Archives

End user awareness

End user awareness

Hoe ga je veilig om met je spullen. Denk hierbij aan je telefoon, je laptop en eventuele andere devices. In deze cursus leerde ik wat ik kan doen en hoe ik dat kan doen.

Lees meer»
Open Source Intelligence OSINT

Open Source Intelligence (OSINT)

Open Source Intelligence gaat over de informatie die wij met z’n allen op het web laten rondslingeren. Informatie die op zich geen nieuws is, maar die gecombineerd heel veel over ons prijsgeeft.

Lees meer»
Google analytics

Google Analytics cursus

Google Analytics is een groot en uitgebreid platform dat je niet gemakkelijk intuïtief gebruikt. Omdat dit nou eenmaal zo is heeft Google cursussen over Analytics. Ik heb er 2 voltooid: voor beginners en voor gevorderden.

Lees meer»
Get Clients Now licensed facilitator

Marketing portfolio

Hier vind je de cursussen over marketing die ik heb gevolgd: Get Clients Now!™ facilitator, Elevator pitch, Het vinden van je hongerige markt en In 7 stappen floreren.

Lees meer»
Yoast site structuur

Yoast site structuur

De cursus site structuur van Yoast. De eerste keer behaalde ik het certificaat in 2016. Daarna heb ik een update gedaan en in december 2018 ontving ik het certificaat voor de update.

Lees meer»
Yoast technische SEO

Technische SEO Yoast

Yoast Technische SEO was een cursus waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had. Maar ik heb geen spijt dat ik ‘m gedaan heb, want … alle kwartjes zijn gevallen.

Lees meer»
yoast basis SEO

Yoast basis SEO

SEO vind ik leuk en interessant. Ik ben hierdoor al een poosje aan het leren over SEO. In 2012 volgde ik mijn eerste cursus over SEO en ik ben er nog niet klaar mee. Hieronder vind je mijn cursussen en badges van Yoast SEO cursussen. Zoekmachine optimalisatie Zelf geef ik ik ook een SEO cursus … Lees verder Yoast basis SEO

Lees meer»
365 dagen facebook succes

365 dagen Facebooksucces

365 dagen Facebooksucces: Anne Raaijmakers biedt een betaalde serie e-mails over Facebook. Op deze serie kun je je abonneren. Je krijgt dan een jaar lang dagelijks een e-mail met daarin inspiratie voor je Facebook fanpage.

Lees meer»
Page 1 of 2
1 2
Lettertype formaat aanpassen