Paytium hulp

Paytium hulp

Paytium hulp: Paytium is een prachtige betaalplugin waar je heel veel mee kunt. Deze plugin heeft een gratis en een betaalde versie en ook de betaalde versie is niet duur.

Ik heb Paytium helemaal mogen ontdekken toen ik de ondersteunende e-mailseries maakte die David van Paytium verstuurt naar geïnteresseerden.

Paytium hulp, maar Paytium is niet moeilijk

Paytium vind ik geen moeilijke plugin, maar alles is relatief natuurlijk. Ik heb jaren ervaring en jij misschien niet. Daarom: als jij Paytium wil gaan gebruiken en jij het wel een moeilijke plugin vindt, neem dan contact met me op.

Dan gaan we een uurtje Skypen met schermdelen en dan vertel ik je precies wat je moet doen om een Paytium formulier te maken. En na dat uur kun je zelf elk formulier maken dat je maar wilt. Gewoon doen!

 

En wat zegt David van Paytium?

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

En hier vind je de website van Paytium.

Als je nog meer over Paytium wilt lezen, lees dan het artikel over het Paytium betaalformulier. En als je door deze review meer wilt weten over Maierlite, lees dan deze pagina over MailerLite of begin te lezen in de categorie op het blog.

Judith de Vries

Over Judith de Vries

Marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven:

  • erkende Mailchimp expert
  • erkende Mailerlite expert
  • SEO Yoast gecertificeerd
  • facilitator voor het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™
  • Inbound marketing gecertificeerd
Paytium hulp was last modified: by
Paytium hulp was last modified: by