Hubspot e-mailmarketing

E-mailmarketing Hubspot

Hubspot e-mailmarketing is een uitgebreide cursus die ingaat op alle aspecten van e-mailmarketing. Toen ik de cursus over Inbound marketing deed is daar ook aandacht geschonken aan e-mailmarketing, maar deze cursus is een enorme uitbreiding en verdieping.

Hoe ga je e-mailmarketing inzetten
  • Het belang van e-mailmarketing
  • Hoe stuur je de juiste e-mail naar de juiste persoon
  • Contactmanagement en segmentatie
  • Relaties opbouwen d.m.v. lead nurturing

Hoe maak je een goede e-mail
  • Kenmerken van een goed presterende e-mail
  • E-maildesign en functionaliteit
Hoe zorg je dat je e-mail aankomt

Dit is een technisch stukje. Veel mensen denken dat het vanzelfsprekend is dat een e-mail die je verstuurt ook in de inbox aankomt. En als ze ontdekken dat hun nieuwsbrief niet aankomt of in de spamfilters komt, dan denken ze dat het aan het platform ligt.

Zo simpel ligt het niet. Als nieuwsbrieven niet aankomen of in de spamfilters komen, dan ligt dat vaker aan je verzendreputatie en/of aan de manier waarop je de nieuwsbrief hebt gemaakt dan aan het platform dat je gebruikt.

  • Essenties van deliverability ofwel: komt je nieuwsbrief wel aan in de inbox?
  • En hoe kun je weten of je nieuwsbrief misschien in de spamfilters belandt.
Hoe weet hoe je e-mail het doet
  • Succes meten met analytics
  • Optimaliseren en testen

Hubspot e-mailmarketing

De cursus heeft een examen en na het behalen van dit examen krijg je een badge en een certificaat. Zowel het certificaat als de badge zijn telkens opnieuw twee jaar geldig. Dat betekent dat ik dan opnieuw examen moet doen.

Als ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op of lees verder op de overzichtspagina van mijn diensten voor e-mailmarketing.

Meer hierover

Vijf fatale fouten

5 fatale fouten

Bijna iedereen die net met e-mailmarketing begint maakt 5 fouten.

Deze 5 fouten zijn fataal voor je succes met e-mailmarketing, maar bijna iedereen maakt ze. Waarschijnlijk maak jij ze ook. En als je leest welke fouten dat zijn dan begrijp je het direct.

Neem deze serie met je mee, dan hoef je deze fouten niet te maken.

Fatale fouten nu inschrijven

Vlak na mijn start als VA in 2013 ontdekte ik Judith. Een expert op het gebied van Mailchimp. En die kennis deelt Judith gul. Niet alleen in haar betaalde trainingen. Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis. Haar blogs helpen me ook professioneel op weg. En die krijg ik zomaar in mijn mailbox.

Tanja Cavaljé
Over Judith de Vries

Judith de Vries online markeingSinds 15 januari 2015 ben ik door MailChimp erkend als expert op het gebied van het starten met MailChimp. Later zijn daar andere erkenningen aan toegevoegd: het geven van trainingen en het helpen met een strategie voor e-mailmarketing. Hier kun je mijn dienstenaanbod voor MailChimp vinden.

Hubspot e-mailmarketing was last modified: by
Hubspot e-mailmarketing was last modified: by