KGOM SEO certificaten

KGOM SEO certificaten

De SEO cursussen van KGOM hebben een enorm pluspunt: ze zijn in het Nederlands. Op deze pagina vind je de SEO cursussen die ik bij KGOM heb gevolgd.


2014

Mettix

Zoekmachinetoptimalisatie 2014

Zoekmachineoptimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen.

En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert.

Deze cursus zoekmachineoptimalisatie  bij Mettix was een update van een eerdere cursus zoekmachineoptimalisatie, want niets is zo veranderlijk als Google.

SEO en zoekmachineoptimalisatie gaat over zoekwoordenonderzoek en over de manier waarop de mensen die achter het algoritme zitten denken. Dit gaat dus niet over trucjes en snelle resultaten, maar over kwaliteit en langetermijnresultaten.

Natuurlijk zijn er ook quickwins als ik voor je ga werken, maar die quickwins zijn leuk meegenomen, maar kunnen niet het doel zijn. Als je werkelijk een stevige positie hoog in de organische zoekresultaten wilt dan heb je niet genoeg aan quickwins.

Als je hulp wilt bij het beter vindbaar maken van je website, lees dan verder over de training zoekmachine optimalisatie.


2012

Karel Geenen

Certificaat zoekmachine optimalisatie
Certificaat zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoordenonderzoek te doen.

“Zinvol” moet hierbij vermeld worden want lang niet alle manieren zijn zinvol. Dit leerde ik later toen ik gratis tips over zoekwoordenonderzoek las. 

Deze cursus was mijn eerste cursus over SEO, over het vindbaar maken van websites in de organische zoekresultaten. En deze cursus heeft me heel veel opgeleverd.

Zoekwoordenonderzoek is de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Wat je verder ook voor goeds voor je website kunt doen, als je er woorden op zet die niet door je doelgroep gebruikt worden dan gaat het niet lukken.
Uitvinden welke woorden je doelgroep gebruikt is daarom essentieel.

Bij KGOM heb ik ook andere cursussen gevolgd m.b.t. online marketing. Een overzicht van mijn cursussen online marketing bij KGOM vind je hier.

Over SEO heb ik ook cursussen bij Yoast gevolgd.


Andere belangrijke zaken

Naast zoektermenonderzoek zijn ook andere zaken belangrijk voor SEO. Voor mensen die hun website zelf bij willen houden bied ik persoonlijke SEO begeleiding zodat je snel en gemakkelijk kunt leren hoe je het zo kunt doen dat het ook werkt.KGOM SEO certificaten was last modified: by