MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden.

MailChimp erkenningen

Ik ben een door MailChimp erkende expert op verschillende deelgebieden waar je hieronder meer over kunt lezen.

Strategie

E-mailstrategie: 30 januari 2017

Denk bij e-mailstrategie aan

checkmarkalgemene strategieën: doelgroepgerichte selectie bij het aanmeldproces, alternatieven bij het afmeldproces en segmentatie en gericht mailen

checkmarkmaar denk ook aan strategieën om e-mailmarketing in te zetten om specifieke producten te verkopen en op te volgen naar aanleiding van activiteit van de bezoekers van je website op een specifieke pagina

mailchimp setupen aan strategieën om meer informatie over je lezers te krijgen en deze informatie ook vast te leggen voor later gebruik

E-mailstrategie

E-mailstrategie is meestal niet algemeen maar specifiek voor jouw bedrijf. Het betekent dat je gaat nadenken over elk aspect van je e-mailmarketing:

checkmarkis er iets te verbeteren?

checkmarkhoe kun je het optimaliseren?

En naarmate je je strategie serieuzer gaat nemen zal je strategie steeds specifieker worden want je leert van de response van je doelgroep.

 

 

MailChimp trainer

Trainer, 17 mei 2016

Een erkende MailChimp trainer is geeft volgens MailChimp goede trainingen over hun software.

Ik ben sinds 17 mei 2016 erkend als trainer en ik geef al sinds 2012 cursussen.

Klantervaring
Frank Smeulders

Onderwerp: MailChimp training. Deze recensie heeft Frank geplaatst op mijn profiel op MailChimp.

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
MailChimp erkenningen was last modified: by

 

 

Template designer

Template designer, 18 augustus 2015

Een MailChimp template designer kan templates maken, dat zal duidelijk zijn.

Maar wat veel mensen niet beseffen is dat een goed template niet alleen mooi moet zijn. Er zijn twee zaken die veel belangrijker zijn dan de vraag of een template er mooi uitziet.

Deze twee belangrijke punten zijn:

checkmarkusability ofwel gebruikersvriendelijkheid

checkmarkdeliverability ofwel: komt je nieuwsbrief wel aan in de inbox?

Op 18 augustus 2015 bevestigde MailChimp me als als één van hun erkende template designers.

In januari 2017 heb ik mijn e-mailstrategieën aangeboden aan MailChimp om ook een labeltje “Email strategy” te verwerven. Dat heb ik verworven, maar toen moest ik ook kiezen. Een expert kan 3 labels hebben en niet meer. Ik heb “Template design” toen omgeruild voor “Email strategy”.

 

 

setup mailchimp starten

Setup expert, 16 januari 2015

Het werk van een MailChimp setup expert is het inrichten van je MailChimp account zodat het account voldoet aan jouw behoeften, aan de eisen die MailChimp stelt én zodat alles werkt en je nieuwsbrieven goed in de inbox aan komen.

Ik ben een erkende MailChimp setup expert sinds 16 januari 2015.

 

 

MailChimp erkenningen

Ik werk exclusief met MailChimp, want  over dit platform weet ik echt veel en ik denk dat specialisatie nodig is om de mogelijkheden van een platform echt dóór en dóór te leren kennen.

Naast mijn erkenningen van MailChimp als setup expert en trainer, heb ik ook opleidingen gevolgd, o.a. op het gebied van e-mailmarketing. Welke cursussen ik precies gevolgd heb kun je vinden op de pagina Over Judith.

Meer

Deliverability

E-mailmarketing lijkt zo simpel. Maar wist je dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is dat je nieuwsbrieven de mailbox van je abonnee bereiken?

En dat je hier zelf heel veel aan kunt doen? Lees in deze serie hoe je ervoor zorgt dat je nieuwsbrieven de mailbox bereiken.

deliverability

Eens per week

Over Judith de Vries

Judith de Vries online markeingSinds 15 januari 2015 ben ik door MailChimp erkend als expert op het gebied van het starten met MailChimp. Later zijn daar andere erkenningen aan toegevoegd: het geven van trainingen en het helpen met een strategie voor e-mailmarketing. Hier kun je mijn dienstenaanbod voor MailChimp vinden.

MailChimp erkenningen was last modified: by
MailChimp erkenningen was last modified: by