technische e-mail

Zoekmachines

Dit is een update van een eerder cursus over zoekmachine optimalisatie. Want dit is geen statische stof, het web verandert en wij moeten mee veranderen.

De zoekmachines boeien me en zoekmachine optimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen.

En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert.

Deze cursus zoekmachine optimalisatie  bij Mettix was een update van een eerdere cursus zoekmachine optimalisatie, want niets is zo veranderlijk als Google.


Certificaat zoekmachineoptimalisatie 2014
27-8-2014

SEO of zoekmachine optimalisatie gaat over zoekwoorden onderzoek en over de manier waarop de mensen denken die achter het algoritme zitten. Dit gaat dus niet over trucjes en snelle resultaten, maar over kwaliteit en langetermijnresultaten.

Natuurlijk zijn er ook quickwins, maar die quickwins zijn leuk meegenomen. Ze kunnen niet het doel zijn. Als je werkelijk een stevige positie hoog in de organische zoekresultaten wilt dan heb je niet genoeg aan quickwins.


Dit artikel maakt deel uit van het verhaal over Virtueel Present. Meer verhalen over Virtueel Present kun je vinden op de pagina over Judith.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

Gepubliceerd op: 27-8-2014
Voor het laatst bijgewerkt op: 28-8-2021

Categorieën en tags bij dit bericht