MailerLite erkenning

MailerLite hulp

MailerLite expert: ik kreeg een vreselijk moeilijke opdracht om ingewikkelde workflows met marketing automation te maken in MailerLite. Die opdracht leek zo uitdagend, dat ik ‘m beslist wilde hebben.

Ik had natuurlijk al een enorme basis als het om e-mailmarketing gaat doordat ik al jaren een erkende Mailchimp expert was. Maar toch …

MailerLite: logisch nadenken

Dit vroeg van me heel goed en logisch na te denken. Want hoewel ik eerder met MailerLite had gewerkt, was dit toch een platform waar ik niet aan gewend was en waar ik ook niet alles van wist.

Daarnaast moest ik de content schrijven. En content schrijven doe ik eigenlijk nooit, want meestal vind ik dat helemaal geen goed en productief idee. Schrijven over een onderwerp waar ik helemaal niet zoveel over weet vind ik niet logisch. Maar dit ging over een plugin en hoe je die plugin gebruikt. Dat is uit te vinden natuurlijk.

De klant vertelde me daarna dat MailerLite ook een expert directory had. En wie niet waagt die niet wint. Dus ik heb geprobeerd een erkenning te krijgen. Zo ben ik in november 2018 een erkende MailerLite expert geworden.


MailerLite expert

Een MailerLite expert kan goed werken met de software van MailerLite. Maar niet alleen dat, als expert moet er ook het e.e.a. voor weten over e-mailstrategie. En daar weet ik ook het nodige van. 

De erkenning van MailerLite levert me niets  anders op dan een profiel op hun website. Hierdoor kan ik gemakkelijker gevonden worden door mensen die met MailerLite werken en die hier hulp bij willen. Maar verder levert het niets op.

Experts worden niet als expert geboren. Ze worden expert doordat hun opdrachten ze daartoe dwingen en doordat ze er in duiken! En dat vind ik vreselijk leuk!

Reviews

Inmiddels heb ik ook een aantal reviews voor mijn werk voor klanten die MailerLite gebruiken.

Excellent support!

5,0 rating
13 oktober 2020
Review van MailerLite coach

Judith weet waar ze over spreekt, denkt mee, is to the point en lost zaken super snel op. Als je weinig tijd hebt en snel de juiste antwoorden wil dan is dit the place to be!

Marc Vanschoenwinkel

In no time een funnel gebouwd.

5,0 rating
31 augustus 2020
Review van MailerLite coach

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel.
Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als het gaat om alle emailmarketing kwesties. Judith enorm bedankt voor je hulp and I’ll be back!

Ryan

De impasse doorbroken!

5,0 rating
11 december 2019
Review van MailerLite coach

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating
21 mei 2019
Review van MailerLite coach

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019
Review van MailerLite coach

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

MailerLite expert nodig?

Als je hulp nodig hebt, lees dan verder op mijn dienstenpagina over dit platform.

En ik heb natuurlijk ook een categorie op het blog over dit leuke platform. Wil je meelezen? Schrijf je dan hieronder in.

Gratis: de waarde van je lijst

de waarde van je mailinglijst

Hier kun je een rekentool opvragen waarmee je gemakkelijk de waarde van je lijst kunt berekenen.

En daarna krijg je ook nog goede tips voor MailerLite.

Je bent hier: Home » Projecten » MailerLite erkenning


De website van MailerLite vind je hier.

MailerLite email marketing for small business


MailerLite erkenning was last modified: by
MailerLite erkenning was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *