Mailchimp trainer

erkende Mailchimp trainer
Je bent hier: Home » Projecten » Mailchimp trainer


Een erkende MailChimp trainer geeft volgens MailChimp goede trainingenover hun software. Ik geef individuele trainingen. Dat vind ik leuker dan groepstrainingen omdat ik bij individuele trainingen echt kan kijken hoe iemand Mailchimp wil gebruiken en wat dan een goede oplossing is.


Mailchimp trainer

Ik geef cursussen sinds 2012 en ik ben sinds 17 mei 2016 door Mailchimp erkend als Mailchimp trainer.

Ik heb verschillende Mailchimp trainingen ontwikkeld, zowel voor beginners als voor gevorderden. Van trainingen over hoe je een nieuwsbrief maakt tot trainingen over e-mailstrategie. Een overzicht van mijn Mailchimp trainingen vind je hier.

Mailchimp trainingen

Wat mij opgevallen is aan de meeste Mailchimp trainingen is dat ze zelden verder gaan dan beginnersniveau: je leert een nieuwsbrief maken en een lijst uploaden en dat is het dan. Maar Mailchimp wordt echt interessant als je goed leert werken met groepen, segmenten en tags. Want zolang je dat niet kunt heb je eigenlijk niets.

Als erkende Mailchimp trainer stuit het me tegen de borst om je naar huis te laten gaan terwijl je eigenlijk nog niet echt weet wat je moet doen.

Hoe gebruik jij Mailchimp?

Bij een training in een groep kan dat lastig zijn, want hoe je groepen, segmenten en tags gaat gebruiken hangt af van wat jij wilt doen met je e-mail marketing. Daarom geef ik uitsluitend individuele trainingen, zodat we echt in kunnen gaan op hoe jij Mailchimp gebruikt.

Uiteraard heb ik ook een basistraining en die kun je zelfs combineren met een training over groepen, segmenten en tags. En dan weet je in een dag wat je weten moet.

Maar als je dat allemaal niet wilt, dan kun je ook een uur hulp krijgen om je grootste probleem op te lossen.

Dit is een verhaal dat deel uitmaakt van een tijdlijn over mijn bedrijf. De complete tijdlijn kun je hier vinden.

17-5-2016

https://virtueelpresent.nl/email-specialist/mailchimp-expert/
https://virtueelpresent.nl/email-specialist/mailerlite-expert/
Mailchimp trainer was last modified: by