Hubspot logo oranje

Hubspot inbound marketing

Hubspot Inbound marketing is het soort marketing waarbij je mensen niet lastig valt. In plaats daarvan help je mensen en wacht je rustig af tot ze je klant worden op hun eigen tijd. Deze cursus gaat dus over internet marketing, want echt, op andere manieren lukt het niet op het internet. Hubspot Inbound marketing is een cursus waarbij alle aspecten van inbound marketing behandeld worden.

Hubspot inbound marketing

Onderwerpen die behandeld zijn:

  • de verschillende manieren om mensen aan te trekken zodat ze naar je website komen
  • waar je m.b.t. de vindbaarheid aan moet denken bij het maken van pagina’s en blogpost
  • hoe je mensen kunt verleiden hun e-mailadres te geven (en dat is niet hetzelfde als een inschrijfformulier op je website zetten en een weggever aanbieden)
  • hoe je mensen geleidelijk aan kunt transformeren tot tevreden klanten

Een boeiende cursus met diepgang. Slagen voor het examen geeft een badge en een certificaat. Allebei zijn ze twee jaar geldig. Na deze twee jaar moet ik een update van de cursus volgen en opnieuw examen doen. Dat heb ik al meerdere keren gedaan. Deze badge is geldig tot februari 2021.

Als je van deze kennis gebruik wilt maken kun je me inhuren en aan het werk zetten.

Als je het liever zelf doet kun je deze cursus ook zelf volgen.

Diensten

Deze cursus is verrijking en verdieping van mijn kennis over online marketing en dus direct van invloed op de kwaliteit van mijn dienstenaanbod.

Als ik iets voor je kan betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen want ik vind het geweldig om mijn kennis voor je in te zetten. En over dit onderwerp heb ik ook een categorie op het blog.

Hubspot inbound marketing was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.