plate onderhoudsvrije websites

Plate onderhoudsvrije websites

Plate websites: voor mijn klanten houd ik altijd mijn ogen en oren open, op zoek naar gemakkelijke, tijdbesparende oplossingen die ook echt doen wat ze moeten doen. Een poosje geleden kwam ik een dergelijke oplossing tegen. Ik kreeg een klant die een Plate website had. Toen ik met haar website aan het werk was raakte ik geïnteresseerd want WordPress vind ik voor sommige van mijn klanten minder geschikt.

Ik heb het e.e.a. bij Plate onderhoudsvrije websites gevraagd en om een lang verhaal kort te maken: hieronder vind je een gastblog van Johannes Baas, gastheer bij Plate.

Gastblog

Als ondernemer komt er veel op je af, naast het gewone dagelijkse werk. Je moet nadenken  over je administratie, offertes maken, e-mails versturen. Als je niet oppast, ben je 24 uur per dag  met je zaak bezig. Hoe heerlijk is het als je niet vermoeid wordt door randzaken, maar alleen  maar met de leuke kanten van het ondernemen bezig hoeft te zijn?

Makkelijk?

Laten we eens kijken naar je website. Kun je makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen en  pagina’s of blogberichten toevoegen, of ben je gedwongen om een wollig geschreven  handleiding te raadplegen? In dat geval word je waarschijnlijk  ontmoedigd om lekker met je website aan de slag te gaan. Je bent al druk zat!

Aanpassen

Misschien kun je  wel helemaal niets op je website aanpassen. Dan moet je helemaal snel op zoek naar iets anders. De enige manier om online te groeien en meer mensen te bereiken met je website is door te delen. En wie kan dat beter dan jijzelf? Jij staat midden in de markt en weet wat er speelt bij je klanten.

Plate onderhoudsvrije websites: complete oplossing

Online ondernemen lijkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn als je een goede basis hebt, een eenvoudig te beheren en onderhoudsvrije website. Plate biedt een complete oplossing voor je website en leert je stap voor stap om zelf invloed te hebben op je online succes, samen met partners zoals Virtueel Present. Plate wil drempels voor ondernemers op internet zo laag  mogelijk maken.

Onderhoud

Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je website wel up­-to-­date is. Ontwikkelingen op  internet gaan snel, een website heeft nog een levensduur van 2 jaar. Plate vindt niet dat ondernemers moeten betalen voor ontwikkelingen die de markt vraagt en voert die dus kosteloos door aan je website.

Vindbaarheid

Plate maakt kennis over de vindbaarheid van je website en andere thema’s toegankelijk, zodat  jij het kunt begrijpen en er zelf mee aan de slag kunt. Ze gebruiken nog net geen  jip­-en-­janneke­taal. Kijk maar eens op Platehelp.nl.

Partners

Ze zoeken partners die dezelfde drive hebben om ondernemers te helpen. Virtueel Present is  een één  van de partners en helpt klanten van Plate bijvoorbeeld met een automatische nieuwsbrief. Plate wil alleen maar werken met partners die goed omgaan met hun klanten.

plate onderhoudsvrije websites

Opstarten en opzeggen

Je kunt Plate elke maand opzeggen. Je kunt je website helemaal zelfstandig opzetten, invullen en online zetten. Je hebt dan helemaal geen opstartkosten. Dit is bijvoorbeeld interessant voor  zzp’ers, die al veel kosten hebben gemaakt.

Plate moedigt je vanaf de zijlijn aan en helpt je als je er niet uitkomt. Eventueel kun je ook iemand inschakelen, die de website voor je opzet en invult tegen een uurtarief.

Prijzen

Voor Plate betaal je een bedrag van €39,– per maand via automatische incasso. Je kunt elke maand stoppen. Prijs 2016, vraag de actuele tarieven even na bij Plate).

Wat je krijgt

  • een gratis .NL-domein (bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl
  • hosting van je website, dat betekent dat je website veilig en zonder problemen draait op Internet en dat je onbeperkt afbeeldingen en informatie kunt toevoegen
  • automatische updates van de techniek, zodat je website steeds beter wordt
  • een super eenvoudig CMS, waarmee je gemakkelijk kunt delen met bezoekers van je website
  • hulp bij technische problemen, stel dat je website even niet werkt
  • tips om zelf met je website aan de slag te gaan, zodat je website ook geld oplevert

Wil je ervaren hoe plate werkt, dan kun je hier een proefwebsite aanvragen.

Tot zover het verhaal van Johannes.

alleswp

AllesWP

Met alles WP ben ik jaren geleden in contact gekomen in een heel bijzondere situatie…

Lees meer
partmers

Partners

Ik ben geen alleskunner en ik wil ook helemaal niet alles kunnen. Want ik met…

Lees meer


Scroll naar boven