Het vinden van je hongerige markt

Vinden van je hongerige markt

Het vinden van je hongerige markt is een online training van Linda Spaanbroek ofwel Infomarketeers. Deze cursus gaat over het bepalen van je niche.

In deze training legt Linda heel duidelijk uit waarom het niet gaan lukken zonder hongerige markt. Hierbij gaat het erom wie je doelgroep is en waar je doelgroep voor wilt betalen. 

Deze training vraagt van je om hier echt over na te denken. Deze training gaat over het bepalen van je niche. Ik vond dit een fijne training. Deze cursus is niet meer beschikbaar.

Het vinden van je hongerige markt

Weten wie je doelgroep is en weten waar je doelgroep voor wil betalen is een noodzakelijke voorwaarde om een bedrijf op te kunnen bouwen. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet.

Omdat er meer nodig is ben ik gewoon doorgegaan met leren. Hier kun je een overzicht vinden van cursussen over marketing die ik heb gevolgd op het moment dat jij dit leest.

En als je hulp wilt bij marketing, lees dan verder bij Groei naar succes.

Het vinden van je hongerige markt
Vinden van je hongerige markt was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen: via SEO organische zoekresultaten en met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Door Yoast en Hubspot gecertificeerd.