MailChimp erkenningen

 

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden.

MailChimp erkenningen

Ik ben een door MailChimp erkende expert op verschillende deelgebieden waar je hieronder meer over kunt lezen.

Strategie

E-mailstrategie: 30 januari 2017

Denk bij e-mailstrategie aan

algemene strategieën: doelgroepgerichte selectie bij het aanmeldproces, alternatieven bij het afmeldproces en segmentatie en gericht mailen

maar denk ook aan strategieën om e-mailmarketing in te zetten om specifieke producten te verkopen en op te volgen naar aanleiding van activiteit van de bezoekers van je website op een specifieke pagina

en aan strategieën om meer informatie over je lezers te krijgen en deze informatie ook vast te leggen voor later gebruik

E-mailstrategie

E-mailstrategie is meestal niet algemeen maar specifiek voor jouw bedrijf. Het betekent dat je gaat nadenken over elk aspect van je e-mailmarketing:

is er iets te verbeteren?

hoe kun je het optimaliseren?

En naarmate je je strategie serieuzer gaat nemen zal je strategie steeds specifieker worden want je leert van de response van je doelgroep.

 

 

MailChimp trainer

Trainer, 17 mei 2016

Een erkende MailChimp trainer is geeft volgens MailChimp goede trainingen over hun software.

Ik ben sinds 17 mei 2016 erkend als trainer en ik geef al sinds 2012 cursussen.

 

Klantervaring
Frank Smeulders

Onderwerp: MailChimp training

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
MailChimp erkenningen was last modified: by

 

 

Template designer

Template designer, 18 augustus 2015

Een MailChimp template designer kan templates maken, dat zal duidelijk zijn.

Maar wat veel mensen niet beseffen is dat een goed template niet alleen mooi moet zijn. Er zijn twee zaken die veel belangrijker zijn dan de vraag of een template er mooi uitziet.

Deze twee belangrijke punten zijn:

usability ofwel gebruikersvriendelijkheid

deliverability ofwel: komt je nieuwsbrief wel aan in de inbox?

Op 18 augustus 2015 bevestigde MailChimp me als als één van hun erkende template designers.

In januari 2017 heb ik mijn e-mailstrategieën aangeboden aan MailChimp om ook een labeltje “Email strategy” te verwerven. Dat heb ik verworven, maar toen moest ik ook kiezen. Een expert kan 3 labels hebben en niet meer. Ik heb “Template design” toen omgeruild voor “Email strategy”.

voorbewerkte designs

Auteursrecht afbeelding: stefringoot.com

 

 

setup mailchimp starten

Setup expert, 16 januari 2015

Het werk van een MailChimp setup expert is het inrichten van je MailChimp account zodat het account voldoet aan jouw behoeften, aan de eisen die MailChimp stelt én zodat alles werkt en je nieuwsbrieven goed in de inbox aan komen.

Ik ben een erkende MailChimp setup expert sinds 16 januari 2015.

 

 

MailChimp erkenningen

Ik werk exclusief met MailChimp, want  over dit platform weet ik echt veel en ik denk dat specialisatie nodig is om de mogelijkheden van een platform echt dóór en dóór te leren kennen.

Naast mijn erkenningen van MailChimp als setup expert en trainer, heb ik ook opleidingen gevolgd, o.a. op het gebied van e-mailmarketing. Welke cursussen ik precies gevolgd heb kun je vinden op de pagina Over Judith.

Meer
MailChimp erkenningen was last modified: by