat ook aanbieden. En reken er maar op dat je klant zal herkennen dat jouw aanbod precies past bij zijn of haar probleem.

Hoe doen we dit:

Als ik je ga helpen je niche te kiezen, dan doen we dat in 2 stappen met een periode daar tussen:

 1. Ik ga je precies vertellen wat je moet weten om een goede niche te kiezen.
 2. Daar ga je zelf mee aan de slag.
 3. Als je denkt dat je je niche gevonden hebt vertel je dit aan mij en ik ga me inspannen om te bewijzen dat dit niets kan worden.

Doordat ik me serieus ga inspannen om je plan onderuit te halen, kun je erop rekenen dat als me dit niet lukt, dat je dan echt een goede niche hebt waarmee je goed uit de voeten zult kunnen.

 

Maak een afspraak voor een gesprek waarin je kunt uitvinden of het Get Clients Now!™ marketingplan bij jou past. En als dat zo blijkt te zijn dan maken we een nieuwe afspraak om je niche te gaan vinden of je huidige niche te gaan kwalificeren.

Op het blog kun je ook een aantal artikelen vinden die specifiek over dit onderwerp gaan.

Get Clients Now!™: strategisch marketingplan maken

Persoonlijk

Een strategisch marketingplan moet eenvoudig en persoonlijk zijn. Want jij bent net even anders dan alle anderen. En jouw bedrijf is ook net even anders dan alle andere bedrijven. Daarom moet jouw strategische marketingplan zijn toegesneden op zowel jou als op je bedrijf.

Uitvoerbaar

Het strategische marketingplan moet uitvoerbaar voor je zijn en daarbij rekening houden met je persoonlijke omstandigheden. Het strategisch plan moet effectief zijn, want je wilt er resultaten mee bereiken. En je moet er ook zin in hebben, want als je elke dag tegen heug en meug met je marketing aan de slag moet dan zul je niet veel verder komen.

Meetbaar

En je strategische marketingplan moet ook meetbaar zijn. Want als het niet meetbaar is dan kun jij je vreselijk druk maken met van alles en nog wat, maar dan kom je geen stap vooruit. Daarom moet je plan dagelijks je voortgang meten.

Richtsnoer

Je strategische marketingplan is als het ware je handleiding en je richtsnoer. Het beschrijft wat je elke dag gaat doen. En als je daarmee klaar bent, dan heb je je marketing voor die dag gedaan en dan kun je dus iets anders gaan doen.

Balans

Hierdoor bewaakt je marketingplan ook de balans tussen je werk- en privéleven. En daardoor functioneer jij lekkerder.

Get Clients Now!™: volhouden

In principe heb je het strategische marketingplan van Get Clients Now!™ nu compleet en gebruiksklaar. Je hoeft het alleen nog maar uit te voeren. En daar zit vaak een knelpunt.

En wat bij marketing vaak lastig is, is dat je dóór moet gaan. Je moet eerst een heleboel doen dat eigenlijks niets te maken heeft met je vak. En pas dan krijg je klanten. Maar voor die klanten er zijn zie je nauwelijks iets gebeuren.

Volhouden

Het is alsof je een auto tegen een berg op moet duwen: dat kost massa’s energie en je mag geen moment verslappen, want dan rolt die auto terug en dan kun je opnieuw beginnen.

En als je die auto eenmaal naar de top van die berg hebt geduwd, dan rolt hij aan de andere kant naar beneden. En jij holt er achteraan om ’m bij te houden.

In beide situaties kan de balans tussen werk en privé ver te zoeken zijn en kan het heel moeilijk zijn om door te gaan. Daarom is marketingondersteuning zo belangrijk.

Ondersteuning

Voor deze ondersteuning hebben we een marketing ondersteuningsgroep Houthakken en water halen. Een groep met gelijkgestemden. Om de moed erin te houden op momenten dat het moeilijk is.

Als je kiest voor het marketingplan van Get Clients Now!™ facilitator dan kies je eerst je niche, daarna maak je samen met mij het plan. En dan stroom je in in deze marketing ondersteuningsgroep.

Dit is belangrijk omdat het zo makkelijk is je marketing uit te stellen of helemaal te laten liggen. Want er is altijd wel iets waardoor je eigenlijk geen tijd hebt. Maar resultaten komen alleen als je er consequent aan werkt.

 

De marketing ondersteuningsgroep komt eens per maand online samen op de laatste woensdag van de maand, ‘s avonds van 19 tot 20 uur. Alle deelnemers werken met het systeem van Get Clients Now!™.

Het is een besloten groep. Als we je plan hebben gemaakt ga ik je hiervoor uitnodiging. De kosten zijn laag.

Get Clients Now!™: marketing inspiratie op het blog

Op deze website staat ook een blog en op dat blog kun je bergen tips vinden over relatiemarketing, verkopen, hoe je de pijplijn kunt vullen, bezoekers aantrekken via inbound marketing en nog veel meer.

Get Clients Now!™ is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Get Clients Now marketing voor diensten: kies je niche, maak een strategisch marketing plan en houd het vol

Ervaringen

frans wilms leiderschapsdomeinen

Frans Wilms: Heel bruikbaar

Judith voorziet me iedere keer weer opnieuw met voor mij verrassende marketing inzichten, die ik zó kan gebruiken in mijn dagelijkse praktijk. Ze weet strategie en de praktijk van alledag fantastisch met elkaar te verbinden. No-nonsens, strategisch én praktisch en dat met een positieve opgewekte instelling, waardoor het tegelijkertijd luchtig blijft. En ook fijn: ze …

Frans Wilms: Heel bruikbaar Lees meer »

barbara wesselingh

Toegewijd, humor en though love

Lieve, pittige Judith, het programma dat je biedt (niche & strategisch marketingplan) staat als een huis. Je gelooft er zelf in en je gelooft in de ander, in mij in dit geval. Als je dat ook echt doet. Want jij doet niet alsof. Je zet als het ware je tanden er in. Als een wolf …

Toegewijd, humor en though love Lees meer »

Claudia van Wezel

Kansen om te ondernemen!

In de workshop doelgericht netwerken die ik bij Judith volgde ben ik netwerken heel anders in gaan zetten. Ik ben anders gaan aankijken tegen vragen en reacties van mensen die ik eerder als “lastig” kon ervaren. Nu zie ik deze juist als kansen om te ondernemen! Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong De workshop waar …

Kansen om te ondernemen! Lees meer »

Tanja Cavaljé

Een geniaal marketingsysteem

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt …

Een geniaal marketingsysteem Lees meer »

Auteursrecht afbeelding: Stef Ringoot

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven