alleswp

AllesWP

Dit verhaal speelt jaren geleden, toen ik nog niet half zoveel kennis had als nu. Mijn man en ik hadden allebei een website die we niet zelf konden onderhouden en die ook niets voor ons deed. Ik las toen ergens dat dit helemaal niet goed was, omdat je een blog nodig hebt om vindbaar te zijn. Wij hebben toen aan die webbouwer gevraagd om er een WordPress website van te maken. En dat heeft hij gedaan.

Als dit het einde van dit verhaal zou zijn, dan zou ik AllesWP nooit ontmoet hebben. Maar dit was niet het einde van dit verhaal.

AllesWP

Voor het bedrijf van mijn man verzorgde ik een nieuwsbrief en de lezers van deze nieuwsbrief lieten hem weten dat er iets fout was met zijn website: er stond dwars door de kopafbeelding een link naar een casino. Maar als wij zelf naar de website keken, zagen wij dit niet. De lezers van de nieuwsbrief stuurden een screenshot en wij schrokken ons rot.

Op zoek naar hulp

Ik ben toen gaan zoeken naar iemand die dit probleem begreep en die het op kon lossen. En dat was AllesWP.

Het probleem is snel en goed opgelost en sindsdien mag AllesWP al mijn problemen met WordPress oplossen. Dus als jij een probleem hebt met je WordPress site, dan raad ik je absoluut aan om naar AllesWP te gaan.

partmers

Partners

Ik ben geen alleskunner en ik wil ook helemaal niet alles kunnen. Want ik met…

Lees meer


Scroll naar boven