MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden.

MailChimp erkenningen

Ik ben een door MailChimp erkende expert op onderstaande deelgebieden:

  • E-mailstrategie
  • Trainer
  • Template designer
  • Setup

pijltje

Strategie

E-mailstrategie: 30 januari 2017

Denk bij e-mailstrategie aan

checkmarkalgemene strategieën: doelgroepgerichte selectie bij het aanmeldproces, alternatieven bij het afmeldproces en segmentatie en gericht mailen

checkmarkmaar denk ook aan strategieën om e-mailmarketing in te zetten om specifieke producten te verkopen en op te volgen naar aanleiding van activiteit van de bezoekers van je website op een specifieke pagina

mailchimp setupen aan strategieën om meer informatie over je lezers te krijgen en deze informatie ook vast te leggen voor later gebruik

E-mailstrategie

E-mailstrategie is meestal niet algemeen maar specifiek voor jouw bedrijf. Het betekent dat je gaat nadenken over elk aspect van je e-mailmarketing:

checkmarkis er iets te verbeteren?

checkmarkhoe kun je het optimaliseren?

En naarmate je je strategie serieuzer gaat nemen zal je strategie steeds specifieker worden want je leert van de response van je doelgroep.


MailChimp trainer

Trainer, 17 mei 2016

Een erkende MailChimp trainer is geeft volgens MailChimp goede trainingen over hun software.

Mijn klanten hebben dit bevestigd.

Ik ben sinds 17 mei 2016 erkend als trainer en ik geef al sinds 2012 cursussen.


Template designer

Template designer, 18 augustus 2015

Een MailChimp template designer kan templates maken, dat zal duidelijk zijn.

Maar wat veel mensen niet beseffen is dat een goed template niet alleen mooi moet zijn. Er zijn twee zaken die veel belangrijker zijn dan de vraag of een template er mooi uitziet.

Deze twee belangrijke punten zijn:

checkmarkusability ofwel gebruikersvriendelijkheid

checkmarkdeliverability ofwel: komt je nieuwsbrief wel aan in de inbox?

Op 18 augustus 2015 bevestigde MailChimp me als als één van hun erkende template designers.

In januari 2017 heb ik mijn e-mailstrategieën aangeboden aan MailChimp om ook een labeltje “Email strategy” te verwerven. Dat heb ik verworven, maar toen moest ik ook kiezen. Een expert kan 3 labels hebben en niet meer. Ik heb “Template design” toen omgeruild voor “Email strategy”.


setup mailchimp starten

Setup expert, 16 januari 2015

Het werk van een MailChimp setup expert is het inrichten van je MailChimp account zodat het account voldoet aan jouw behoeften, aan de eisen die MailChimp stelt én zodat alles werkt en je nieuwsbrieven goed in de inbox aan komen.

Ik ben een erkende MailChimp setup expert sinds 16 januari 2015.

pijltje

Expert-korting:

Omdat MailChimp graag wil dat je erkende expert inhuurt, biedt MailChimp hun betalende klanten op basis van mijn factuur een korting aan. Deze korting is gelijk is aan 3 maanden abonnementskosten.

Als je de betaalde versie van MailChimp gebruikt en een kleine lijst hebt en mij een kleine opdracht geeft, dan is je korting ongeveer gelijk aan mijn factuur.

Maar als je erg grote lijst hebt waarbij je abonnementskosten echt in de papieren gaan lopen, dan kun je winst maken door mij een opdracht te geven.

Waar je rekening mee moet houden is dat expert-korting slechts eenmaal gegeven wordt.

Diensten

Ik heb een uitgebreid dienstenaanbod voor MailChimp. Als je hulp wilt bij het gebruiken van de software van MailChimp, lees dan verder op de pagina MailChimp expert.

MailChimp

Ik werk uitsluitend met MailChimp, want  over dit platform weet ik echt veel en ik denk dat specialisatie nodig is om de mogelijkheden van een platform echt dóór en dóór te leren kennen.

Naast mijn erkenningen van MailChimp als setup expert en trainer, heb ik ook opleidingen gevolgd, o.a. op het gebied van e-mailmarketing. Welke cursussen ik precies gevolgd heb kun je vinden op de pagina Over Judith.

contact

Meer
MailChimp erkenningen was last modified: by