Archives

End user awareness

End user awareness

Hoe ga je veilig om met je spullen. Denk hierbij aan je telefoon, je laptop en eventuele andere devices. In deze cursus leerde ik wat ik kan doen en hoe ik dat kan doen.

Open Source Intelligence OSINT

Open Source Intelligence (OSINT)

Open Source Intelligence gaat over de informatie die wij met z’n allen op het web laten rondslingeren. Informatie die op zich geen nieuws is, maar die gecombineerd heel veel over ons prijsgeeft.

Phishing e-mails maken

Phishing e-mails maken

Phishing e-mails zijn e-mails die bedoeld zijn om je wachtwoorden e.d. te stelen. Door te leren hoe je zoiets doet begrijp ik beter hoe het komt dat sommige e-mails die helemaal niet bedoeld zijn om te vissen, toch in de spamfilters komen.

Mailchimp expert

Mailchimp erkenningen

Sinds januari 2015 ben ik een erkende Mailchimp expert. Op deze pagina vertel ik je het verhaal over hoe ik Mailchimp expert ben geworden en wat dit precies betekent.

Google analytics

Google Analytics cursus

Google Analytics is een groot en uitgebreid platform dat je niet gemakkelijk intuïtief gebruikt. Omdat dit nou eenmaal zo is heeft Google cursussen over Analytics. Ik heb er 2 voltooid: voor beginners en voor gevorderden.

Hubspot

Hubspot certificeringen

Hubspot gaat over inbound marketing: het aantrekken van prospects en klanten. De cursussen die ik heb voltooid zijn: Inbound marketing, Inbound e-mailmarketing en Inbound sales.

Get Clients Now licensed facilitator

Marketing portfolio

Hier vind je de cursussen over marketing die ik heb gevolgd: Get Clients Now!™ facilitator, Elevator pitch, Het vinden van je hongerige markt en In 7 stappen floreren.

Yoast site structuur

Yoast site structuur

De cursus site structuur van Yoast. De eerste keer behaalde ik het certificaat in 2016. Daarna heb ik een update gedaan en in december 2018 ontving ik het certificaat voor de update.

MailerLite hulp

MailerLite erkenning

Eind 2018 ben ik door MailerLite erkend als expert op het gebied van hun software en e-mailmarketing.

Page 1 of 2
1 2