Archives

End user awareness

End user awareness

Dit is een cursus over veilig omgaan met je spullen: met je telefoon, met laptop en met welk device dan ook. En het fijne van deze cursus is dat de cursus je niet alleen leert dat je dit moet doen. Je krijgt ook stap voor stap aangereikt hoe je dat kunt doen.

Phishing e-mails maken

Phishing e-mails maken

In deze cursus leerde ik hoe je een perfecte phishing e-mail kunt maken. En hij is pas perfect als jij mijn e-mail vertrouwt, opent, leest, op de link in de e-mail klikt en vervolgens bereid bent je inlog gegevens ergens in te voeren waar je dat niet zou moeten doen.

Mailchimp erkenningen

Sinds 15 januari 2015 ben ik een erkende Mailchimp expert. En sinds 17 juni 2020 ben ik gecertificeerd. Hier kun je lezen op welke deelgebieden van Mailchimp ik erkend ben en wat het betekent. Iedereen noemt zich tegenwoordig expert. Het verschil tussen iemand die zichzelf tot expert verklaard heeft en een erkende expert is dit: … Lees verder Mailchimp erkenningen

Google Analytics cursus

Google Analytics cursus certificaat. Google Analytics is een erg uitgebreid programma om te kunnen meten wat er precies op je website gebeurd. En als een programma uitgebreid is, dan is het gewoonlijk niet simpel.

Get Clients Now licensed facilitator

Marketing portfolio

Op de pagina over Judith kun je lezen dat ik met marketing en reclame ben opgegroeid. Dat is natuurlijk geen reden om ermee verder te gaan, maar dat heb ik wel gedaan want het boeit me. Ik heb jaren gewerkt in reclame en marketing en ook nu werk ik met reclame en marketing.

Yoast site structuur

Yoast site structuur

De cursus site structuur van Yoast. De eerste keer behaalde ik het certificaat in 2016. Daarna heb ik een update gedaan en in december 2018 ontving ik het certificaat voor de update.

MailerLite hulp

MailerLite erkenning

MailerLite expert: ik kreeg een vreselijk moeilijke opdracht om ingewikkelde workflows met marketing automation te maken in MailerLite. Die opdracht leek zo uitdagend, dat ik ‘m beslist wilde hebben.

Page 1 of 2
1 2