Midwinter school Mailchimp 2018

Midwinter school Mailchimp: privé workshops Mailchimp mét korting in de periode van 17 december t/m 21 december 2018.

Midwinter school Mailchimp

door erkende Mailchimp expert

17 december – 21 december

15% korting voor jou en 15% voor KIVA

Geen €150 maar €127,50 voor 2 uur privé les

Schrijf je in en vink aan dat je als eerste bericht wilt krijgen over aanbiedingen

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

16 november 2018

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld. Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-) Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay

In de periode van 17 december t/m 21 december kun je een privé workshop Mailchimp volgen met maar liefst 15% korting. En omdat deze workshop voor jou alleen is, kun jij het onderwerp van je eigen workshop bepalen.

Inspiratie

Hieronder vind je een beetje inspiratie van wat je zoal zou kunnen doen. Maar beschouw dit ook echt als inspiratie, want als je iets heel anders wilt doen dan kan dat ook.


Beginners workshop

Je zou deze workshop kunnen gebruiken om allerlei “beginnersproblemen” op te lossen zodat het allemaal wat gemakkelijker gaat. Dan hoef je niet zo te worstelen met de software van Mailchimp.

Als je nog helemaal van start moet gaan dan kun je deze workshop daar ook voor gebruiken, maar 2 uur is niet genoeg om alles te leren wat je weten moet.


E-mailmarketing voor 2019 in orde maken

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om in deze workshop je e-mailmarketing voor heel 2019 in orde te maken. Dan maken we een prachtige RSS-nieuwsbrief waar je daarna niets meer aan hoeft te doen. En je leert gelijk hoe het moet als je extra teksten of extra afbeeldingen toe zou willen voegen. Als je dit een leuk idee vindt, dan kun je meer over deze workshop lezen op de pagina over de workshop RSS. Daar staan ook voorbeelden van mooie RSS nieuwsbrieven.


Opfriscursus

Je weet wel dat je marketing het nodig heeft om regelmatig te mailen, maar je doet het niet. En nu weet eigenlijk niet meer hoe het moet. Je adressenlijst is ook behoorlijk oud. Eigenlijk is het allemaal een beetje hopeloos. Als je dit herkent dan is een opfriscursus een oplossing.


Template maken

Als je niet tevreden bent over het template dat je gebruikt, dan zou je deze kans ook kunnen gebruiken om samen een mooi template te maken waar je het hele volgende jaar en langer profijt van zult hebben.


Automation workflow voor een event

En je als je zelf ook regelmatig een workshop  geeft, dan kun je een Automation workflow klaarzetten die vanzelf gaat verzenden wanneer de datum van je workshop nadert en die daarna allerlei aanvullend materiaal naar je cursisten gaat sturen.


Schrijf je in en vink aan dat je als eerste bericht wilt krijgen over aanbiedingen

Midwinter school Mailchimp

Dit zijn gewoon maar een paar voorbeelden. Je kunt deze workshop gebruiken voor wat je maar wilt.

Midwinter school Mailchimp: praktisch

De midwinter school Mailchimp zal plaatsvinden in mijn kantoor in Heiloo:

  • Willibrordus Business Centrum
  • Kennemerstraatweg 464, kamer 02.28
  • 1851 NG Heiloo

Tarief en korting

Het normale tarief voor een privé workshop is 150 euro excl. btw voor 2 uur.

Maar in de periode van 17 december t/m 21 december krijg je 15% korting op deze prijs. Je betaalt dan niet 150 euro maar slechts 127,50 voor 2 uur privé les. Alles inclusief koffie, thee, warme chocolademelk en koekjes.

En je doet er ook nog iets goeds voor een ander mee, want niet alleen jij krijgt 22,50. Van jouw investering gaat ook 22,50 naar microleningen via KIVA.

Midwinter school Mailchimp, KIVA en Kerst

Ieder jaar organiseer ik rond Kerst een actie voor microleningen voor KIVA. Hier kun je lezen over de Kerst-acties van de vorige jaren en over de resultaten hiervan. Een klein beetje hulp kan grote veranderingen teweeg brengen. Ik zou het leuk vinden als je meedoet.

Resultaten midwinterschool 2018

Hier kun je de resultaten zien van deze aanbieding rond Kerst: wie er een microlening hebben gekregen en voor welk doel.

Midwinter school Mailchimp: Over de locatie

Willibrordus Business Centre Heiloo

Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus

Herten op het landgoed

Auto

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp

Dit is de parkeerruimte aan de achterzijde op het terrein van Willibrordus

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte Cursusruimte

Midwinter school Mailchimp 2018 was last modified: by

mailchimp logo

Midwinter school Mailchimp is een initiatief van Virtueel Present

Midwinter school Mailchimp 2018 was last modified: by