Materialen ordenen in MailerLite

Materialen ordenen in MailerLite
Je bent hier: Home » Blog » MailerLite Specialist » Materialen ordenen in MailerLite


Je kunt je marketing materialen in MailerLite ordenen in folders. En dat is beslist een goed idee. Of je nou dure afbeeldingen hebt gekocht of hebt laten maken, of dat je eenvoudige afbeeldingen bij Pixabay hebt gehaald, het zijn je marketingmaterialen en die wil je misschien opnieuw gebruiken.

En denk vooral aan je unieke merkmaterialen. Die gebruik je altijd meerdere malen en als je dat allemaal snel terug kunt vinden spaar je daar veel tijd mee. Je kunt je materialen ordenen door ze in folders op te bergen. Dit geldt zowel voor campagnes als voor afbeeldingen.

Campagnes ordenen

  • Ga naar Campaigns
  • Klik op Add a folder
  • En geef je folder een naam.
  • Vink het vakje aan links van de campagne die je in de folter wilt zetten.
  • En verhuis ‘m naar de folter door het dropdown “Move to” te openen en de juiste folder te kiezen.

Afbeeldingen ordenen

Afbeeldingen kun je ordenen door naar de Filemanager te gaan. De Filemanager vind je onder je gebruikersnaam (rechts boven).

  • Klik de Filemanager aan.
  • Open het dropdown bij de button Folders.
  • Klik dan op Add Folder.
  • Geef de folder een naam en klik op Save.

Dan heb je de folder gemaakt. Je kunt er je merkmaterialen ordenen door het vakje bij een afbeelding aan te klikken, dan het dropdown “Move to” te openen en dan op de naam van de folder te klikken.

Ook als je iets in een folder hebt gezet is het niet weg. Als je “All” aanklikt zie je al je materiaal. En het zoekveld haalt ook materiaal dat in folders staat naar boven.


Materialen ordenen in MailerLite

Het heeft zonder meer voordelen als je je account een beetje opgeruimd houdt.

Zo heb ik nog wel meer handige tips voor je als het gaat om MailerLite. Ga daarvoor even naar de handleiding MailerLite. Want daar heb ik alles in opgeruimd ;)


Verder lezen

pijltje
Materialen ordenen in MailerLite was last modified: by

Ik ben een erkende MailerLite expert dus ik kan je helpen met MailerLite.

Betalen in WordPress Content marketing E-mailstrategie Google Analytics Google Panda Leads opvolgen Mailchimp account Mailchimp audiences Mailchimp automation Mailchimp betaald Mailchimp integraties Mailchimp merge tags Mailchimp nieuwsbrieven Mailchimp Specialist Mailchimp statistieken MailerLite Automation MailerLite nieuwsbrieven MailerLite Specialist Marketing voor diensten Niche kiezen Pijplijn vullen SEO verbeteren SEO voor dienstverleners Social media Uitgelicht Verkopen WordPress Zonder categorie

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik help je met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

Materialen ordenen in MailerLite was last modified: by