Persoonlijke contacten op LinkedIn

Persoonlijke contacten op LinkedIn

Op LinkedIn kun je een enorm zakelijk netwerk opbouwen. Maar wat nou zo jammer is, is dat de meeste mensen niet verder gaan dan iets te publiceren voor dat netwerk. Maar persoonlijke contacten op doen gewoon veel meer voor je dan publicaties. Daarom: creëer persoonlijke contacten op LinkedIn.

En dat kan heel gemakkelijk op LinkedIn.


Persoonlijke contacten op LinkedIn creëren

Op ieder profiel op LinkedIn kun je leuke verhalen lezen over wat iemand doet. Maar wat kan die persoon betekenen voor jouw doelgroep? Werkt je contact misschien voor dezelfde doelgroep als jij, maar doet hij of zij iets heel anders?

Dat kun je vragen. Vraag gewoon eens: wat doe je precies en voor wie doe je dat. Vraag eens “welke problemen los je op, wie zijn je klanten en wie kan ik naar je verwijzen?”.

En dan heb je nog niets over jezelf verteld. Je hebt alleen maar gevraagd wie je naar de ander kan verwijzen. Maar reken maar dat je dan de aandacht van die ander trekt en dat die ander je ziet staan.


Kies iemand uit je netwerk

Kies eens iemand uit je netwerk, bekijk zijn of haar profiel goed en vraag dóór en stel met name vragen over wat die persoon voor jouw doelgroep kan betekenen. Kijk eens of je mensen kunt vinden die andere diensten dan jij biedt leveren aan dezelfde doelgroep.

En als je dan echt klanten gaat doorverwijzen, vertrouw er dan maar op dat je dat op de één of andere manier terugkrijgt.


Persoonlijke contacten op LinkedIn

Wil je persoonlijk contact met mij op LinkedIn? Leuk, doen!

Ondertussen kun je hier nog meer lezen over LinkedIn want daar valt best iets over te vertellen.Strategisch marketingplan

smarketing

Speciaal voor dienstverleners: een strategisch marketingplan maken dat echt werkt en dat echt voor klanten zorgt!

Lees er hier meer over

Je bent hier: Home » Social media » LinkedIn » Persoonlijke contacten op LinkedIn

Persoonlijke contacten op LinkedIn was last modified: by

Persoonlijke contacten op LinkedIn: met dank aan OpenClipart-Vectors voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Persoonlijke contacten op LinkedIn was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *