Nieuwsbrief forwarden met MailerLite

Nieuwsbrief forwarden

Je kunt een knop in je nieuwsbrief zetten om je nieuwsbrief te forwarden en dat is zeker aan te raden. Deze knop vind je in het blok waarin je ook de social share buttons vindt.

Nieuwsbrief forwarden met MailerLite

Bij MailerLite heb je meerdere verschillende social share blokken. Maar het forwarden gaat bij ieder blok hetzelfde:

  • Blok social share
  • Tabblad content
  • E-mail

Je kunt niet testen of het werkt, want het werkt niet in een test. Dus je moet een beetje vertrouwen hebben.

Voettekst van je nieuwsbrief

Ook in de voettekst van je nieuwsbrieven vind je social share knoppen en een forward knop. Als je dit niet ziet, open het blok dan even en zet ze aan.

Statistieken

Je wilt natuurlijk ook graag weten wat ermee gedaan wordt. Statistieken van forwarden vind je in je statistieken bij de link activity en de subscriber activity.


Welke content wil je laten forwarden?

Vraag je ook af welke content je wilt laten forwarden. Want het lijkt wel leuk als mensen je nieuwsbrief gaan doorsturen, maar wat moeten de ontvangers met je nieuwsbrief? Vraag je af of het niet beter zou zijn als de ontvangers van je nieuwsbrief direct naar een pagina of blogpost gaan. Want dat kun je ook regelen.

In het forward blok vind je een spoiler: “Content to share”. Daar kun je een URL invullen en als je dat doet, dan gaan de ontvangers van je doorgestuurde nieuwsbrief direct naar je pagina of blogpost. En dat kan je misschien meer opleveren.


E-mailstrategie

De ontvangers van je doorgestuurde nieuwsbrief naar een pagina of blogpost sturen is een strategisch idee. Zo zijn er nog veel meer dingen die je zou kunnen doen om strategischer te gaan mailen.

Hier heb ik een rubriek over volgeschreven: e-mailstrategie. Ik vind dat je aandacht zou moeten besteden aan e-mailstrategie. Want e-mailmarketing is een uitstekende manier om contacten met je klanten en prospects te onderhouden, maar als je dit strategisch aanpakt dan levert het je veel meer op.

Als MailerLite nieuw voor je is, kun je ook veel hebben aan de artikelen op dit MailerLite blog. Of specifieker, de rubriek over MailerLite nieuwsbrieven. Ga je gang, want het is er voor je en dan heb ik deze artikelen niet voor niets geschreven.


Gerelateerde artikelen

pijltje

Klantprofiel maken

wie is je klant

Weet wie je klant is en je weet ook waar je die klant kunt vinden.

En hoe je hem of haar kunt aantrekken.


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Helpt met marketing

Gecertificeerd Get Clients Now!™ facilitator, gecertificeerd Mailchimp expert en MailerLite expert, Yoast SEO gecertificeerd en je kunt ook nog met me lachen.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Je bent hier: Home » Blog » MailerLite » Nieuwsbrief forwarden met MailerLite


Nieuwsbrief forwarden met MailerLite was last modified: by

MailerLite: Forward to a friend

Nieuwsbrief forwarden met MailerLite was last modified: by